סיר ייעודי לפסטה - צריך או לא? מה דעתכם?

aryeh201444

New member
הוא נוח, אבל וודאי לא הכרחי

יש לו עוד שימושים חוץ מבישול פסטה כמו אידוי, הכנת קוסקוס וכדומה אבל זה רק פונקציה של נוחות.

צריך לשקול מכנגד את המחיר שלו ואת המקום שהוא לוקח בארון.

לחילופין, אני ממליץ ללכת לחנות שמתמחה בציוד למסעדות ולקנות מעין מסננת שנכנסת לכל סיר שמבצעת את אותה פעולה.
 

תומאס

New member
תודה רבה על העצות! סיר אידוי כבר יש לי (אמנם מבמבוק)

וקוסקוס אף פעם לא הכנתי.
אין ספק שהסיר פסטה (בתמונות לפחות) על כל חלקיו, נראה גדול ותופס מקום.
המסננת פחות קריטי לי.
 

פוקסי99

New member
סיר רגיל עם מכסה מיוחד

ניתן להשתמש בסיר רגיל .כאשר מכניסים את הפסטה הארוכה למים הרותחים כמו שכתבו הפסטה מתרככת וניתן לגלגל אותה שלמה לתוך הסיר .יש מכסים לסירים אשר חלק מהמכסה מחורר . ואז פשוט בגמר הבישול מטים את הסיר לכיור וכל מי הבישות מתנקזים .
 

תומאס

New member
תודה


 
במקרה אתמול הזמנתי סיר פסטה של ארקוסטיל, למתנה

הסיר מכיל 4 יחידות, הוא גם משמש כסיר, יש לו מכסה תואם, חלק מחורר לבישול הפסטה והוצאתה בנוחות, ובנוסף יש סלסלת אידוי.
דווקא נוח ופרקטי , גם לאיחסון, שהרי החלקים אחד בתוך השני.
 

תומאס

New member
עד שהחלטתי לקנות סיר רגיל....


אני אלך לחנות ואחליט אחרי שאראה את שתי האופציות.
בכל מקרה - תודה על ההודעה!
 
למעלה