סכיומשבוע~!|קרמבו|

PakoLina

New member
נייהייי../images/Emo118.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את העבודת שורשים, תודה לאל. D: דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שיהיה לי יומולדת מעפן ;-; משהו מצחיק שקרה השבוע: יותר מדיי. XDD משהו שאתם מצפים משבוע הבא:יום העצמאות ויומולדת [: תמונה לבחירתכם:

PakoLina

New member
נייהייי../images/Emo118.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את העבודת שורשים, תודה לאל. D: דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שיהיה לי יומולדת מעפן ;-; משהו מצחיק שקרה השבוע: יותר מדיי. XDD משהו שאתם מצפים משבוע הבא:יום העצמאות ויומולדת [: תמונה לבחירתכם:

PakoLina

New member
אעעע../images/Emo122.gif../images/Emo118.gif

אבל זה אמר לי שזה לא שלח ;;;

AnNa ChAn

New member
השבוע שלי [=

דבר טוב שקרה השבוע: אמ..... קיבסלתי 93 באנגלית? דבר רע שקרה השבוע: אח שלי משך לי בשערות XD משהו מצחיק שקרה השבוע: אני מדברת בשיעור ערבית, או ליתר דיוק אומרת את האסוציציות של על המילים. המורה: אנה! את לא מפסיקה לדבר! כמו רדיו! אני: גלגלגלגל"צ D< משהו שאתם מצפים משבוע הבא: שיהיו לי ציונים טובים במתמטיקה ובהיסטוריה? תמונה לבחירתכם: מומלץ להגדיל שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? בטח ^^

Pooki Looki

New member
../images/Emo85.gif

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עבודת שורשים D= דבר רע שקרה השבוע: מיגרנה, ואז ללכת כל הדרך הביתה עם בחילה שלא נגמרת.... משהו מצחיק שקרה השבוע: אמממ....בנג'מין בא אליי :"הכימקלים באים לארץ" ואז אני "אמממ....לא!" והוא "כןןןןן"....וגם המין "ארטיקמסטקשוקולדבננה" של פאקו ושלי על house of wolves משהו שאתם מצפים משבוע הבא: ערב יום העצמאות....צ'קד את באה בסוף?
ויוםהולדת לפאקו....***אני*** פותחת שרשור מומולדת!!!! תמונה לבחירתכם: את מי נראה לכם שאני אשים?! שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? בשבילך אני אעשה הכל 33333333333>

MomijiSan

New member
אניD:|קרמבו|

דבר טוב שקרה השבוע: ניא הלכתי לבאולינג והיה ממש נחמט וגם קיבלתי פוסטר של MCR *-* דבר רע שקרה השבוע: קרמבו מת ;;; משהו מצחיק שקרה השבוע:עממ עשיתי אתמול מבחן בלשון וסימתי אותו די מוקדם והמורה שלי ביקשה שאני אלך להביא משהו מהחדר מורים ובזמן הזה אספו תמבחנים ושחזרתי הביתה ראיתי תמבחן בתיק שלי ;-; משהו שאתם מצפים משבוע הבא:יוםעצמאות ומתנה לנמו33> תמונה לבחירתכם:כי הם באים לארץ1@$!%!$

MomijiSan

New member
אחי הביא לי|קרמבו|

הוא עבד בדוכן של פוסטרים מבומבלה ויובל..אני אומרת לך מראש הוא בקושי מצליח להביא לי אז אל תצפי לאחד מתנה

../images/Emo15.gif וואטאשי!

דבר טוב שקרה השבוע: אמ... היו הרבה. נבחר את הכי מרושע מצידי- אניה קיבלה אונד! *אושר* דבר רע שקרה השבוע: הייתי חולה
משהו מצחיק שקרה השבוע: "אני עובדת בגנעדן!" - עדי צועקת לאלוהים תודה על זה שהיא קיבלה עבודה במטבח ב"מקס ברנר" משהו שאתם מצפים משבוע הבא: יומעצמאות! תמונה לבחירתכם: XDDDD שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? כמובן!

שאלמור

New member
../images/Emo28.gifאוקע שלי

למרות שהתחיל שבוע חדש... XP דבר טוב שקרה השבוע: חזרתי לארץ אחרי מסע מדהים בפולין (מצעד החיים!) דבר רע שקרה השבוע: האוכל בפולין XP משהו מצחיק שקרה השבוע: היו הרבה צחוקים בלילות ובאוטובוס משהו שאתם מצפים משבוע הבא: בחינת בגרות תמונה לבחירתכם: שאלה מיוחדת לכבוד הפתיחה החגיגית - אתם תעזרו לפינה להצליח? כע!

וכרגיל--בדילעיי ענקי>< ו..שאלה..

דבר טוב שקרה השבוע: אעמ. היה יומולדת לחברה שלי בום שישי והזמנו חברה ממש טובה מהבצפר הקודם ותכננו משו כמו איזה חודש מסיבת הפתעה ואחרי זה הילדה מהבצפר הקודם נשארה לישון^^ וקיבלתי אופנים חדשים! יאי^^ חודש לא היה לי.. דבר רע שקרה השבוע: בסוף הילדה שעדינו לה יומולדת גלתה הכל ולא רק גם היא הגיעה אכלה עוגה והלכה למסיבה של מישו אחר שזה היה סתם משו שתכננו באותו יום באותו הלילה וזה היה ממש מגעיל מצידה>< גם כן חברות יש לי פעע>< משהו מצחיק שקרה השבוע: התרסקתי במדרגות@.@ משהו שאתם מצפים משבוע הבא: להזהר במדרגות
תמונה לבחירתכם:
.. אתם תעזרו לפינה להצליח? בארור! זה הכי כייפ לענות לזה בכל פורום זה גם מפוצץ כל שבוע אז אין סיבה שפה לא יהיה מפוצץ^^
לה-צ'ע:] ו..בקשר לשאלה.. אפשר להוסיף לפינה גם-- - שיר השבוע - - אייקון השבוע [ממה שיש לתפוז] - - סרט השבוע - - ספר השבוע - לי זה נישמע נחמד:]

למעלה