סכמ"ש טיים!!

LeAnnDylan

Well-known member
סדרות שוברות את הלב בדיוק כמו להקות!

אבל לפחות ללהקות אפשר להאזין שוב ושוב גם אחרי שהן מתפגרות. כמה כבר אפשר לצפות בסדרות?

Shiri from the block

Active member
חחח אפשר לצפות הרבה בסדרות חברים וזינה מבחינתי הן סדרות שאני יכולה לצפות בהן כל היום וכל הלילה ולעולם לא ימאס לי!

אבל ליבי נשבר בעיקר עקב סדרות, כי מבחינת זמרים ולהקות שאני אוהבת כולם עוד פעילים עד היום

shirush3

New member
איך הוא היה מייבש אותה

אהבתי מבפרק של פייס אוף בו עם "יו אר נוט אלון" שהיא אמרה לו שהוא בטח התכוון אליה ואז הוא אמר לה שהיא הבינה לא נכון

התעצבנתי ונקרעתי באותו זמן

YANA!!

איך אני שונא אותה ועוד כשהיא ראתה את רוז היא כזה ״מצאת אותה״ חתיכת מטומטמת תסתמי את הפה ואל תתערבי!! כלבה מטומטמת שדוחפת את האף שלה!! חבל שההאת׳ הציל אותה ועוד מת במקומה האידיוט!!

Shiri from the block

Active member
האאאאאא וזה לא פלייבק?? לפני שאת צועקת על בריטני שלי, כדאי שתתייחסי לכל העובדות בשטח

LeAnnDylan

Well-known member
אני אי פעם אמרתי משהו על זה שבריטני שרה

עם פלייבק?

LeAnnDylan

Well-known member
לא ראיתי

לא רואה סדרות של גיקים

זה מזכיר לי איזה קטע הזוי שהיה לנו בדרך חזרה באנגליה בשדה תעופה. אחת הבנות שהייתי איתן גם מכורה לשיט הזה, לייק, ברמה גיקית לגמרי, והיא קנתה איזה מברג מטופש כזה שכנראה יש בסדרה שהוא מתפקד על תקן שלט אוניברסלי (במציאות). קיצר בשיקוף בשדה תעופה ראו את זה בתיק שלה וזה נראה להם מספיק מחשיד כדי לקחת אותה הצידה לשאול אותה כל מיני שאלות ולהביא איזה איש בטחון מיוחד שיפרק את התיק שלה ויראה מה זה הדבר הזה בפנים. היא עמדה שם כולה אדומה מבושה וניסתה להסביר להם שזה משחק
אני והבחורה השניה שהייתה איתי לא ידענו איפה לקבור את עצמנו אנחנו כזה "we don't know her. she's not with us"
היה שם איזה מאבטח שכנראה מכיר את הסדרה אז הוא עומד שם בצד מסתכל עליה ומזמזם את המנגינת פתיחה של הסדרה כדי לצחוק עליה

את בילי אני אוהבת מקריירת השירה שלה לפני מיליון שנה. היא הייתה הסלבריטי קראש הראשונה שלי (אם לא מחשיבים את ברוק מהיפים והאמיצים בגיל 6).

Sonic screwdriver!!

אני חייב אחד כזה..

יו ברוק
, בצבא לי ולעוד אחד היה ויכוח מי יותר טובה היא או טיילור..

LeAnnDylan

Well-known member
כבר בבית הספר היסודי היו לנו וויכוחים כאלה

מי שהייתה החברה הכי טובה שלי למשך שנה ביסודי, אהבה את טיילור ואני אהבתי את ברוק. כל הזמן היינו רבות מי טובה יותר.
פעם אחת הלכתי לישון אצלה והיא לא הרשתה לי להיכנס לחדר שלה עד שלא הסכמתי להגיד שטיילור יפה יותר מברוק
(זה היה או זה או להשתחוות לפוסטר של ליאונדרו דיקפריו שהיה לה על הקיר
העדפתי את טיילור
)

חחח אצלנו זה התחיל שהוא אמר שאני כלב/רע (לא זוכר מה) והמשיך ב״בטח ביפים ואמיצים היית בעד ברוק״ ואני בפרצוף המום שואל אותו איך הוא ידע.. ואז שאלנו שם אנשים ומסתבר שאני היחידי שבעד ברוק..

מה שכן, הבת של טיילור (סטפי) שווה..

LeAnnDylan

Well-known member
לא ראיתי כבר שנים אז אני לא יודעת מי זו סטפי

(רק יודעת שקיימת מישהי כזו) מידי פעם אני מזפזפת ונופלת על איזה פרק של זה אבל בגלל שאני לא מכירה שם אף אחד חוץ מברוק ורידג' שאיכשהו כל הזמן נראה צעיר יותר
אני מעבירה ערוץ.
בבית הספר היה דווקא מחנה גדול של אוהבי טיילור אבל לא הייתי היחידה שאהבה את ברוק. זו גם הייתה תקופה שונה בה טיילור הייתה באמת נחמדה אז אנשים אהבו אותה.
היום היא סתם נראית כמו בובה מין מתנפחת

Shiri from the block

Active member
סטפי אכן שווה
אבל אני טים לוגן תמיד הייתי ותמיד אהיה

וגם הופ מקסימה מאוד!

למעלה