סכמ"ש (=סיכום שבוע)

NaniBani

New member
סכמ"ש (=סיכום שבוע) ../images/Emo108.gif

שיר השבוע (של רונה) :
שיר השבוע (לא של רונה) :
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע:
דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא:
ציטוט השבוע:
סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע:
האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה?
שאלת בונוס: חודש אדר בפתח.. ופורים לאט לאט מתקרב.. אז.... מה התיכנונים? מתחפשות?
סופ"ש רגוע ושקט, תנוחו המון ותצברו כוחות לקראת השבוע הבא.. :) :)

תמרוש5

New member
:)

שיר השבוע (של רונה) : 10 שניות. היה בעזריאלי בדיוק כשנכנסתי.. שיר השבוע (לא של רונה) : Carpenters - Close to you דבר טוב שקרה השבוע: לא הייתי כמעט בבסיס, והייתי עם קוקי שלי. דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: יותר מדי חשבון נפש.. דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: האמת ששומדבר, ואני גם סוגרת אז בכלל. ציטוט השבוע: אין. סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: סימני שאלה היה די נחמד! האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? לא הייתי.. שאלת בונוס: חודש אדר בפתח.. ופורים לאט לאט מתקרב.. אז.... מה התיכנונים? מתחפשות? תלוי מה יעשו בבסיס, אבל יש רעיון שנראה אם ייצא לפועל :)

NaniBani

New member
זו רק אני או...

שזה פשוט כייף לשמוע שיר של הזמר/ת האהובה במקום ציבורי? אני למשל שבוע שעבר שמעתי שיר של מירי מסיקה באיזו חנות בקניון.. אושר עילאי!!!!
ומה הרעיון, אם אפשר לשאול?
(על פורים)

תמרוש5

New member
כן זה היה ממש כיף!

נכנסתי לקניון וחייכתי לעצמי כמו מפגרת
ואממ אני וחברה רוצות להתחפש למרשמלו, תכלס זה אומר שמישי אחת לובשת משהו לבן והשניה ורוד, אבל זאת סוג של בדיחה מרפאתית וכל דבר שהוא לא מדים בבססי זורם אז.. :)

NaniBani

New member
אז תתחפשי לחיילת ../images/Emo8.gif

אבל אהבתי את הרעיון!!!!

daniel ben ari

New member
כבר כמה פעמים שמעתי שם רונה

יחי חיי הקריה
וגם ענבל והמכשפות וקורין וכו', טוב(ה) שם הדיג'יי

../images/Emo26.gif

שיר השבוע (של רונה) : הקאבר להירושימה של דניאלה ספקטור (אל תגלו לדניאלה אבל רונה מבצעת אותו הרבה הרבה יותר טוב. אם כי אני די משוחדת) שיר השבוע (לא של רונה) : כאן דבר טוב שקרה השבוע: היו רגעים של רגש מעורב בתוך בליל הלחץ הזה דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: שני מבחנים זוועתיים, הטכניון הזה יודע איך לגרום לך להרגיש חסר אונים
דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: המשך מבחנים זוועתים אבל אולי אולי הזה של שבוע הבא יעבור יותר טוב.. ציטוט השבוע: איבדתי את היכולת למצוא בתוך ים הפרטים שניסיתי לזכור השבוע את הפרט המבוקש הנ"ל
סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: ננסה שוב את השאלה הזו עוד שבוע וחצי האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? לא
שאלת בונוס: חודש אדר בפתח.. ופורים לאט לאט מתקרב.. אז.... מה התיכנונים? מתחפשות? יש לי הרגשה שכן

כל כך מרחפת :)

הבחירה בשיר של פינק פלויד גאונית, וכרגיל- קלעת בול :) אבל לא יכולתי להתעלם מהטעות הבוטה שנפלה כאן לפני שיגרום עוד עוול להירושימה.. הקאבר של רונה הוא לשיר של יזהר אשדות "הירושימה שלי", והוא מעולה (!) אבל מה דעתך על השילוב? :) http://www.youtube.com/watch?v=TtkRrO4FzGU&feature=related

חחחחחחח מה?!?! ../images/Emo9.gif

את רוצה לומר לי שחייתי באשלייה ויותר מזה, שמכרתי את הבלוף הזה לאנשים במשך איזה שנה?!?! חחחחחחחחחחחח ועוד תהיתי מי זה הבחור ששר איתה....

כן... ../images/Emo9.gif

אבל אבל... זה לא אני בכלל, זה השד שהשתלט עלי הוא שהצליח לבלבל בין יזהר אשדות לדניאלה ספקטור ו... גם אתמול, בין מלפפון לקישוא... הוא קצת טיפש השד שלי. סליחה על הולכת השולל

daniel ben ari

New member
בא לי בא לי

שיר השבוע (של רונה) : טיול בהיר שיר השבוע (לא של רונה) : נועה של הים דבר טוב שקרה השבוע: מתנה שהשקעתי בה יום שלם ויצאה ממש מגניבה! דייט לוהט עם רוזי וההחלטה לחזור להיות הבנאדם השמח שהייתי דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: שזה יותר קשה מכשחשבתי.. והמשפחה הכיפית שלי כמובן דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: קצת רוגע בצבא
(לא יקרה אה?) ציטוט השבוע: "יש לה נטיה בלי סיבה לסבול.."
סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: התחלתי לקרוא את "מאחורי התמונות במוזיאון" ובנתיים הוא עושה רושם של נחמד+ האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה?
שאלת בונוס: חודש אדר בפתח.. ופורים לאט לאט מתקרב.. אז.... מה התיכנונים? מתחפשות? אממ תחפושת של כל הגף בצבא שנשמעת לא משהו בנתיים, ומעבר לזה לא יודעת.. אני לא מתה על פורים בניגוד לכל העולם סופ"ש רגוע ושקט, תנוחו המון ותצברו כוחות לקראת השבוע הבא.. :) :)
על זה אני יכולה לסמן וי
היה סופ"ש מעולה שבוע טוב!!!

למעלה