סכמ"ש משומש.

fat lip

New member
סכמ"ש משומש. ../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif

[גו מקראקן, אה יערה?
] שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: זה היה החופש הכי עלוב אבר |: הייתי צריכה בו רק לחרוש לחרוש לחרוש, והיה רק איזה יום אחד שהיה אחד הטובים בחיי D: ויש לי מתכונת יום שלישי במתמטיקה אעעהע~ קרייסט סייק. תהנו בסופ"ש משושי חיי

3has3

New member
../images/Emo153.gif מסכמשת.

גם לי היה חופש עלוב, זה בסדר... רובו סתם הייתי במחשב ואז הכנתי קצת שיעורים ובכלל לא יצאתי מהבית.
לפחות הבראתי
בערך
ובהצלחה
שיר השבוע של פאניק? איי רייט סינס D: וליינג
שיר השבוע לא של פאניק? XDDDDDDDDDDDDD לאו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ו... אממ.. נוו.. השיר הזה של בקסטריט בויז XD יש עליי השפעה לא טובה מצד ילדה אחת
אמן\אלבום השבוע? אממ... של פאניק. הראשון טמטמטמם סרט\סדרת השבוע? וואט איי לייק אבאוט יו ובטי ^^ ציטוט השבוע? אמממ מושי D: משהו שעשה לך את השבוע? שיחה עם חברה שלי ^^ תוכניות לשבוע הבא? בית ספר XDD זאת אומרת לא הייתי שם המוןןןןןןןןן זמן ככה שבית ספר זה חלק מהתוכניות
ו... לקנות חולצות לבית ספר ועבודת חקר
ולהיפגש עם חברה שלי D: תמונת השבוע: את האמת, נמחקה לי התקיה הכי שווה במחשב ;; ככה ש... אני צריכה למצוא אחת אחרת

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמסכמשת.

שיר השבוע של פאניק? איי רייט סינס
שיר השבוע לא של פאניק: מלאמלאמלא של גרין דיי
אמן\אלבום השבוע: אמריקן אידיוט
סרט\סדרת השבוע: אממממ.... הוו גבר מי שמטפלת!
ציטוט השבוע: 1. *נסענו ליפו לקנות קמח למופלטה, עוברים ליד מאפייה* אחותי: שיאו איזה מעתיקנים הם [המאפייה]! אני: למה? אחותי: קוראים להפ אבו פיתה אני: אז ממי הם העתיקו? אחותי: מאבולעפיה אני:
2. *אני ואבא שלי משחקים רמיקוב* אבא: *זורק קובייה 1* אבא: וואן אוקולוק אין דה מורנינג.. אני: *זורקת קוביה 9* אני: קוז איטס ניין אין דה אפטרנון.. 3. מתוך הספר רודף העפיפונים: שארית הנסיעה היא פיסות ונתחים פזורים של זיכרון שבאים והולכים, ורובם קולות וריחות: מיגים חולפים עלינו בשאגה; סטקטו של יריות; חמור נוער בקרבת מקום; צלצול פעמונים ופעיית כבשים; אבני חצץ נמחצות תחת צמיגי המשאית; תינוק בוכה בחשכה; סירחון של דלק, של קיא ושל חרא.
משהו שעשה לך את השבוע: עגיל באף ויומולדת
תוכניות לשבוע הבא: להמשיך לקרוא את רודף העפיפונים ומעריבים לנוער, ביתספר סופסוף#%^&%&*
תמונת השבוע: העגיל החדש באף, אל תיבהלו מהשפתיים הענקיות שלי
סופ"ש נעים

MichRanger

New member
XDD הציטוטים ../images/Emo6.gif../images/Emo185.gif

תתחדשי על העגיל ו..ו...ו... גבר מי שמטפלת

Mori C

New member
../images/Emo41.gifתתחדשי../images/Emo23.gif

וציטוטים
ואמריקן אידיוט

DontWakeMeUp

New member
~

שיר השבוע של פאניק? הקאברים
שיר השבוע לא של פאניק? היה מלא. The Red Jumpsuit Apparatus - כל המייספייס שלהם. The Cab - כל המייספייס. Blink 182 - Take Off Your Pants And Jacket
אמן\אלבום השבוע? Blink 182 (2001) - Take Off Your Pants And Jacket סרט\סדרת השבוע? כמו כל שבוע. ציטוט השבוע? וואי היה מלא עם אמא שלי, שכחתי
משהו שעשה לך את השבוע? כלום, כמו שיר שבוע של עבודה להיסטוריה ושעמום. תוכניות לשבוע הבא? טיול שנתי הולך להיות מגעיל XD תמונת השבוע: יש שתיים D: חחחחחחחחח

3has3

New member
../images/Emo153.gif אוקיי...

מה עובר על ספנסר? ;; הוא בטח גם מצא איזה פרה שהפכה אותו לקאובוי בשביל שיתפוס אותה
ואת זה ראיתי בלי להגדיל תמונה כי אני לא יכולה

Mori C

New member
Things have changed for me, and that’s okay.

I feel the same, I’m on my way, and I say. Things have changed for me, and that’s okay.
שיר השבוע של פאניק? Mad as Rabbits ו - That Green Gentlemen
שיר השבוע לא של פאניק? Led Zeppelin - Heartbreaker Led Zeppelin - Stairway To Heaven Led Zeppelin - Immigrant song Fall Out Boy - Beat It Fall Out Boy - 7 Minutes In Heaven Cobra Starship - The City Is At War מוניקה סקס - מכה אפורה אמן\אלבום השבוע? Led Zeppelin
סרט\סדרת השבוע? יומני הנסיכה D: ציטוט השבוע? ~בטיול~ חברה שלי למדריכה שלי: "בסוף בונים חממה או ישנים בשטח?" המדריכה שלי: "ישנים בשטח". ידיד שלי: "אבל יעקצו אותנו חרקים ו...נחשים יקישו אותנו". ידיד אחר שלי: "כן ... ודוב גריזלי יעקוץ אותנו חחחח"
XDDD משהו שעשה לך את השבוע? טיול סיירים היה כל-כך כיף ומצחיק !!
תוכניות לשבוע הבא? יומולדת לשתי חברות שלי
ובית ספר.
תמונת השבוע: רציתי לשים תמונת נוף מהטיול אבל אני לא מוצאת אותה
אבל גם זאת תמונה יפה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
שבוע טוב

chen010189

New member
הייתי עושה את העין על השכם../images/Emo2.gif

אבל אם אני אעשה עוד קעקוע על הגוף שלי אמא שלי תעשה לי קעקוע כחול סביב העין אם אתם מבינים את הכוונה
[לא שאני באמת מקשיבה לה אם היה בא לי הייתי עושה אבל היי אני אאבד את התמימות שלי, אני מסתפקת בדובי קטן על הרגל והאות סינית שיש לי על הצוואר, נו וול
]

NoAmItA ChAn

New member
אני D:

שיר השבוע של פאניק? לא זוכרת. שיר השבוע לא של פאניק? הרבה XD; אמן\אלבום השבוע? X סרט\סדרת השבוע? שידורי המהפכהההההההה 33333333333333333333> ציטוט השבוע? "מה יש לך? מה, את משוגעת?! מה אכלת, סוכריות קופצות?!" משהו שעשה לך את השבוע? מפגשים ולונה פארק D: תוכניות לשבוע הבא? מבחן בהיסטוריה T_______________T תמונת השבוע: X

PUMPKIN juice

New member
שבוע טוב <: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

שיר השבוע של פאניק? מאד אס רביטס.
שיר השבוע לא של פאניק?דונט סטופ מי נאו-קווין |מלך|
אמן\אלבום השבוע?קווין, כל האלבומים ^^
סרט\סדרת השבוע?'גוד לאק, צ'אק', סרט ענק <:
ציטוט השבוע? מה"פ- "והוא ידע, בלי לדעת איך הוא יודע, שעוף החול הלך בלי לשוב, עזב את הוגוורטס לעולמים, כפי שדמבלדור עזב את בית-הספר, עזב את העולם... עזב את הארי." "אני לא דואג, הארי, אני איתך." אני עוד שניה בוכה פה, שוב.
משהו שעשה לך את השבוע?ת"א, החברים מהקיבוץ, צילי, הפויקע והבאולינג+לחכות מחוץ לבית ילדים על 12 וחצי בלילה 3>~
תוכניות לשבוע הבא?לגמור את העבודת-חופש המזדיינת במתמטיקה >>
תמונת השבוע:מלך מנצנץ. (הודגש באמצעות מדגישומטיק)

למעלה