סכמ"ש טיים!

הם חזרו בספטמבר ב2011..

כשפתחו את הHorton Square אבל עזבו מתישהו ב2012 (השחקנים פוטרו שוב)..
וסאמי יש לה רק 4 ילדים משני אבות שונים אבל היא התנדנדה עד עכשיו עם שני בחורים וסוף סוף היא החליטה את מי היא בוחרת...
ואני דווקא מאושרת עם הבחירה שלה חח...

מרלנה וג'ון עדיין שם.. אבל הם גם כן עזבו מתישהו ב2008 וחזרו בספטמבר 2011 ביחד עם קארי ואוסטין... כרגע הם בקושי על מסך אבל הם כן עדיין נמצאים... פגשתי את השחקנים שמשחקים אותם לפני איזה שנה וחצי שנתיים... בעיקרון כרגע ג'ון ומרלנה חיים בנפרד בגלל המזימות של קריסטן דימרה (אם את הכרת אותה)..

וכן הופ עדיין נמצאת... היא הייתה עם בו עד 2012 עד שהשחקן שמשחק את בו (פיטר) החליט לעזוב את הסדרה... היא כרגע עדיין עם בו אבל הוא פחות או יותר לא נראה... ויש להם ילדה, קייארה, בת 6-7... מתוקה אמיתית ורואים אותה מדי פעם...

תקשיבי!

אחרי גיל 30 הבאד בוי כבר לא כזה סקסי!! האדיטיוד הקשוח, הפרצוף האדיש, הרע טוב רע טוב רע טוב - מאבד את הקסם שלו וכל מה שאנחנו רוצות זה מישהו מקסים, נאמן ושישאר כזה 45 דקות רצופות!!!
אז כן
אני בטים ג'ורג', סטפן, דוסון, אנג'ל, כיילב, ועוד מאות גברים מתוקים וסקסיים שנפלו כי הבאד בוי לקח להם את המקום!

shirush3

New member
ממש ששודר עד עכשיו

אני באמת חושבת שוויד ממש אוהב את זואי וגם הכימיה שלהם מעולה!
אז יכול להיות שבאמת הבאד בוי זה מה שעושה את זה, אבל כמו שקסם אמרה למטה יש לו לב זהב ויש לו רגעים שהוא ממש מקסים

לגבי ג'ורג' אני לא מצליחה לסבול אותו
כל מה שהיה עם למון וכל מה שהיה עם זואי וכן חתונה ולא חתונה והוא לא סגור על עצמו... זואי ממש צדקה כשהיא אמרה לו שהיא לא רוצה להיות הריבאונד

לגבי יומני הערפד אני מוכנה להודות

דיימון בטים החזק רק בגלל שהוא הבאד בוי גם בספרים זה ככה

יש בזה משהו, אבל
עד פרק 4 עונה 2

ג'ורג' הוא לא טיפוס של סטוצים, לכן הוא לא זקוק להרבה זמן.
אני חושבת שוייד פשוט לא עושה לי את זה.....
לעומת דיימון שהוא הורס (קצת פחות בעונות האחרונות), אבל עדיין מעדיפה את הלוק והאופי של סטפן.

ayalam44

New member

נאמן!?? הוא עם למון והוא יבגוד בה (אני בעונה 1 אבל זה בטוח יקרה... ) אז בואי נסכם שנאמן הוא לא..
אז מה הוא כן!? נכון יש לו קסם כלשהו.. אבל מול וייד? למען האמת גורג די יבשושי ופחדן...
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב וזה

טים וויד

מותקית, גם אני מעל גיל 30, יותר קרובה כבר לחצי מאשר ל30 עצמו. זה תלוי בבאד בוי, לא בגיל.....
לגמרי טים וויד. כי הוא באד בוי עם תקנה ויש לו לב זהב. ג'ורג' נחמד מאוד (ואני הייתי מאוהבת בו עוד ב friday night lights) אבל הוא קצת יבשושי

בצעירותי מאוד אהבתי את הבאד בוי

כנראה לי אישית נמאס מהם, מה "אחד בפה אחד בלב"

מה גם הוא לא עושה לי את זה, אם הוק היה משחק את התפקיד הזה......
אני פשוט מוצאת את עצמי הרבה במצבים האלה בוחרת בנייס גאי לעומת הרוב שמעדיפות ההיפך ממני

למעלה