סכמ"שׁ עם דילאי קטן!!

אני צריכה לראות סמוויל

התכוונתי לסדרה עם דין קיין ולויס ליין. טרי האצ'טר הייתה מצויינת, היא שיחקה את הדמות העיוורת / מאוהבת / חשדנית מעולה, אבל עדיין רציתי לתת לה בוקס כמעט כל פרק.
לא יודעת אך הסתדרת עם הכסאות המוזרים האלו...... היה כל כך הרבה אקשן על המסך, הייתי משתגעת אם הכסא שלי היה זז או רוח מקפיאה הייתה נושבת עלי....

Shiri from the block

Active member
חחחח מה שתיארת במדוייק XD אני וידיד שלי כבר לא ידענו מה לעשות עם עצמו כי היה רוח כל הזמן

כצפוי לסרט על סופרמן אני מניחה חח פשוט חשבנו שיהיה סתם רוח, כמו שהיו בסרטים קודמים שהלכתי אליהם, ולא רוח מקפיאה של מזגן!!
דווקא הכיסאות שזזים היה ממש מגניב, אני אוהבת את זה
אבל זה באמת מוציא קצת מריכוז

קראתי רק שורה ראשונה של הביקורות

ונמנעתי לקרוא את שאר הביקורות כדי לא להיות "משוחדת".... אלך לסרט כנראה הסופ"ש ואחליט לבד..

shirush3

New member
זאת התוכנית שלי

תמיד יהיו ביקורות שיהרסו ובכלל נדמה לי שבארץ שלנו המבקרים רק מחפשים לקטול

Shiri from the block

Active member
זה לא רק בארץ גם בתגובות ביוטיוב ובעמוד של IMDB שהם כתבו על סופרמן היו תגובות לא טובות.

מבחינתי זה היה פשוט סרט עטור אפקטים ופיצוצים והריסות, בלי התמקדות בקלארק קנט אלא בעיקר בסופרמן ובמשימה שלו.

Shiri from the block

Active member
יש דעות קיצוניות לשני הכיוונים או שממש אהבת או שממש שנאת
אני האמת באמצע כזה.. לא סבלתי רוב הזמן אבל גם לא יצאתי בהתלהבות שחשבתי שאני אצא.
והיא צדקה שאמרה שזה לא מזכיר בכלל את הסופרמנים הקודמים, כולל לויס וקלארק. למרות שעשו מחווה קטנה לסמולוויל שזה היה ההיילייט של הסרט מבחינתי והשותף שלי חח

ראסל קרואו היה מעולה!! היה השחקן הכי טוב שם. גילם את ג'ור-אל בצורה מעולה!!!
הנרי אחריו, גם היה מעולה אבל הוא עשה סופרמן מאוד שונה מכל מי שהיה עד עכשיו.

אוי אני מתה בטירוף על גירסת סופרמן של

דין קין וטרי אצ'ר הייתי רואה את הסדרה בלופים ככשודרה בארץ...

מקווה השבוע ללכת לראות את הסרט החדש

אני ממש רוצה לראות אותו!!

אני ראיתי את הסרטים המקוריים, ואת הסדרה, את החידושים לא ראיתי,
אבל משהו בחידוש הזה ממש עשה לי חשק, נראה שיש שם משהו אפלולי יותר (בערך כמו באטמן, לא).

Shiri from the block

Active member
לגבי סופרמן... יש לנו חוסר הסכמה חח תקראי מה כתבתי למטה, לא מובן לי כל כך על איזה לויס וקלארק דיברת, בקושי היה ביניהם קשר וגם שהיה זה לא היה משהו עמוק או רציני או מעניין מידי..

עונה

שאלת השבוע: יום אחד קמתם בבוקר, התעוררתם במיטה שלכם, באי בודד! בא מלאך ואמר לכם "אני יכול להביא לכם מהבית 3 דברים. מה תבחרו?"

הייתי תופס את המלאך עם נשק שאלתרתי מהסביבה ומכריח אותו להחזיר אותי הביתה

היום הפחות טוב השבוע: זה לא היה יום אבל אחרי שקראתי את זה הייתי עצוב
http://9gag.com/gag/aVzndov
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: לא זוכר
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד לפסיכומטרי

סדרה: לא
סרט: חושב ללכת לראות את "האשליה"
ספר: התחלתי "עשו" של מאיר שלו
שיר: חובה לכל מי שעוד לא שמע- http://www.youtube.com/watch?v=lExW80sXsHs הם עוברים בקצרה על השירים הגדולים של כל עשור [וקצת לפני]
תמונת השבוע:

Shiri from the block

Active member
לך תראה האשליה! מומלץ!

והשיר ששמת ממש יפה!!!
יאאא היה מייקל והיה בקסטריט ובריטני!
ובכלל הם עשו את זה מאוד מאוד מגניב! איזה כישרון!

נענה, הרבה זמן לא עניתי ובכללי לא הייתי פה...

שאלת השבוע: יום אחד קמתם בבוקר, התעוררתם במיטה שלכם, באי בודד! בא מלאך ואמר לכם "אני יכול להביא לכם מהבית 3 דברים. מה תבחרו?"
אני חייבת להגיד שממש אהבתי את כל מה שכתבתם, ועכשיו אני אצטרך לחזור על מה שנאמר כי זה גאוני ונכון. wifi, לפטופ ושפתון לשפתיים - מומלץ המון, שיהיה עד שאני אחזור הביתה.
היום הכי טוב השבוע: יום חמישי, סוף שנה!
היום הפחות טוב השבוע: לא היה, כל הימים היו אותו דבר

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אח שלי והחתול שבגינה.
קניית השבוע: כלום..
תוכניות לשבוע הבא: כלום

סדרה: הכל מהכל, אני רואה כל מה שמוקלט כולל סרטים שיס נתנו לנו בגלל המעבר דירה.
סרט: ראיתי היום את מלך הפינגוונים, מבחינת עלילה זה סתם, אבל זה על פינגוונים, ועל כל מה שהם עוברים, והצילומים מדהימים! חבל שאין את זה בHD זה היה משדרג את זה.
ספר: אני באמת צריכה לקרוא, יש לי זמן

שיר: גלגלצ וMTV זה מה ששמעתי השבוע.
תמונת השבוע: תמונה מהיום של חתולי! או חתול ( ח' כמו חסה). עדיין אין לו שם, אז הוא בינתיים בשמות הכי מקוריים שיכלנו למצוא

Shiri from the block

Active member
חחח חתול זה חמוד לי יש חתול שקוראים לו גורי (מלשון גור פשוט חח) כי לא מצאנו משו מקורי אחר XD
וגם שזה ממש מתאים לו בת'כלס חח

תחשבי על שמות של משקאות אולי! לחתולה השנייה שלי קראנו פיג'י אני והשותף על שם משקה אלכוהולי ששנינו אוהבים לשתות

או דמות שאת מאוד אוהבת בסרט או סדרה!

חכם! לא חשבתי על זה

אם הוא היה שלי אז הייתי משקיעה יותר, אבל הוא חתול רחוב, שגר בחצר של הבית יותר זמן מאיתנו, אז "אימצנו" אותו. הוא גם ככה כל היום יושב על עדן החלון

נתתי לו קצת אוכל ומלא פעמים מים אבל הוא לא רוצה לשתות.. הוא שתה פעם אחת וזהו. שיהיה.
אני עדיין דוגלת בח-תול
אבל אני אחשוב על שם מקורי אחר

למעלה