סכמ"ש (=סיכום שבוע)

groishir

New member
הנה אני

שיר השבוע (של רונה) : מממ נגיד שרגע עם יזהר אשדות שיר השבוע (לא של רונה) : היו כמה. מאבדת את הראש - מלכת הפלקט, נפלת חזק - איפה הילד. דבר טוב שקרה השבוע: כתבו עליי בעיתונים בעיר, אנשים נחמדים, התפקחויות למיניהן :] דבר לא כ'כ טוב שקרה השבוע: דברים לא ממש נראים כמו שאני רוצה שהם יראו.. דבר שאתן מצפות לו בשבוע הבא: שיהיה שבוע מגניב ציטוט השבוע: נההה.. לא הולך לי עם הקטגוריה הזאת סדרה/תכנית/תחנת רדיו/ספר/סרט השבוע: איך פגשתי את אמא! האם הייתן בהופעה של רונה השבוע, אם כן- איך היה? לא שאלת בונוס: חודש אדר בפתח.. ופורים לאט לאט מתקרב.. אז.... מה התיכנונים? מתחפשות? השנה הזאת עוברת לי כל כך מהר!! לא מאמינה שכבר פורים... אני אחשוב על משהו יום לפני כרגיל חחח

groishir

New member
אני לא אוהבת כותרותתתת

נשלחתי מהמגמה (תקשורת
) להשתתף בפרויקט כזה של הכנסת, שבסופו הגשתי תכנית בערוץ הכנסת עם עוד שתי בנות, וראיינו את גדעון סער ואורלי לוי P: אז כתבתי סיכום על זה והמורה שלי פשוט הפיצה את זה לכל העולם =]

הדר 0

New member
מסכמשת, כי אני עדיין ביום חופש של השבוע שעבר

שיר השבוע (רונה): מי מפחד מהזריחה
שיר השבוע (כללי): רק שם- שאול בסר. שמעו וזה, מאז שהשמיעו את "סנונית" בציפורי לילה עם אמא שלו, התאהבתי במייספייס שלו. שתדעו לכם זה אלבום גאוני מה שהוא עשה עם הטקסטים של עמוס עוז.
משהו טוב: הייתי אמיצה מספיק כדי להגיד קצת ממה שאני מרגישה.
משהו לא טוב: מ"מה שאני מרגישה"
דבר שאני מצפה לו בשבוע הבא: שיחה עם הבוס
ציטוט השבוע: לא יודעת אם מישהי קראה את ציטוט השבוע שלי מלפני שבועים אבל סיפרתי על ההוא שמסתובב עם שלט "גן העדן מלא" (בהולנדית), תמיד הרגשתי שחסרה שם איזושהי מילה, כי הוא תמיד מסתובב ועד שאני מספיקה לקרא את המילים בהולנדית הוא זז או ממשיך ללכת ואני מגיעה רק למילה vol. בקיצור השבוע הספקתי לקרא את המילה האחרונה שפתרה לי תסביך של שבועות, "גן העדן מלא אהבה!"
רדיו השבוע: השעה השניה של ציפורי לילה (של רונה ודורי כמובן) השבוע היתה מעולה.
הופעה:
מה, כל פעם מחדש?
שאלת בונוס: לא יודעת, לא ניראה לי שמתחפשים פה בפורים...
חוצמזה לא התחפשתי מכיתה ו'.... שבוע טוב!

הדר 0

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושבת שזה יותר מעניין. ה"אהבה" חותמת כל פתח לדמיון ומחשבות.

למעלה