סכמ"ש מסטול.

3has3

New member
../images/Emo153.gif עוד ציטוט D:

המורה לאנגלית:"מה עשיתם בחופש?" ילד אחד:"ראינו סרטים כחולים... דרדסים" XDDDDDDDDD

chen010189

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!! תהיי בריאה

~מצדיקה את הזיכרון הגרוע שלי בהפרעות קשב וריכוז+בעיה בזיכרון בטווח קרוב+רחוק שהחליטו שיש לי באיבחון בכיתה י"א~ חחחחחחחחח בסוף זה היה משלוח סטיקרים מגלגלצ
קשה לשלוח במעטפה קטנה בדואר רגיל. מעטפה בגודל של אנלא יודעת מה XDD חחחח אבא שלי התלהב: חן אפשר לקחת אחד??? אני: חחחחחח קח את כולם מה אני אעשה עם זה XDD חחחחחחח והציטוט עם חוות האלפקות דומה למה שהיה לי עם אמא שלי כשהיא הקריאה לי לפני חודש את המסלול לטיול שהציעו לה מהעבודה שלה בנגב

DontWakeMeUp

New member
~~~

טיול שנתי עם אכסנייה מגעילה ובנים חתיכים זה הכי כיף. שיר השבוע של פאניק? כל האלבום החדש. שיר השבוע לא של פאניק? כל הפאלפון שלי חחח עד ירושלים אפשר לשמוע הכל. אמן\אלבום השבוע? ממממ...מלא מלא מלא לא זוכרת סרט\סדרת השבוע? לא ראיתי כלום חוץ מהאנטומיה של גריי ציטוט השבוע? היה מלא מהטיול שנתי אבל שכחתי
משהו שעשה לך את השבוע? טיול שנתי. לא חשבתי שאני יגיד את זה אבל היה כ"כ כיף! האכסנייה הייתה כ"כ מגעילה [לא אכלנו שם כלום חוץ מהמכונה של הקפה שגם אותה הרסנו בסוף
] אבל הייתה שם קבוצה של אנשים מדרום אמריקה [ברזיל אורוגוואי וכו'] סקסים ברמות!!!! הצטלמנו איתם וזה חחח המבטא שלהם הורג אותי
והם היו כ"כ חמודים והיה שם איזה אחד שאמר שהוא שונא ערסים חחחחחחח והם למדו את המילה כוסיות ודיבנו איתם בעברית ספרדית ואנגלית ביחד. חחחח טוב חפרתי
תוכניות לשבוע הבא? למות חוזרים לבית ספר
תמונת השבוע:

chen010189

New member
ס'יפה את בתמונה הזאת../images/Emo99.gif

יותר יפה מברנדון
|צחוק מרושע| לנו היו באכסניה ג'וקים בגודל של זרת מבריקים כאלה מהסוג המגעיל ביותר XDD

DontWakeMeUp

New member
אף אחד לא יותר יפה מברנדון../images/Emo9.gif

אנחנו היינו באכסניה של דוסים

chen010189

New member
חחחחחחחח

"קניתי מזגן לבת שלי, מזגן לבת שלי, מזגן לבת שלי" חחחח מה קשור
זה הזכיר לי את הפרסומת המפגרת למזגנים

Be My Escape

New member
משעמם;;

שיר השבוע של פאניק? - שיר השבוע לא של פאניק? המון המון אביתר בנאי/ווסטלייף. אמן\אלבום השבוע? אביתר בנאי/ווסטלייף. סרט\סדרת השבוע? - ציטוט השבוע? "דור,אנחנו ביחד ל10 דק',אחלה?" משהו שעשה לך את השבוע? המ,לא חסר. תוכניות לשבוע הבא? - תמונת השבוע: "קוראים לי שובי-דובי-דובי..."

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שיר השבוע של פאניק? איים א דיווה D: שיר השבוע לא של פאניק? X אמן\אלבום השבוע? פאניק 3> ומלאמלא יפנים D: סרט\סדרת השבוע? "התאומות", סרט. ציטוט השבוע? לא זוכרת XD; משהו שעשה לך את השבוע? X תוכניות לשבוע הבא? מתכונת ראשונה - בפילוסופיה T________T תמונת השבוע: X

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifשיואו איזה כיף הקיץ בא, בא בא בא בא בא

שיר השבוע של פאניק: כבר הפסקתי לשמוע אותם..
שיר השבוע לא של פאניק: כול מה שכתבתי בהתפקדות
אין לי כוח שוב..
אמן/אלבום השבוע: גרין דיי
סרט/סדרת השבוע: רשימת שינדלר- מומלץ
ציטוט השבוע: ילד מהכיתה: אתם יודעים שג'ירפה זה כשר? אני: ואתם יודעים שגמל זה כשר? ילד אחר: ואתם יודעים שחזיר זה כשר?
משהו שעשה לך את השבוע: כשחזרנו ללימודים, המחנכת שלי שמעה שהיה לי יומולדת אז היא ביקשה ממני להביא להיום עוגה, אז אתמול אפיתי [לבד!] עוגת שוקולד וביקשתי מאמא שלי שתביא לי אותה ליהום, אז היא הביאה אותה והיא הביאה גם בלונים לכיתה ואת המצלמה שלי, ואז כולם שרו לי היום יומולדת והצטלמנו
תוכניות לשבוע הבא: יום ראשון גיחה#$&^%*)*&&#%$ לא יכולה לחכות
תמונת השבוע: אחד היפים
למי שלא הבינה- זה כאילו היתוש עוקץ את הילד השמח ואז הוא נהייה פצוע מהעקיצות
סופ"ש שמח לכולם!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifושכחתי עוד ציטוט../images/Emo122.gif

זה אותו ילד עם הג'ירפה, וזאת פנינת החוכמה שלו: הכי בריא זה להיות בריא אני בקרוב הולכת להפוך את זה לחתימה שלי
רציני.

PUMPKIN juice

New member
שבוע טוב בנות ../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? גרין ג'נטלמן, מאד אז רביטס וליינג <:
שיר השבוע לא של פאניק?בליינד אין צ'יינס-אוונג'ד.
אמן\אלבום השבוע?נאמ.. אין.
סרט\סדרת השבוע?'בטי המכוערת', התמכרתי
ציטוט השבוע? "אבל טוב לי, וכשטוב לא בוכים, נכון?"
משהו שעשה לך את השבוע?לראות את החברים שוב <:
תוכניות לשבוע הבא?הרבה מבחנים ;; |אימו|
תמונת השבוע:ס'כוסיט

fat lip

New member
בטי הזה משתלט על העולם!

שתי חברות שלי מתות על זה o_o אחת מהן אשכרה לוחצת עליי לראות אבל אין לי כוח זה נשמע ממש כמו הקולומביאני XD

PUMPKIN juice

New member
לאלא זה חמודי ממש!~ ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

לבטי יש חבר!~ כפרעל וולטר
זה ממש ממש יפה ונחמד ווילמינה ממש חמודה ולא כלבה >: נו, מה אני חופרת לך, תראי! זה שווה ~<:

3has3

New member
../images/Emo153.gif יש לך הוט?

אזאז נכון שמו ביום חמישי שני פרקים? אז פספסתי את הפרק השני ואז תכננתי לראות ביום שישי... ואז ביום שישי לא היה X: נראה לך שיהיה היום? בברכה, אחת עם בעיות בראש ^^ [מה אני אעשה שזה נשמע כמו מכתב של מפגרים בשביל לקבל עזרה? חוץ מזה, בואו נעשה מזה מכתב רשמי ^^ יש לי מיצב בלשון היום XDDD]

PUMPKIN juice

New member
אמאמ.. אני לא יודעת אם שני פרקים~../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

כי ראיתי רק בסוף ;; והשידורים חשרו רק בשמונה ככה שאני לא חושבת. הוט מפגרים! מה חשבת?
סתם נו, אני לא יודעת מה הלך שם

למעלה