סכיומשבוע~!|קרמבו|

MomijiSan

New member
סכיומשבוע~!|קרמבו|

זו הפתיחה הרשמית של הפינה הלאכלכךמקורית שלי אבל תוותרו לי
דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים משבוע הבא: תמונה לבחירתכם: שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח?

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gif יאי ^^

דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי פאנפיק הארידראקו חדש! *~* (אמת או חובה, למעוניינים. ממש שווה. ם:)
דבר רע שקרה השבוע: לא דעת. כלום? XD
דבר מצחיק שקרה השבוע: ילד מהכיתה שלי גזר למורה שלי את השיער בטעות XD
משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיה כיף בערב יום העצמאות? XD
תמונה לבחירתכם: אין לי כוח םם;
שאלה מיוחדת לפתיחה החגיגית-אתם תעזרו לפינה להצליח? כמובן. P:

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifמה לעשות, רק עכשיו חברה שלי מצאה אותו

XDD (אני תמימה, זה הפיק הארידראקו השני שלי. םם;)

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifוואטשי

דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכר דבר רע שקרה השבוע: יום השואה היה לי קשה משהו מצחיק שקרה השבוע:ילד מהכתה שלי אמר למורה שלי שהוא שולט בחומר וגם מעשן אותו משהו שאתם מצפים משבוע הבא:שיהיה אחלה יום עצמאות ולא לבכות בצפירה תמונה לבחירתכם:רוקיה מבליץ' שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח?האיהאי

../images/Emo15.gif אתה בן, צריך לומרה "אורה"

ולא וואטאשי. וואטאשי זה כינוי זיקה לגוף ראשון נקבה. אורה זה לבנים.

Lust chan

New member
לא ממש../images/Emo135.gif

וואטאשי זה גם לזכר וגם לנקבה, עדיף להשתמש בזה כשמדברים אל מישהו שהוא לא אחד החברים שלך כי זה יותר מכובד, זה כמו שלמשל אם יש מישהו ברמה מעלייך למשל מורה שלך או מעסיק, עדיף שתקראי לו "קימי" ולא "אומאה". אטאשי זה לנקבה, בוקו ואורה זה לזכר, אבל זה לא סותר את השימוש בוואטאשי. *משעמםםםםם לייייי בחייםםםםםםםםםם*

ואטשי

דבר טוב שקרה השבוע:היו אצלנו אורחים ואמא שלי הכינה את הפיצה הכי טעימה שישי והיה ממש כיף! דבר רע שקרה השבוע:דחו לנו את המיבחן בגיאוגרפיה שהיתכוננתי אליו כל הלילה דבר מצחיק שקרה השבוע:היינו בטיול שנתי בצפון ומשהו החליק לתוך הנחל משהו שאני מצפה משבוע הבא:לסיים את המנגה ה 5 של פרוטס ...ומיבחן בערבית...

מית צאן

New member
אני:)../images/Emo119.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ירדן עוד מעט באה אלייD: כפרותעליה~ דבר רע שקרה השבוע: שוב האשימו אותי באגואיסטיות חסרת התקנה שלי~ משהו מצחיק שקרה השבוע: הרבה דבריםOO הלכתי לחברהשלי ודיברתי עם ירדן בטלפון...? כבר אומר הכלXD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיה לי משו לעשות ביום העצמאות~ ושאני לא אבכה ביום הזיכרון לחללי צה"ל~ תמונה לבחירתכם: כי נארוטו זה יפה~ והתמונה הזאת יפהO: שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? בארורO: אחלה פינה~

NoAmItA ChAn

New member
אנוכי DD:

דבר טוב שקרה השבוע: 99 במבחן באנגלית, 96 בבוחן הבעה בלשון, דיברתי עם גלי ועם גל בטלפון... קיצר כל השבוע P: דבר רע שקרה השבוע: המממ... שום דבר O: אה! שגיליתי שסבתא שלי וגל חולות ;_; תרגישי טוב, גל!!11 3333> משהו מצחיק שקרה השבוע: *אח שלי מזכיר לי* אתמול הייתי צריכה להתכונן למבחן בתנ"ך, אז אנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא יכולה לשבת הרבה זמן בלי לעשות כלום *אהמגל-אני ישנתי אצלך וכל הזמן שנפלתי על המיטה P:-אהמ* אז הלכתי לחדר של אחי בתמימות ותחלתי לגנוב לו כל מיני חלקים מהביוניקל שלו (צעצועי לגו מגניבים כאלו~) וזה היה נורא מצחיק XDDDDD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: המבחן בגיאוגרפיה - שיעבור כבר~~ שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? אם אני יכולה, אז כמובן!

mikokikyo

New member
עונהD:

דבר טוב שקרה השבוע: נהנתי בחוג שלי ונפגשתי עם דרור3333> דבר רע שקרה השבוע: נלחמתי נגד העמוד חשמל מהג'ודו>< משהו מצחיק שקרה השבוע: ילדים קטנים מדברים באוטובוס: *מדבריםמדבריםמדברים* ילד אחד "אתה יודע למה אמרתי שרז יפהֵ?" ילד אחר "כי אתה הומו?XD" XDDDDDDDD משהו שאתם מצפים משבוע הבא: להגיש את העבודות בהצלחה^^ תמונה לבחירתכם: שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? אשתדל ^^

למעלה