סכמ"ש-סיכום שבועי

sarne

New member
כל כך חסר טעם.

משהו טוב שקרה לכם השבוע: המוות התקרב עוד קצת.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע: אבל עדיין נשאר די רחוק.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: ספרות יפה, קולנוע טראשי. החיים פחות או יותר נסבלים מהבחינה הזו.

התחדשות השבוע: "האדם בלא תכונות". מצאתי את שני הכרכים בתרגום לעברית באחת החנויות, אחרי חיפוש ממושך. אני מעריך שיעברו איזה שלוש-ארבע שנים עד שאני גם אקרא אותם, אבל עדיין. מפלצת חדשה על המדף. אני שמח.

שיר: http://www.youtube.com/watch?v=o9SD416mXx4

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע: מי שרוצה מלים יפות לא יכול להיות לו מקום יותר גרוע לחפש מבתשובה שלי לשרשור סיכום השבוע בפורום הזה. לכו לקרוא משהו אמיתי, למען השם.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע: הגיחה הקטנה לחנות הספרים הייתה בערך הכל.

האם אתם אוהבים אירועים? אני חושב שאת התשובה לזה אפשר לנחש.

dori78

New member
איזו עגמומיות נפלאה! הייתי משדכת לך את

סתיו מ"זבנג", אם היא לא היתה דמות קומיקס.

C l u e

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע- ביטחון תעסוקתי זה נפלא! בנוסף, כנראה שהמרצה שלי מעוניינת להפוך את הסמינריון שלי למאמר, מה שאומר מלגה ומשרת עוזרת מחקר
(אבל בעיקר- היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי ושנקשרה אלי לא פחות ממה שאני נקשרתי אליה, והתלהבתי כמו ילדה קטנה
).
באופן כללי, נראה שהנאחס שפקד אותי בחודשים האחרונים מתחלף באופטימיות קלה וזהירה.
אה, ורג'ינה ספקטור באה לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- נהיגה מונעת, טרטורים בירוקרטיים ומעט מאד שעות שינה.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-
בנים אינם בוכים הנפלא והמזעזע.
סיימתי קומיוניטי ואני עצובה

בעיקר דברים אקדמיים (אם כי מרתקים לא פחות מפרוזה, לפחות זה)

התחדשות השבוע- גלקסי 4! עדיין לא הגיע, אבל סוף סוף גם לי יהיה סמרטפון ואוכל לכלות את זמני בפייסבוק בכל זמן ומקום!

שיר-
זה לגמרי היה השבוע של רג'ינה, וזה השיר שגרם לי לאהוב אותה בכל ליבי:
http://www.youtube.com/watch?v=-wodKgZVw4M

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
"הזמרת רג'ינה ספקטור תופיע בקיסריה באוגוסט"
4 שניות אחר כך היו לי כרטיסים לאורקסטרה

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-
קודם כל, אל, אני מאד אוהבת את השאלה הזאת בשאלון. אל תורידי אותה לעולם!
אז האמת שהשבוע הייתי מאד ידידותית כלפי עצמי. קניתי לי סמרטפון, שרציתי כבר הרבה זמן וסוף סוף עשיתי את זה. אכלתי כמו שצריך וכמעט ולא מנעתי מעצמי שינה נחוצה. אבל הכי הכי חשוב, הייתי ממש מאושרת השבוע ובאופן מדהים מהרגע שהרשיתי לעצמי להיות מאושרת מדברים טובים שקרו לי, עוד מיליון דברים טובים התחילו לקרות (רג'ינה, המאמר..).

במסגרת שאלות מתחלפות ארצה לשאול אתכם השבוע- האם אתם אוהבים אירועים? המטרה כאן להבין עד כמה האחוז של אלה שלא אוהבים אירועים מכל סוג שהוא גדול יותר מהסוג שכן אוהב, או להפך. בעיקרון אירוע זה יכול להיות חתונה/בר מצווה/בת מצווה/ברית/בריתה/יום הולדת/או...בילויים....עזבו לרגע את האירועים, האם אתם אוהבים לבלות? זה כבר 2 שאלות, אבל אשמח אם תוכלו לענות על כך כמובן אי באמור לעיל שפיטה או מטרה להכניס אתכם לשום חלוקה, סתם נטו משהו שמעניין אותי, אולי כי אני בצד השני...(תדעו כשאענה על הסיכום בעצמי!)

תלוי איזה אירועים. כעקרון אני לגמרי בן אדם של בית, 90% מהמפגשים החברתיים שלי הם לשבת בדירה של חברים ולשתות ערק. אני מאד אוהבת בילויים בחוץ כשהם בתנאים שלי, כלומר לא במועדונים או דאנס בר אלא במקומות שאני אוהבת, שפחות רועשים. אירועים המוניים אני אוהבת כשהם של אנשים שאני אוהבת- זה בכל הנוגע לחתונות וכו'. אני כן אוהבת מאד הופעות ומסיבות קונספט (הייתי אתמול בערב אמנדה פאקינג פאלמר לראשונה והיה מעולה!), ולגמרי אוהבת לבלות רק שאני מגדירה בילוי כנראה בדרך שונה מהמיינסטרים, ואני לחלוטין לא מוכנה לצאת לבלות במקומות שאני יודעת שאני לא אוהבת רק לשם הבילוי. מעדיפה להישאר בבית. למזלי חברים שלי, שלא במקרה, לגמרי באותו הראש שלי.

רג'ינה מגיעה שוב?

יאיי!

הייתי בהופעה שלה בבארבי לפני.. זמן מה [יותר מ5 שנים, לא? אין לי תחושת זמן] והיא הייתה נפלאה כמצופה.

גם ה-XX מגיעים מתישהו.

C l u e

New member
כן! כן! באוגוסט!

כרטיסים באתר זאפה.

גם אני הייתי בהופעה בבארבי. זה היה ב-2007 נראה לי, הייתי בצבא

עכשיו גם תגידי שאת אוהבת את קייס צ'ויס ואלאניס ופיונה ואז אני אציע לך נישואים ונשיג את בתולת ים וניר במירוץ לחתונת הפורום הראשונה

ברור שאני אובססיבית לקייס צ'ויס מגיל 12

והייתי בכל הופעה שלהם בארץ ויש לי כל מה שהם אי פעם הוציאו בהארד קופי. וחולצה.

אני אוהבת את פיונה יותר מאלאניס, למרות שיש לי אלבומים של שתיהן..

אני לא לחוצה על חתונה, אבל איתך אזרום בכיף
רק אוודא עם הבחור שהוא בסדר עם זה ואחזור אלייך.

למעלה