סכמ"שׁ מסוכמ"שׁ

בסדר...

אבל קצת באסה שזה כל יום... אני רק שבוע שם וכבר נמאס לי
(זה מרגיש כמו חודש חחח)

סכמ"ש חם אש!

שיר השבוע שלי(של קרן)-
מבול. הגעגועים לחורף... (אבל בכל מקרה, הקיץ עדיף)

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
"אניטה וחואן". הייתי באיזה מופע הזוי ושרו את השיר הזה. פתאום נזכרתי בו, שיר יפה...

משהו שעשה לי את השבוע-
חופש, ים, בריכה, מלון מפנק...

משהו שקצת ביאס אותי השבוע-
הפיגוע. עצוב, מכעיס ובעיקר- הרגשה של חוסר אונים.

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא-
אין. זה השבוע שלפני ט' באב אז באופן עקרוני אין תוכניות מיוחדות. נראה לי שאנצל את הזמן לסיום חובות התואר.

מאכל השבוע-
בשרים. נפרדים עכשיו לתשעה ימים.

צמים בתשעה באב?
כן. לא כיף

לא ממש הופעה

זה היה ערב של מורים והביאו לנו איזה צמד ששר כל מיני שירי אהבה..
היה לא משהו

ady18

Well-known member
מסכמת:

קרן :איתי
לא קרן: תחת שמי הים תיכון-שלמה ארצי\הכול עוד אפשרי משינה
עשה:כיוןן של התחלה חדשה , בילוי עם חברים, ים
שבוע הבא:יס פלנט כמובן+סרט ,הצגה לא מוכרת.
לא.
מאכל:רוגעלך\טוסט.

ady18

Well-known member
זה מאכל פרסי

סוג של קציצה מעוף טחון מעורבב בתבלינים פרסים ובדרך כלל בא עם מרק בא בלווי אורז לבן

I מ י ר ב I

New member
גונדי זה טעים!!!

סבתא שלי ז'ל היתה עושה לי תמיד ומביאה לי בקופסאות,אמא שלי גם עושה אבל זה יוצא פחות טוב.

יש לך שורשים פרסיים מירב?

לי יש שורשים פרסיים מצד אבא שלי.. פחות מתחברת לעדה הזו ולמאכליים שלהם..
אם אני אוכלת אוכל פרסי זה רק מתי שאמא שלי מכינה.. (למרות שהיא לא פרסית המשפחה שלה מעירק)

מסכמ"שׁ

שיר השבוע שלי(של קרן)- הצפון הפורח

שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
הזמרת האהובה עעלי יצאה בסינגל חמישי וליאת הנה מספר דברים שאני רוצה להגיד לך על הסינגל שלך המדהים והמרגשאיזה שיר מרגש ליאת את ריגשת אותיאחרי מה שאני עוובר בזמן האחרון השיר הזה עזר לי כל כך חיזק אותי ריגש אותי השיר הזה מדהים עד עכשיו יש לי דמעות השיר הזה כל כך מרגש ללא ספק שיר להיט ליאת את מדהימה אין כמו השירים שלך מרגשים אויתי כל פעם מחגדש וזה לא קרה לי עם אף זמר ועם אף זמרת את מדהימה

http://www.youtube.com/watch?v=Z-deukgUFO0
ליאת יצחקי - תנו עוד אהבה

משהו שעשה לי את השבוע- מסיבת הסיום השנתית של רעים ו שיצא לליאתוש סינגל חדש וש לבן דודה שלי נולדה ילדה וגם הסרט שראיתי דרושה חברה עד סוף העולם העם השחקנית האהובה עליי הוא מומלץ

משהו שקצת ביאס אותי השבוע- הפיגוע הנפילות הרוחניות ושהרב אליישיב נפטר

משהו שאני מחכה לו שבוע הבא- מפגש של הקבוצה של התמיכה החברתית ותהיה לנו סדנת אפייה ונפגוש שם את נועה המדריכה שתחליף את עדי המדריה שלנו היא תצא לחופשת לידה
וגם לצום עם כמה שזה ישמע מוזר
מאכל השבוע- סושי השבוע אני אכלתיח סשימי ואל היה לי טעים והם הפכו את זהל סושי אין על השירות של אושי אושי

צמים בתשעה באב?- ברור

למעלה