סכיזופרניה,מישפטים..-ואחוזי נכות

rozgil

New member
סכיזופרניה,מישפטים..-ואחוזי נכות

שמי דן(שם בדוי)אני רווק בן 41,נכה צה"ל משנת 1981 אני מוכר על מחלה נפשית(קשה)סכיזופרניה,במהלך השנים היו לי כ-30 אישפוזים במחלקות פסיכאטריות לתקופות ארוכות וקצרות,מזה כשלוש שנים(האחרונות)אני חיי בהוסטל של"ניפגעי נפש"בחדרה.הרשו לי להוסיף ולומר שכתוצאה מהבעיה הנפשית אני מוכר גם על-טורוטוקוליס-סך כול אחוזי עומדים היום על 43% מתוך 70 או 80 אחוז כוללת(אני מוכר על החמרה),רציתי לציין שבשנים1981-1992 הייתי מוכר על 10%(מתוך 20% כוללת).בשנות ה-80 נילחמתי להשיג "גרימה" על ידי שני מישפטים אם עורך הדין נפתלי גרינברג (אולם בשני המישפטים הפסדתי) ורק לאחר שני ועדה רפואית(שאליה ניגשתי לבד)ההעלתה לי את אחוזי הנכות (המצוינים למעלה)---אני מרגיש מקופח לאחר שכול חיי נסובו ב-20 שנה האחרונות סביב "המחלה"(אישפוזים,הוסטל וכו´)ומתוסכל מזה שאחוזי הנכות שלי הם רק43%-------שאלתי היא האם אפשר לתבוע את משהב"ט שוב ל"החמרה" מישפט אותו סימתי בסוף שנות ה-80 או מישפט אחר [יש לציין שהתיפקוד המיני שלי ירד ל-0 (אפס) לאחר כול הכדורים הפסיכאטרים אותם אני לוקח למעלה מ-20 שנה]-------א-נ-י מ-ת-ו-ס-כ-ל מזה שאחוזי הנכות שלי הם למטה מ-50% יש לציין שלצבא ניכנסתי בריא (פרופיל 97) היתי בחיל תותחנים השלמתי לפני זה בגרות למדתי 12 שנות לימוד והייתי מקובל החברה(הייתי בתנועת נוער)והכי הכי חשוב שליפני הצבא לא ריתי לא פסיכולוג ולא פסיכיאטר---אנא עזרו לי----בתודה מראש-דן(שם בדוי) מחדרה

שלום דן(שם0 בדוי)

אנ0סה לעזור לך כמיטבי דיעתי זאת אעשה במייל שלך או בתיבה האישית לדעתי למחלתך יש קשר לענין אחר

למעלה