סכמ"ש משומש.

bet57

New member
וגם אני =]

שיר השבוע של פאניק? דט גרין ג'נטלמן (הקליפ יוצא בשני למאי!!) שיר השבוע לא של פאניק? The Diary Of Jane אמן\אלבום השבוע? אמ..פאניק? סרט\סדרת השבוע? בליץ'.לגמרי.התחילה-עונה-שמינית!! וגם צ'אק ולארי סרט קורע =] ציטוט השבוע? אני- אה, הנה הדפוק הזה... אח שלי- מי זה? אני- מה? אתה לא יודע מי זה זאק אפרון?! (למרות שאני שונאת אותו) אח שלי- לא. ~לאחר חצי שעה~ אח שלי- איפה הקלוק שלי? אני- אתה יודע מה זה שעון באנגלית ואתה לא יודע מי זה זאק אפרון!? ~לאחר יום~ אני- למה לעזאזל אתה לא יודע מי זה זאק אפרון?? חבר שלו- אה, זה המטומטם ההוא מהיי סקול מיוזיקל. חכם
לא להסיק מסקנות מיותרות עליי. משהו שעשה לך את השבוע? ממ..יצאנו ליום עמוס טיולים ביום ראשון והיה כיף =] תוכניות לשבוע הבא? טכניון, והרבה עבודות להגשה +הרצאה באנגלית... תמונת השבוע:-

MichRanger

New member
באיחור../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק? ליינג
שיר השבוע לא של פאניק? משינה-נגעה בשמיים אביב גפן-גשם כבד עומד ליפול Radiohead - Just Gallows - In The Belly Of A Shark The Klaxons - Notoveryet
אמן\אלבום השבוע? כנסיית השכל
3dg
סרט\סדרת השבוע? הישרדות
ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? אמ..חופש
תוכניות לשבוע הבא? לימודים...
תמונת השבוע:

chen010189

New member
היי..

שיר השבוע של פאניק? Do you know what I'm seeing? שיר השבוע לא של פאניק? Eminem-Loose yourself אמן\אלבום השבוע? אמינם סרט\סדרת השבוע? "בוא איתי לכלא" ס'חתיך
ציטוט השבוע? היו מלא ציטוטים שאני לא זוכרת כי היום היה משהו מצחיק..הייתה אחת בחוץ שרצה כמו משוגעת עם כיכר לחם ביד והתחילה לצרוח "אמאאאאאאאאא יש לחם!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111" 700 פעם לא הפסקתי להקרע..כולה שבוע איסור חמץ ואנשים התנהגו היום כאילו לא היה להם לחם חודשים XDD משהו שעשה לך את השבוע? אמא רשמה אותי לקורס קונדיטוריה של רשת מלונות דן וקיבלתי ספר גדול של אפיית לחמים מכל מיני מדינות, היום אפיתי ממנו ויצא ממש כאילו זה ממאפייה
תוכניות לשבוע הבא? קניות של כל מיני דברים, מחר אני בדואר כי שמו לי פתק שיש לי דואר רשום היום
וזהו בינתיים תמונת השבוע: אין

אומפגד!!~תראו מי חזרה../images/Emo2.gif

התגעגעתי י'משוגעת את לא ענית לפלאפון את יודעת איך הדאגת אותי?

האהאה ודואר רשום?!?!

ואם זה מה שאני חושבת שזה את מתקשרת אליי!
הא ואני ממש שמחה בשבילך בקשר לקונדיטוריה והכל

chen010189

New member
גם אני חיה בסרט כבר יומיים שזה זה

אבל אמא שלי הוציאה אותי מהסרט כשהיא אמרה "זה היה מגיע בדואר רגיל, לא רשום"

3has3

New member
../images/Emo153.gif דואר רשום?!

אומיישיט. רק אל תתקשרי אליי אם זה זה. אני אתעלף XD טוב, אני סתם מפגרת שחיה באשליות שהוא שם עלינו ועל המורים שלנו [חחחחח מור תבין XD] ו.... ממש שמחה בשבילך עם קונדיטריה [בתקווה שכתבתי נכון D:] ו..... לחם_()*&^%$# חחחחחחח ממש הצחקת אותי XDDDDDD משוגעת רצה בחוץ עם כיכר לחם... הייתי מזמינה משטרה XD

chen010189

New member
זה לא ייאמן איך שלושתינו חושבות על אותו דבר?

אבל אמא שלי שיכנעה אותי כשהיא אמרה לי "זה היה מגיע בדואר רגיל" טוב, שיכנעה חלקית בדוק עניתי לא מזמן על איזה חידה של "200 הראשונים שישלחו..." במגזין ושכחתי כבר פעמיים זה קרה לי השנה XD יום אחד קיבלתי תיק עם איזה 100 מוצרים מפנאי פלוס שזה היה חודש אחרי ששלחתי להם דירוג של 3 מוצרי השנה או שקיבלתי תכשיטים ממגזין GO שמילאתי פרטים...וקיבלתי את התכשיטים והתחלתי לחשוב מי כל כך אוהב אותי XD עד שנזכרתי(כי הם לא יטרחו בטעות לכתוב שזה מהם...הם ישלחו לך את הפרס במעטפה חלקה שתחיי בסרט שיש לך איזה מחזר
)

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחחחח XD

עכשיו עם זה באמת זה ... ואני מקווה בשבילכן [ובשביל כולנו] שזה זה, אז אם הוא יבוא תצטרכי להראות לו את ה"מורים" שלך חחחח XDDDD

chen010189

New member
התעלומה נפתרה ובדואר היו../images/Emo26.gif

סטיקרים של גלגלצ
מהרכז של גלגלצ במעטפה גדולה איזה סטוק סטיקרים ענקיים

שירנאעה

Well-known member
פאניקהה~../images/Emo98.gif../images/Emo105.gif

שיר השבוע של פאניק? When The Day Met The Night Mad as Rabbits ומהדיסק הקודם - Nails For Breakfast, Tacks For Snacks שיר השבוע לא של פאניק? חח יש מלא, ובכל זאת... THE ACADEMY IS... The Phrase That Pays Cute Is What We Aim For - The Fourth Drink Instinct אמן\אלבום השבוע? Santi (2007)- The Academy Is ופרטי אוד, כמובן. סרט\סדרת השבוע? וואו מלא, אמ. "הטיסה":] ציטוט השבוע? What made you think That he couldn't find a door in the morning? When he found that bed so easily In the dark משהו שעשה לך את השבוע? כלום?! תוכניות לשבוע הבא? לעבור את המתכונת הבאה בשלום ><" תמונת השבוע:

חדשה פה?../images/Emo12.gif

אם כן אז ברוכה הבאה
ואם לא אז..טוב אני לא הייתי פה כמה זמן אז אין לי מושג כל כך מי חדש פה
כן..אני סנילית ושרוטה

שירנאעה

Well-known member
חח את בסדר, אני חדשה../images/Emo98.gif../images/Emo105.gif

וכתבתי קצת על עצמי בשירשור של משחק התמונות P: [אנלא אוהבת לפתוח שירשור "אני חדשה" כשאני מצטרפת לפורומים וכאלה~] בכלמקרה, תודה^^, ואנמקווה שאוכל למצוא זמן להיכנס לפה.. כבר די התחלנו את כל הקטע עם המתכונות, עניינים ><" ו..אני בסה"כ די נהנת לקרוא פה והכל, להתעדכן בנוגע לפאניק וכל מה שמסביבD: , במיוחד בפינה של יוטיוב |גבות| אה, btw, למישהו יצא מפה לראות את מה שכתבו על האלבום החדש של פאניק ב7 לילות? יותר ירידות מאשר מחמאות
או שזו אני שלא הבינה נכון. O:.

למעלה