סכמ"ש מסטול.

fat lip

New member
סכמ"ש מסטול. ../images/Emo120.gif

שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: בא לי להתרוצץ בבית ולצעוק 'אני אוהבת את רוני ווינטר!!!!!11111111111111111111111111111111'. אבל מצד שני..מה להתרוצץ עכשיו.. :) אחלה סופש כפרעליכן.

panci thet i

New member
D: יאי! ראשונה

שיר השבוע של פאניק? mad as rabbits שיר השבוע לא של פאניק?יש הרבה אמן\אלבום השבוע?פאניק סרט\סדרת השבוע?כמעט מלאכים ציטוט השבוע? אין משהו שעשה לך את השבוע?אילת D: תוכניות לשבוע הבא?לאנוס את עמנואל -.- תמונת השבוע: D: אין

MichRanger

New member
שיואו~../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק?
נייק
שיר השבוע לא של פאניק?
Crazy Little Thing Called Love-queen Green Day - Holiday 10-saosin-youre_not_alone 05-saosin-finding_home 08-billy_talent-surrender
אמן\אלבום השבוע?
קווין וסאוסין
סרט\סדרת השבוע?
לא יודעת
ציטוט השבוע?
המורה שלי למדעים: "שאחר כך לא יהיו לך תלונות כמו רימון" XDDDDD
משהו שעשה לך את השבוע?
לא יודעת
תוכניות לשבוע הבא?
אמ..
תמונת השבוע:

bet57

New member
סכמשון, אה ורוצו לעידכונים דחוף!

*אנשים---> רוצו לעידכונים..הקליפ החדש יצא, אני היחידה שמתרגשת? השארתי תגובה לגביו למי שלא יודע איפה למצוא...* שיר השבוע של פאניק? ג'נטלמן שיר השבוע לא של פאניק? אין לי ספציפי.. אמן\אלבום השבוע? אמ..פאנטום פלאנט סרט\סדרת השבוע? אוויר לנשימה ציטוט השבוע? המורה שלי: "תגיד, התגרשתם או משהו? או שאתה בוגד בה והחלטת לצאת מהארון?" המורים חושבים שהם מצחיקים... משהו שעשה לך את השבוע? 100 בתנ"ך, מי היה מאמין? תוכניות לשבוע הבא? אוה...מיצ"ב במורשת, הרצאה באנגלית, עבודה להגשה, מה לא? תמונת השבוע: אולי בפעם הבאה..אני עצלנית מדיי כדי להעלות =I

DontWakeMeUp

New member
אוף אני לא רוצה לראות

כי זה הולך איטי ברמות אני מעדיפה שיצא ביוטיוב או משהו. אבל תודה D:

chen010189

New member
תגידו לי מזל טוב?"משהו שעשה לך את השבוע"

שיר השבוע של פאניק? דו יו נואו וואט איים סיאינג? שיר השבוע לא של פאניק? גאד איז א גירל, לא זוכרת של מי זה אמן\אלבום השבוע? פריטי. אוד סרט\סדרת השבוע? הטיסה עם ג'ודי פוסטר ציטוט השבוע? מקומדיה אחת "מי שם? - קונג, קונג מי? *שובר ת'דלת* -קונג פו!" XD טוב אם לא רואים את הסצינה עצמה זה לא מצחיק משהו שעשה לך את השבוע? אמא רשמה אותי לקורס קונדיטוריה!! זה 3 חודשים בערך ואחר כך אני מקבלת תעודה תוכניות לשבוע הבא? לא יודעת כרגע תמונת השבוע: אין

NoAmItA ChAn

New member
אומגאש, קונדיטורייה! איזה מגניבבב *OOOO*

איפה? מתי? כמה? איך? מה עושים שם? ספרי ספרי!

chen010189

New member
../images/Emo6.gifחחח

איפה? בגני דן(רשת מלונות דן, אני עושה אותו במלון דן בחיפה) מתי? ב11.5 שיעור ראשון
כמה? 3300 שקל+600 שקל לערכה של כל הכלים והציוד הקונדיטורי
איך? אני לא יודעת אבל אני מניחה שכיף
מה עושים שם? בהתחלה יהיה שיעור עיוני עם מחברות וזה
מושגים ולא זוכרת מה היא אמרה..ששפית קונדיטורית תעביר לנו..נלמד כמה למה ואיך, אח"כ כבר יתחילו שיעורים מעשיים נלמד את כל סוגי הבצקים(בצק פריך, בצק שמרים וכו') ואיך עושים אותם, נעשה כל מיני מתכונים..אממ נלמד לעשות טארטים, רולדות, עוגות, עוגיות, והכי כיף גם אמרו לי שנלמד לעבוד עם שוקולד!! =] איך מכינים פרלינים וכו'..ולא זוכרת כל כך איבדתי את הפרוספקט
אבל אני מחכה לזה כל כךךך ובסוף אני מקבלת תעודה שאני אוכל לעבוד והכל =] יש קורסים יותר מקצועיים שעולים איזה 11000 שקל שזה מבחנים כמו בגרות..ולומדים מתמטיקה וצרפתית(בהקשר לזה..כאילו המרות של מ"ג לגרמים וכל זה..ומושגים בצרפתית כי משם בא כל הקטע הזה ורוב המושגים והשמות בתחום הזה זה צרפתית..ובסוף יש מבחן ממשרד התעסוקה וזה 8 חודשים אבל לא רציתי כי זה יהיה מקצוע מהצד..
) ספרי ספרי! סיפרתי
DD: חח כמו שאתם שמים לב אני מתרגשת.. ואמא שלי הולכת לעבור קורס איפור וטיפוח וגם מניקור פדיקור סתם בשביל הכיף, סוף סוף יהיה מי שיאפר אותי

3has3

New member
../images/Emo153.gifיש לי הרבה ציטוטים D:

שיר השבוע של פאניק? לא שמעתי פאניק
שיר השבוע לא של פאניק? אמ, רד פלאג של בילי טלאנט, כמה שירים של מדינה לייק, כמה שירים של סימפל פלאן, מיזרי ביסנס באקוסטי D:
אמן\אלבום השבוע? סימפל D:
סרט\סדרת השבוע? בטי XD
ציטוט השבוע? הו, הו, ציטוט #1 ~עומדת על קצות האצבעות ליד ילד אחד מהכיתה~ "אני יותר גבוהה ממך!" "לא את לא!" "כן, אני כן!" "את לא! חע ~עומדת על קצות האצבעות~ תאכלי!" "מה לאכול?" "לא יודע... אוכל.." "אין לי~פרצוף גאה XD~" ציטוט #2 ~אני וחן מדברות על החבילה המיסתורית~ חן:"הבוקסרים של ברנדון("זה לך"), של ספנסר("זה לחנה") ושל ריאן("וזה ליערה...עכשיו אתן מרוצות?") ("של ג'ון בכביסה...")" ציטוט #3 המורה ללשון:"היא ישנה אצל חברתה. מי זאת חברה שלה? דנהלה" ובגלל משהו אישי לא הפסקתי לצחוק ^^ אבל זה מצחיק גם בלי הדבר האישי D: ציטוט #4 ~מקריאה לחברה שלי את המסלול של הטיול השנתי~ ".... חוות האלפקות" ~חברה שלי בורחת~ ואז היא התחילה לדבר בטלפון XD הייתי בטוחה שהיא ברחה כי נוסעים לשם XDD אבל בעצם היה לה פלאפון והתיק שלה היה בסלון XD
משהו שעשה לך את השבוע? יום שני ושלישי^^
תוכניות לשבוע הבא? אמ. לעבוד על העבודת חקר, מיצב בלשון XD, להגיש את העבודת חקר X:, לקנות דברים לטיול השני (H)
תמונת השבוע: אין לי כוח;; בטח אף אחד לא יכנס ולא יקרא כי אין תמונה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהציטוטים../images/Emo6.gif

ובהצלחה בעבודת חקר ובמיצב בלשון

למעלה