סכמשון

יערולה13

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:כלום משהו רע שקרה לך השבוע:כל השבוע הזה היום הכי הכי של השבוע:אתמול שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:
התחדשות השבוע:כלום
יציאת/בילוי השבוע:אתמול יומולדת של חברה שלי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :ושוב אין
תמונת השבוע:כשחברה שלי תשלח לי את התמונות אני יוסיף
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר שבוע מבאס אבל בסדר
שבוע הבא אני מופיעה

S p r i n g B

New member
מחר יומולדת מחר יומולדתתתתת../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממ היו כל מיני...
משהו רע שקרה לך השבוע: שיעורי לשון
ועדיין אין את הדיסק של ביט היום הכי הכי של השבוע: אממ רביעי שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: before I fo- useless id סרט השבוע: רשימת שינדלר סדרת השבוע:--- ספר השבוע:ימי שלישי עם מורי מאכל השבוע:עוגה של שוקולד בלגיייייי גאד זה טעיםםםםם מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: פופי 3> ,ענבלי, גל הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע:--- התחדשות השבוע: אמממ אין יציאת/בילוי השבוע:בלט
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שיעור לשון מורה רוסית מטומטמת אש, מבטא כבד+ שגיאות כתיב וניקוד. היא: ילדים! תסבירו לי מה אומרת המילה "להטיל" אני לא יודעת, תסבירו לי! אני לא יודעת עברית! אני: כן, רואים. פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת? מחר (ראשון) יש לי יומולדתתת! Sweet Sixteen תמונת השבוע:מצאתי בפייסבוק של ביט. ואוו לורל פה בפוזה סקסית
אבל כמובן שגם ברי ורענן שווים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה +

ברלץ

New member
סיכומווושן...

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתה לי פעולה בת זונה משהו רע שקרה לך השבוע: חניכים!!!... ושואה כמובן.... היום הכי הכי של השבוע: שני שיר השבוע של ביט 69: שיר 6 שיר השבוע לא של ביט 69: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: הישרדות- אמריקאי ספר השבוע: אין מאכל השבוע: וודקה (ואם אתם מתעקשים אז פיצה) מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: המיטה שלי הדבר הכי יפה/מעצבן שאמרו לכם השבוע: את חמודה אבל אנחנו שונאים אותך.... התחדשות השבוע: אין יציאת/בילוי השבוע: דניס ציטוט\יציאת\מילת השבוע: " אנחנו לא סובלים אותך", "את מכוערת ומגעילה"- כל זה מחניכים שלי באהבה פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : חניכים זה עם מעצבן!!! תמונת השבוע: תגידו את האמת אני כל כך מכוערת או שזה רק חניכים שלי אומרים את זה.... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי

למעלה