סכמשון

סכמשון../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Arctiic Monkeys

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: למלאמלא אנשים היה יוםהולדת :] משהו רע שקרה לך השבוע:יום השואה וזה.. היום הכי הכי של השבוע: מחר
שיר השבוע של ביט 69: לא יצא לי לשמוע
שיר השבוע לא של ביט 69: המכשפות - אם זה נגמר זה חבל. סרט השבוע: הסרט היחידי שראיתי זה רשימת שינדלר
סדרת השבוע: בקושי ראיתי טלוויזיה השבוע ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: מקדונלדס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: אוהו יותר מדי אנשים
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
היא אמרה שאני יפה
.. התחדשות השבוע:5878946984 בגדים בפול אנד ביר יציאת/בילוי השבוע:יום שלישי.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המורה:"אילן,למה אתה מאחר?" אילן:"תקעו אותי בשירותים" אסף:"תרתי משמע" - המורה:"שי אתה מקנא שכל הבנות סביב דניאל נכון ?תודה בזה" שי:"שיט,עלית עליי" רינת:"חהחה שי קיבלת בולבול לעין" *המורה נקרעת מצחוק וכך גם כל הכיתה
"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : אממ..
הידעתם שבעוד 6 ימים אני בניו יורק?:]
תמונת השבוע:
פנינה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד כזה.. :)

מסכמשת../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי מוקדם כל השבוע, סידרתי ללהקה של ידידים שלי הקלטה לדמו משהו רע שקרה לך השבוע: עומר היום הכי הכי של השבוע:היום שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: עברתי רק כדי לראות סרט השבוע: - סדרת השבוע: - ספר השבוע: רציחות נוסח אוקספורד מאכל השבוע: שניצל תירס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: בוחי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:לא זוכרת התחדשות השבוע: שעון יציאת/בילוי השבוע: ההופעה היום בערב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: קוף בוכרי פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שעוד 4 שעות ההופעה הראשונה שסידרתי ללוויה של מיה מתחילה?! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע מעולה!!

Maayan Peleg

New member
החלפתי כינוי ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א משהו רע שקרה לך השבוע: יום השואה. זה מדכא היום הכי הכי של השבוע: ראשון שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: Useless I.D.-Drinkage סרט השבוע: --- סדרת השבוע: בטי המכוערת חחח ספר השבוע: --- מאכל השבוע: צ'יפס מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: סהר הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: התחדשות השבוע: חולצה של famous ונעליים מריבולבר =] ועוד כלמיני שטויות יציאת/בילוי השבוע: שחר ות"א ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה ששנוא עלייך, עשה לשנואייך!" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : 100 מושגים זה המבחן הכי מטומטם שיש! תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

Maddie

New member
וואיי 100 מושגים זה אחד המבחנים המפגרים../images/Emo185.gif

והכי לא נחוצים במערכת המבחנים בארץ
עלוווב

Maddie

New member
והכי מפגר - ששנה הבאה אין את זה יותר!../images/Emo185.gif

אז לממהה, כאילוו למה לשים את זה?

Maayan Peleg

New member
חופשיי אחותי.. אבל בקטנה העתקתי את כל המבחן

זה אמריקאי אז לא היה בעיה

ליעתע

New member
../images/Emo192.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה משו מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע:אישי היום הכי הכי של השבוע:אתמול, נו מה.. כיף לנסוע באוטובוס מלא זמן על ללוחמי הגטאות שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי, שיגיע כבר האלבום! שיר השבוע לא של ביט 69: בקושי שמעתי שירים השבוע >< מאכל השבוע: לזניה!! מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: עודדי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: בדרך ללוחמי הגטאות "וואיי מה זה נשרף שם בארובה?" XD פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שאין בעיר המסריחה הזאת מקומות לצאת אליהם?! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: יכול להיות יותר טוב

Maddie

New member
"ווישששש וויייששש"../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
קיבלתי ציון מעווולללהה במתמטיקה ווהווו ^^ משהו רע שקרה לך השבוע:
לא זוכרת, וטוב שכך היום הכי הכי של השבוע:
נמנמנמ וואי קשה לבחור
שיר השבוע של ביט 69:
לא יצא לי. אבל חכווו שאני אקנה ת'דיסק
שיר השבוע לא של ביט 69:
McFly-No worries Evanescence-Cloud nine McFly-Bubble wrap סרט השבוע:
"גנב הזיכרונות" "הפסנתרן" "הזייפנים" סדרת השבוע:
מרפאה פרטית
ספר השבוע:
אבל אני מתכננת לקרוא את "שומרת אחותי" ואת "הסוד" מאכל השבוע:
נמנמנמ האומלט המגניב שהכנתי D: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
סיייייייגלייישן
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
התחדשות השבוע:
נעליים חדשות D: יציאת/בילוי השבוע:
שישי כמובן
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:|דו-שיח| הווו יש הרבה!
*אנטון משחק בGTA בפלאפון* "ראן מאדרפאקר ראןןן!!!" *האיש שלו נתקע במכונית* "אל תיתקע מאדרפאקר אל תיתקע!" *הוא נוסע* "סע מאדר פאקר סע!"
"אני עוד שנייה משתיאה במכנסיים"
לאנטון יש שיער ארוך, והוא נוסע על אופניים, והשיער שלו כזה עף מאחורה אני:"ווייייישששש וווויייייישששש"
סיגל נוסעת באופניים, ואני ואנטון הולכים אנטון:"ווייי! אוטו." אני:"וויי! מנורה!" אנטון*מרים ת'ראש ממש אחורה*:"איפה איפה?!"
רואים מנורה עם שתי ראשים אני:"והמנורה התפצלה לשתיים!"
*אוטו עובר לידנו וצועק משהו ואני צורחת מבהלה* אנטון:"הוא אמר בלבלולבלולבלולולבולבול"
"אל תיפלי ואל תשרטי את האופניים!" *חושב* "לא רגע, תיפלי- אבל אל תשרטי את האופניים!"
"תגידי משהו" "משהו" "לא, לא, תגידי משפט!" "משפט"
לאנטון יש אף גדול. *אנטון מגרד באף* סיגל:"ווואיי מה יש לך שם שכל הזמן מגרד לך!?כינים?!" אנטון:"אי אפשר כבר לדעת מה יש לי שמה, יש יותר מידי. פתחתי מחסן, יש שם הרבה חרקים" אני:"המחסן של אנטון!!!אפשר לעשות סדרת טלוויזיה. נשתלט על המחסן של כאילו, אבל במקום זה, יהיה 'המחסן של אנטון'" סיגל:"והכינים" תמונת השבוע:
לא בא לייי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
סבביישןןן!! היה שבוע טוב

Maddie

New member
עוד ציטוט ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

שירלי:"קטיה, תחוצי החוצה! כן כן תחוצי! תודה שחצת"
היא התכוונה להגיד לה לצאת מהמבנה בריקוד

Maddie

New member
והוא נראה בכלל מסומם../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

אבל אני מתה עליו
הוא מצחיק אימים! גאד אני מושפעת מ"אני כריסטיאנה פ."><

tal iero

New member
מסכמת ../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נממ.. הרבה משהו רע שקרה לך השבוע: לא יודעת היום הכי הכי של השבוע: כולם. כמעט שיר השבוע של ביט 69: גומי כהן שיר השבוע לא של ביט 69: november rain סרט השבוע:, כשהנערים שרים סדרת השבוע: האנטומייה/מרפאה פרטית/איך פגשתי את אמא ספר השבוע: -- מאכל השבוע: -- מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: בצפר?
חח ..לא הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: לא יודעת התחדשות השבוע: הרחבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לאמ.פי יציאת/בילוי השבוע: ראש פינה?
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא יודעת פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : "הידעת" קטן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מהר : )

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifהסיכום הכי טוב שהיה לי השנה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום הולדת 16!!! משהו רע שקרה לך השבוע: אין! D: היום הכי הכי של השבוע: שלישי ושישי שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: חחח סוויט 16 של הילארי דאף! מגיל 12 אני מחכה ליום שהוא יהיה רלוונטי D: סרט השבוע: ג'ונו סדרת השבוע: א ב ו ד י ם
ועוד ביום ההולדת שלי D: ספר השבוע: סטיוארט של אלכסנדר מאסטרס מאכל השבוע: ארטיקים ומרשמלו על האש מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: כל כך הרבה דברים, וזה הכי כיף שבעולם להתכוון לזה
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: כנ"ל
התחדשות השבוע: 3 דיסקים: הפסקול של ג'ונו, החדש של פאניק ומאדרשיפ של לד זפלין[!!!] 2250 שקל[!!!], שרשרת לב מנעול מההורים, השרשרת הכי יפה שראיתי בחיי, סבונים ופינוקים, תכשיטים, אביזרים ועוד הרבה דברים
יציאת/בילוי השבוע: חגיגת יום הולדת לאבא שלי [שיש לו יום לפניי
] ולי ביום שלישי בפאפאגאיו, מסיבת חוף מגניבה אתמול ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מזל טובבבבב =) פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שבליעת מגנטים יכולה להרוג? תמונת השבוע: ככה זה כשאת טוחנת כל כך הרבה בשר ואחר כך מצפים ממך שיהיה לך מקום לקינוח =) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:הכי טוב שהיה לי השנה!

למעלה