סכמ"ש טיים!!

סכמ"ש טיים!!

אתמול הרגשתי שיום חמישי... אז מצטערת על האיחור ביום...
סכמשו לההנתכם.

שאלת השבוע: מה הדבר הכי מביך שעשיתם?
הרגע הכי טוב השבוע:
הרגע הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום ושבוע טוב!!!

shirush3

New member
סכמ"ששש

אתמול יום חמישי? בד"כ זה קורה לי הפוך

מה הדבר הכי מביך שעשיתם? עשיתי מלא, אבל כלום לא עולה לי עכשיו לא עולה לי עכשיו לראש

הרגע הכי טוב השבוע: הפסקתי עם האנטיביוטיקה! יאיי! ועוד כל מיני רגעים
הרגע הפחות טוב השבוע: כאבי ראש של כמה ימים רצופים
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: מפגשפורום קאסל

קניית השבוע: שומדבר מיוחד
תוכניות לשבוע הבא: צימר^_^
סדרה: סמאש חזר! סמאש חזר!
סרט:

ספר: סופת חרבות!!

שיר: 1. http://www.youtube.com/watch?v=GLieEB4wkCk מסמאש. אני אוהבת שיש להם שירים מקוריים|מאהב|
2. http://www.youtube.com/watch?v=WKsyxZWQ_g0 של daughtry כי הוא עשה קליפ חדש

תמונת השבוע: השבוע לא ממש צילמתי, אבל נתקלתי בתמונה הזאת

shirush3

New member
גם אני שרתי את זה

אני נוסעת עם חבר שלי ועוד חברים
מלא מלא זוגות

אני יודעת שזה בדרך כלל הפוך...

אבל אתמול הלכתי לבית ספר אחרי כמה שבועות שבימי שישי לא הייתי הולכת, אז הרגיש לי מוזר...

איך את מרגישה? בסדר?

התמונה! גם ראיתי אותה וממש אהבתי, זה גדול

ayalam44

New member
סמאש חוזר! סמאש חוזר!

והיה כיף לפגוש אותך

רק פעם הבאה צריך לנהל שיחה נורמאלית בלי 200 שיחות במקביל

*אני עדיין בהלם שלא העיפו אותנו בגלל הרעש
*

shirush3

New member
גם אותך

לא רק שניהלנו 200 שיחות במקביל, כל אחת מאיתנו השתתפה בלפחות 2

אני גם לא מבינה איך לא זרקו אותנו משם

ayalam44

New member
חח נכון

אולי כי חוץ מאיתנו היו שם אולי עוד 2 וחצי אנשים

מאוד התאכזבתי מסמאש

קודם כל אני לגמרי טים אייבי, לא מסוגלת לסבול את קרן. לא זוכרת מתי נתקלתי בדמות שחושבת שהיא כל כך חשובה ומרשה לעצמה להתנהג בגועליות נוראית כלפי כולם
דרק

העיפו את העוזר הפסיכופט של אנג'ליקה יוסטון, ובמקומו הביאו העתק קצת יותר חתיך וכישרוני ממנו..... האמת קצת דומה לברונו מארס. עדיין לא החלטתי מה אני חושבת עליו
אייבי

למה לפצוח בשיר ככה סתם בלי שום סיבה?!? הסצנה במסיבה, ההחלום בהקיץ של דרק (שהוא רפרנס לאיזה קליפ אייקוני משנות השמונים בארצות הברית, אני פשוט לא זוכרת את שמו), ממש מיותר

השיר של אייבי, והדואט של קרן עם השחקנית החדשה

פרק מאוד מאכזב, ונתוני הצפייה שלו בארצות הברית היו מאכזבים. אני מקווה שהרייטינג ישתפר אחרת לא תהיה עונה 3

shirush3

New member
פחות התאכזבתי

הפרק הראשון יותר עניין אותי מהשני

לא חשבתי בכלל שיש חלוקה לטים אייבי וטים קרן

אני אוהבת את כל אחת מהן בנפרד

את קרן אני חושבת שאני אוהבת בגלל קת'רין
) ואת אייבי אני אוהבת כי היא מדהימה וכי היא מתוסבכת

הדמות של קרן בהחלט נעשתה קצת מתנשאת, אבל אפשר להבין.
כל התחרות שהייתה עם אייבי, מה שקרה עם דב, הלחץ של העבודה+הניסיון לשמור עליה והיחס שהיא מקבלת מהמעסיקים שלה גורמים לה להיות ככה.

אני דווקא ממש שנאתי את העוזר הפסיכי של אנג'ליקה, אז אני ממש שמחה שהוא עף

השחקנית החדשה הייתה ג'ניפר האדסון וממש נהנתי מהשיר שלה ומדואט עם קת'רין (דואט איידולי
)
גם ממש אהבתי את הברמן המזמר החדש

אני אוהבת את השירים שלהם בכללי

הדבר היחידי שהתאכזבתי ממנו זה כל הביטול ההזוי של המחזמר, מרגיש כאילו עושים דווקא.

ayalam44

New member
אני עוד לא ראיתי את הפרק החדש

אני מחכה שזה יעלה לVOD ואז אני אראה.. בתכלס מעניין אותי לאן זה ימשיך כי המופע כבר דיי סגור

ובתכלס אני יותר אוהבת את הקו עלילה של גוליה והכותב שאיתה (שכחתי איך קוראים לו
) ומייקל

אבל בעיקרון אני חושבת שקרן שרה ממש יפה.. והביצוע שלה ושל אייבי drink to that זה אחד הביצועים האהובים עלי

*לא קראתי את הספויילרים שלך על הפרק החדש
*
t

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה

שאלת השבוע: מה הדבר הכי מביך שעשיתם? השבוע או בכלל? אם זה השבוע אז היה איזה קטע בגן שדיברתי על כמה איזה אמא אחת בגן היא פסיכופטית (היא באמת!) ואז היא נעמדה מאחורי ושאלה על מי אני מדברת
אמרתי לה שעל איזו אמא שהייתה לי בגן הקודם. אבל לא נראה לי שהיא האמינה לי
היה גם עוד קטע בהחלקרח השבוע. זו הייתה הפעם הראשונה שאני הולכת להחליק על קרח והייתי יחסית סבירה כי פעם הייתי ממש טובה ברולרבליידס אבל הקרח הרבה יותר מחליק וקצת קשה להתרגל אליו בהתחלה אז עפתי איזה פעמיים. לא נפילה רצינית אבל בכל זאת, קצת מפדח. אבל הקטע הלא נעים באמת היה כשניסיתי להגביר מהירות ולהחליק ממש מהר ואז באיזשהו שלב איבדתי שליטה, לא נפלתי אבל הסתובבתי כזה במקום בחוסר איזון והייתה איזו ילדה מאחורי שגם החליקה יחסית מהר וראתה שאיבדתי שליטה אז היא כנראה ניסתה לבלום כדי לא להיכנס בי ויצא שהיא נכנסה במהירות די גבוהה בגדר שתוחמת את הקרח. יצא כזה שכמעט עפתי והסתובבתי במקום ואז פתאום אני שומע בום אדיר מאחורי, הסתובבתי וקלטתי ילדה מרוסקת על הקרח
לא ידעתי אם אני אמורה לעזור לה לקום או לברוח משם. בסוף החלטתי לברוח

הרגע הכי טוב השבוע: היציאה לאייסקייט הייתה היחידה שלי השבוע והיא הייתה בסכ"ה די מהנה אז אני אלך עליה.
הרגע הפחות טוב השבוע: הרגליים הכואבות אחרי האייסקייט. כנראה שהקשבתי להוראות קצת יותר ממה שהייתי צריכה והידקתי את הרצועות חזק מידי ועד עכשיו יש לי סימן כחול די גדול ברגל

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הקישור ששירלי הביאה

קניית השבוע: המבורגר?
תוכניות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד כרגע. אולי הסרט של ג'וליאן האף

סדרה: נאשוויל, הארט אוף דיקסי, איידול

סרט: Safe Haven. עוד לא ראיתי אבל ג'וליאן האף.. איך הוא יכול להיות פחות ממושלם

ספר: אין
שיר: נערה של קאנטרי - גל דה פז
תמונת השבוע: טרמפ

שבת שלום ושבוע טוב!!! תודה. גם לך

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ג'וליאן האף, היא שחקנית?

כי רק בזמן האחרון שמעתי עליה וזה היה בהקשר של "החברה של ריאן סיקראסט", איך היא התחילה?

הצחקת אותי עם ההחלקרח, אני עליתי עם הקטנה ואין לי בכלל ניסיון, לא העזתי אפילו לעזוב את המעקה, נאחזתי בו כאילו חיי תלויים בו.

LeAnnDylan

Well-known member
ג'וליאן האף היא הכל! היא אלוהים

היא רקדנית, דוגמנית, זמרת, שחקנית והכי חשוב- היא מהממת

בעיקרון, היא התחילה את דרכה כרקדנית יחד עם אחיה דרק, בתוכנית רוקדים עם כוכבים. אחרי 3 עונות היא התחילה לקבל יותר חשיפה מהכוכבים שהיא רוקדת עימם והפכה הרבה יותר פופולארית מכל הכוכבים בתוכנית יחדיו. לפני הזוגיות המתוקשרת עם סיקרסט היא הייתה בזוגיות מתוקשרת לא פחות עם צ'אק וויקס, זמר קאנטרי חתיך שגם רקד לצידה ברוקדים עם כוכבים. אחרי שעזבה את התוכנית היא החליטה לפצוח בקריירת קאנטרי ושיחררה אלבום ראשון מקסים, שהניב כמה סינגלים לא רעים. כמו זה
לא יזכר לעד בספרי ההיסטוריה כאלבום משנה תרבויות אבל כאלבום קאנטרי פופ קליל, הוא עושה את העבודה הרבה יותר טוב מאשר נניח, זמרות כמו טיילור סוויפט (שכבודה במקומו מונח). אחרי ששיחרה סינגל שני מאלבום שני שעתיד לצאת ונחסמה מכל ערוצי הקאנטרי שקיימים בגללה פרובוקטיביות יתרה (ואפילו יוטיוב מסרבים לשדר את הקליפ שלה...) היא החליטה שמקומה בעולם המשחק.
היא התחילה עם תפקידים קטנים וסופר משניים שבקושי מוצגים בקרדיטים. התפקיד הגדול באמת שהיה לה היה בסרט פוטלוס
(Footloose) היא שיחקה גם ברוק אוף אייג'ס שהיה די נוראי אבל היא הייתה בו מהממת כהרגלה. השנה הולכת להיות שנה גדולה עבורה מבחינת משחק. Safe Haven הוא הסרט הראשון מבין השלושה שהיא צילמה וגם הראשון בו היא מקבלת תפקיד שלא קשור ליכולות השירה/ריקוד שלה.
בקיצור, היא הרבה יותר מהחברה של..

למעלה