סכינים מעולים

הלו הלו תרגיעו סכינים כמו כל כלי יש להתאים

יש בשוק סכינים טובים כמוZWILING או VIKTORNOX או SANDVIK יש סכינים מפלדה רכה יותר שאוהבים את השטול(מוט פלדה להחלקת הסכין) ויש מפלדה קשה יותר כל אחד וטעמו,, אל תצחקו אבל אני נסעתי לחו"ל ארה"ב רק בכדי לקנות סכינים אני עובד עם DEXTER-RUSSELL עוד מזמן שDEXTER היה לבד ולא נרכש ע"י RUSSEL צ'י

דרך אגב בעבודה אני עובד עם סכינים רגילים

בבית עם סכין שהבאתי מסין. חבל על הזמן לא השחזתי שנים רבות עובדת נהדר.. צ'י

Master Stav

New member
איזו פתיחה ....בפורום ../images/Emo13.gif

נו שיחקת אותה ... 1. אין שום שריטות 2. לא עבר שום השחזה 3. רוצה לשחק במי משתין רחוק יורת בארגז החול ...ילה ניצחת אתה חובב בישול "אמיתי" אני לא
4. אני מחזיק כמה וכמה סכיני שף בבית לשימושים שונים .....ולמה 10 כי זה זול ואני מיעד כל אחד לדבר אחר לדוגמא נותן מתנות לאנשים שאני אוהב .... 5. ולגביך החתימה אומרת הכול ...אתה בעל אינטרס בעניין אני לא...מאחר ואני לא מרוויח מזה כך ש....

דווקא

1. אני משתין קרוב. 2. לא בעל אינטרס בכלל, מאיפוא הוצאת את זה? 3. דווקא האינטרס למכור הוא שלך... 4. בתמונה הלהב נראה שרוט לגמריי. ויאללה שיהיה לך לבריאות ואינשאללה תמכור את כל המכולה, אני פה בכלל לבשר

Master Stav

New member
חמוד אתה ...

1. תוכיח .... 2. תחשוב שוב 3. אני לא מרוויח אלא עוזר לחבר ולכל מי שקונה כמו המלצות אחרות שלי לטוב ולרע 4. הסקת מסקנה על סמך צילום ...מה זה אומר עליך ? ויאללה ....אני בהחלט בריא ונישארו כבר רק 120 סכינים ....ועם בבשר עסקינן ....על ה29 למאי שמעת ?

../images/Emo13.gif מזל שמשעמם לי....

1. בוא אלי הביתה תראה את העקבות 2. חשבתי שוב ולא הגעתי למסקנה 3. זה גם אינטרס 4.זה אומר שאולי אני שטחי אבל לא אומר שזה לא נכון 5. ב29 למאי: #הראל סקעת ייצג את ישראל באירוויזיון #כנס תרגום טכני בליסבון #כנס מחזורים שבט רמת חן #תחרות רכיבה על סוסים #פול אנקה חוזר לישראל ועוד ועוד... את כל זה גילה לי גוגל, אבל לא אמרו כלום בקשר לבשר (או שסתם לא היה לי כוח להמשיך).

לא למה אתה מגיב סתיו .

חבל על האנרגיות להגיב ...מי שסומך עלייך יזמין ! אני סומכת עלייך ... וממש לא מעניין אותי אם אתה מרוויח מכך .. טלי

smadidi

New member
יקירי בוקר טוב

אני מחפשת סיכנים לכל דבר ירקות +בשר חחחחחחחח חלב אצלי בקושי אני אשמח ליותר מידע בכדי לקנות אשמח סמדי

TAINTED SAINT

New member
אם...

אם אבקש ממש יפה תסכים למכור לי רק 3 סכינים כאלו ? פשוט אין לי מה לעשות עם 12,ואם אחלק לחברים ואחד מהם ישחט מישהו ויהיו גם טביעות האצבעות שלי על הסכין אסתבך... אם תענה בשלילה לא אעלב.

Master Stav

New member
זה נמכר גם באחדים ....

כך שאין בעיה לשלושה ... שלח לי מסר עם טלפון ואשחח איתך

אם אלה הסכינים שנמכרים ברמי לוי..

אני מסכימה עם מי שאמר שהם לא שווים כלום ! קניתי אחד בורוד, אחרי שימוש אחד הוא החליד לגמרי ומצא את דרכו לפח. בקיצור, לא !

למעלה