סכמ"ש-סיכום שבועי

Elle992

New member
סכמ"ש-סיכום שבועי

השבוע הזה היה הרבה הפתעות, הן בגזרת הפרטי והן בגזרת הציבורי(כאן בפורום),

אז כמו תמיד-אנחנו נפגשים לסכמ"ש!

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

התחדשות השבוע-

שיר-

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-

במסגרת שאלות מתחלפות
ארצה לשאול אתכם השבוע- האם אתם אוהבים אירועים? המטרה כאן להבין עד כמה האחוז של אלה שלא אוהבים אירועים מכל סוג שהוא גדול יותר מהסוג שכן אוהב, או להפך. בעיקרון אירוע זה יכול להיות חתונה/בר מצווה/בת מצווה/ברית/בריתה/יום הולדת/או...בילויים....עזבו לרגע את האירועים, האם אתם אוהבים לבלות? זה כבר 2 שאלות, אבל אשמח אם תוכלו לענות על כך
כמובן אי באמור לעיל שפיטה או מטרה להכניס אתכם לשום חלוקה, סתם נטו משהו שמעניין אותי, אולי כי אני בצד השני...(תדעו כשאענה על הסיכום בעצמי!
)

שיהיה לכולם סוף שבוע מהנה ומרתק, יפה ומגוון, ובעיקר רבוי אנרגיות חיוביות ותחושה פנימית של שקט נפשי

Elle992

New member
תודה רבה לך סתוונית!

אני משתדלת לעשות ככל הבנתי ויכולתי שתיווצר כאן אווירה נעימה
ואני כמובן שמחה לפידבקים חיובים

Hawkgirl

New member
ורק שתדעי....

שכבר מרגישים בשינוי! {:
אבל אולי רק אני מרגישה בזה

Hawkgirl

New member
סכמש סכמש! D:

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
הספקתי להקליט קאבר חדש, הידד!

וגם!!! הספקתי לצייר ציור חדש אחרי איזה מלא זמן שלא ציירתי משהו }:
------------>

החברה הכי טובה שלי מרגישה על הפנים ברמות קיצוניות ואני דואגת לה בלי הפסקה.
ההרגשה הזו של חוסר אונים יכולה להרוג אותי....

התחדשות השבוע-
קניתי כל מני דברים שטותיים באינטרנט {:
עדיין מחכה שיגיעו בכל אופן~

שיר-
מישהו בפייסבוק אצלי פירסמה את זה וממש, ו... לא יודעת, זה שיר ממש מתוק בעיניי! {:
http://www.youtube.com/watch?v=-N3BjVMWziE

קצת מלח אמבט בשביל הרגליים P:

האם אתם אוהבים אירועים?
ואוו, לא כל כך...
קצת קשה לי לשהות במקומות הומים רעש יותר מדי זמן.
אבל בסדר, אני לא הכי סובלת, רק לא אוהבת להיות יותררר מדי זמן באירועים {:

Elle992

New member
הציור כל כך מקסים!

הלוואי שהייתי יודעת רק לצייר בית וגינה בצורה נורמלית

החלמה מהירה לחברה! אני מכירה את התחושה הזו...זה קורה לי עם אמא

Elle992

New member
שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

הכל, מצברוח טוב, בעבודה היה טוב. הניהול, התור שזומן לי ב-21 לחודש לתל השומר, מצב בריאותי טוב ..יחסית לשבועות קודמים. ובכללי דברים היו טובים, ברוך השם!

שיחה עם מישהו השבוע עזרה לי להבין כמה אני בנאדם עם יכולות מה שעד היום לא הייתי מוכנה לקבל בעצמי וגם לא הצלחתי להבין את זה בצורה מעמיקה, להבין שאתה בנאדם שווה...שווה ככלל בני האדם בעולם. זו תחושה מאוד טובה...בהתחשב בכך שעד לא מזמן לא יכלתי להחשיב את עצמי כבנאדם מוערך/חשוב/בעל יכולות,

כנראה שירדתי במשקל כי באופן די מפתיע בטייץ' אני מידה 1

מדדתי איזה 6 שמלות ואף אחת לא באה עליי טוב!

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

חיפשתי את פני צלקת ולא מצאתי. אז הלכתי ליו טיוב וחיפשתי-לא מצאתי, מצאתי סרט אחר שמרכז סצנות נבחרות מסרטי פשע פופלארים. היה נחמד,

התחדשות השבוע-

טוב התחדשתי בהחלט השבוע-ביום שנכנסתי לניהול כנראה שזה היה יום כזה מבורך, כי באותו יום בערב יצאתי לקניות והיה לי אומנם כאב ראש רציני וקצת חום אבל שהתחלתי למדוד בגדים ובעיקר כשהתחלתי למצוא אז הכל הסתדר וחלף לו

כפי שניתן לראות בתמונה רכשתי 2 ג'קטים ג'ינס זה בתחליף לג'קט טרנינג שאני כה רגילה אליו אבל כאמור קיץ..וחם רצח אי אפשר ג'קט של טרנינג, נמצאה חלופה הולמת, חולצה שחורה עם כיתוב באנגלית וכמובן 2 מידות מעל המידה שלי כי זרוק כאמור-זה אני, טייץ' שחור מבד עבה כזה אבל לא מבריק, בד עבה שמחטב את הגוף בצורה יפה.

שמן סבון של סבון של פעם בריח מאסק..
הוא פשוט מריח בצורה כל כך ממכרת ונשאר על הגוף כמעט עד הערב(מהבוקר) בזאת אציין שאני מכורה להיגיינה אישית, לא יודעת זה פטיש כזה תמיד להריח טוב תמיד להיות נקייה, תמיד שהשיער יהיה נקי וכל איבר ואיבר יהיה מצוחצח. אופי כזה. אני מאמינה שזה עבר מאמא שהיא גם כזו

שיר-

2 שירים, הראשון של ריהאנה עם כריס בראון....בהתחלה כשהוא יצא לא ממש אהבתי אותו כי לא מצאתי אותו קליט לי מספיק, השבוע יצא לי להתקל בו...ווואו!
עזבו, תתעלמו רגע מהטראשיות שרצה איתה ועם כריס בשיר..המילים! הם כל כך נכונות. זה לא העסק של אף אחד מה היא עושה עם מי היא עושה וכמה היא עושה. אנשים נוטים לבקר אחרים מבלי לבקר קודם את עצמם,

ואז נזכרתי...אני לא ארצה שאנשים ידחפו את האף שלהם בחיים שלי, וככה היא אומרת בשיר..זה כל כך מזדהה עם האופי שלי והרצונות שלי http://www.youtube.com/watch?v=dWa5ItXqCQo&list=HL1367514552&feature=mh_lolz אז כן היא נהנת לשכב עם בנאדם שאכה אותה ולא מסוגל באמת לאהוב אותה, אבל לפחות היא עושה משהו שהיא נהנת מימנו. וזה מה שהכי חשוב,

השיר השני..של פינק. אחד הטובים שלה לדעתי...פשוט שיר מקסים ומרגש...http://www.youtube.com/watch?v=OpQFFLBMEPI

וראיון עם אל פאצ'ינו! כי הייתי חייבת הוא כזה נושנוש! וידעתם שיש לו חברה בת 30+?
לגמרי מפתיע http://www.youtube.com/watch?v=bfWFWx-SacQ

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

"אין דבר העומד בפני הרצון"

הייתה לי שיחה השבוע עם השותף בעבודה ואמרתי לו שאני סובלת מהעדר חשק מיני. אוקיי..חשבתי שהוא יקבל זאת בעין לא יפה וינסה לשפוט ולהכליל ולתייג וכד'. ממש לא, הוא קיבל זאת בעין מאוד יפה ואפילו אמר לי "כל עוד את מרגישה בטוב עם עצמך, זה הכי חשוב" וחייך והתחבקנו...וכאילו....איפה כל האנשים ששופטים אותי ומתייגים אותי במליון תוויות רק בגלל שאני לא מינית כמוהם..שיראו איך בנאדם אמור להתנהג, הוא בחור מדהים.....מדהים בכל המובנים, הוא דוגמה לאיך שגבר מושלם אמור להיות(בלי קשר לאיך שהוא קיבל את המיניות שלי)

האם אתם אוהבים אירועים?

לא, ואני שונאת את אלה שעושים אירועים. אני שונאת אירועים בכללי, אני משתדלת להמנע מכך בכל מחיר רק בפעמים האחדות שכן יצא לי וזה היה די נדיר,

לגבי בילויים-הבילויים שאני אוהבת במילא לא אידיאלים עבור הנורמה אז נסכם שלא,

Hawkgirl

New member
הווו~ החולצה השחורה באמת יפה!

אבל שרוולים ארוכים אלצ'ו... ארוכיייים!
חם בקיץ }:
אבל אני אוהבת את הפשטות שלה. לצערי אין הרבה חולצות כאלו :\\

Elle992

New member
לא יכולה קצר את כבר יודעת

כלומר יכולה אבל לא אוהבת, זה גם שומר לי על גוון העור שלא אשרף בשמש
ויש כאלה בעונות...היה גם בצבע לבן..אבל אני שונאת לבן!

וממש לא זול החולצה הזו 180 שקל. הטייץ' 280...יא ווילי! מזל שהיה 1+1 אז שילמתי רק כמעט 600 על הכל במקום 1000

את לא רצינית?! איך לא מצאת את פני צלקת?

איך את מורידה סרטים? יש מלא טורנטים לסרט..ביוטיוב לא מצאתי בינתיים.

באמת יש לו חברה בת 30? גבר גבר!

Elle992

New member
אממ לא הורדתי סרטים מעולם

אממ לא מצאתי כי אני גרועה בלחפש, אנסה לבדוק.

וכן חברה בת 32 נראה לי הראו אותם ביחד...בהחלט גבר גבר

את חייבת לראות את הסרט, אל!

חייבת! יאללה תחפשי במרץ. אני מורידה רק מ- BitTorrent אבל אם אף פעם לא הורדת אז אולי יהיה לך מסובך..אם את צריכה עזרה תגידי.

אין עליו..האיש והאגדה!

Elle992

New member
באמת?

מקומות נטושים, גבעות, בתי קברות, אתרי בניה כאלה...עוד בהתחלה שיש עדיין חול, ים....בלילה לצפות בכוכבים,

הליכה לאור ירח, זהו בכללי...

למעלה