סכמ"ש שבא לו קיץ.

fat lip

New member
סכמ"ש שבא לו קיץ.../images/Emo42.gif

[אני מזיינת את תפוז אם אין סמיילי כזה.] שיר השבוע של פאניק? שיר השבוע לא של פאניק? אמן\אלבום השבוע? סרט\סדרת השבוע? ציטוט השבוע? משהו שעשה לך את השבוע? תוכניות לשבוע הבא? תמונת השבוע: + שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? יש עונה 4 לנמלטים! גלדיגדישחגידחכיסהץבץנהבגנהג. ונטוורת מילר בארץ! אבל למי אכפת! יש פאקינג עונה רביעית D: זהו לכו להתקעוואד
הולי מאדר אוף גאד. ג'יזס קרייסט.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחעחעחע לא פסלו לי את המבחן במתמטיקה !

וחנה לימדה אותי לשחק פריסל
שיר השבוע של פאניק: nine in the afternoon
שיר השבוע לא של פאניק: billy talent- fallen leaves
אמן\אלבום השבוע: פאניק
סרט\סדרת השבוע: שנות ה-70
ציטוט השבוע: טוב, זה לא ציטוט, זה יותר B-D
משהו שעשה לך את השבוע: שלא פסלו לי את המבחן
תוכניות לשבוע הבא: טיול שנתיייייייי
ושיעור גיטרה
תמונת השבוע:משהו ששמתי בשרשור יצירות בפול אאוט בוי [עשיתי בשיעור אומנות]
שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? לא מתחפשת אבל קניתי בגדים יפים+כובע משנקין אז נראה לי אני יבוא איתם. אבל זה רק אם יבוא לי ללכת לביתספר כי זה יום אחרי הטיול שנתי אז לא נראה לי יהיה לי כוח

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאיזה יפה../images/Emo23.gif

ותהני בטיול שנתי !

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifזה משחק כמו סוליטר רק לא סוליטר../images/Emo6.gif

ואמממ אוקיי אני יספר את הסיפור על המבחן: כשיש לנו בבצפר מבחן אז עושים את זה בטורים [ז"א אני יקבל את טור א' למשל, מי שיושב לידי יקבל את טור ב', מי שמאחורי גם טור א' ומי שלידו טור ב' וכן הלאה...] אזזזז אני קיבלתי טור ב' וחברה שלי קיבלה טור א', והיא ביקשה ממי שיושב מאחורי שיחליף איתה ככה שלשתינו יהיה אותו טור ולאלה שישבו מאחורינו יהיה אותו טור [לנו ב' ולהם א']. אז עשינו את המבחן ולא העתקנו אחת מהשניה, ואלה שהיו מאחורינו כן העתיקו. המורה עלתה על ההחלפה ורצתה לדעת מה קורה ואם אף אחד מאיתנו לא מתוודה אז היא פוסלת לארבעתנו את המבחנים. בסוף היא ויתרה ואמרה שהיא נותנת לנו 40 נקודות שאנחנו צריכים לחלק בינינו איך להוריד מהמבחן [לדוגמא 10, 10, 10, 10 או 5, 5, 20, 10 וכו']. עכשיו אני לא עשיתי כלום, רק עשיתי את המבחן שלי, הגשתי וזהו. גם לא נתתי לאפחד להעתיק ממני ולא העתקתי מאפחד. חברה שלי שישבה לידי החליפה את המבחן ולא העתיקה ממני ואלה שישבו מאחורינו כן העתיקו. אז הילד השמן המטומטם ס'אמא שלו שהחליף את המבחן עם חברה שלי רצה שנחלק את זה 10, 10, 10, 10 ואני לא רציתי כי לא עשיתי שומדבר. אז הלכתי למורה ואני בוכה בהיסטריה שלא יעשו לי שומדבר
בסוף אחרי ששנים אני מדברת איתה ומנסה לשכנע אותה שאני לא אשמה בכלום אז ויתרו לי וכל השאר נדפקים

DontWakeMeUp

New member
אנשים תלמדו ../images/Emo11.gif

כשבוכים למורים, הם מוותרים לך
חהחה יא פושעת. גם אני עושה את זה

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifפושעת?../images/Emo6.gif

אני לא עשיתי כלום!
רציני אבל לא עשיתי כלום

panci thet i

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo3.gif סיכמוש

שיר השבוע של פאניק? P: אממ..מי אמר ששמעתי? XD טוב נו.. build god.. שיר השבוע לא של פאניק?P: fergie-big girls dont cry חרשתי עליו XD אמן\אלבום השבוע?fergie.. סרט\סדרת השבוע?kadetstvo ^^" סרט ברוסית יפה ציטוט השבוע? ><" אממ..אין משהו שעשה לך את השבוע?P: היה לי יום הולדת.. ואני כבר ראשמית חיה בעולם הזה 13 שנה תוכניות לשבוע הבא?3::::: טיול שנתי!! תמונת השבוע:*-* פנדה! + שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה?D: כן..אני מתחפשת חיחי לא אומר למה..

PUMPKIN juice

New member
ס'חתיכוס הגון הזה ../images/Emo99.gif../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

בלע, אין לי זמן להיות בפורום |אימו||חותך| ;-;
שיר השבוע של פאניק? קרמה פוליס
שיר השבוע לא של פאניק?הרבה שירים של ביטלס!
אמן\אלבום השבוע?ביטלס!
סרט\סדרת השבוע?לא'דעת..
ציטוט השבוע? "אתה עילג." אמרתי את זה לכל אדם שני בערך השבוע
משהו שעשה לך את השבוע?הקניה לתחפושת *-*
תוכניות לשבוע הבא?פורים! ם:
תמונת השבוע:יאי *_______*
+ שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה?
זה אמור להיות פרוטס אבל זה משהו לא מוגדר וחמוד וסקסי D:
הודגש באמצעות התחת המוצק של שטרייפי.

bell20

New member
זה היה אמור להוסיף "../images/Emo8.gif" בסוף גם../images/Emo10.gif

PUMPKIN juice

New member
זה לא החדר שלי ם: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

זה של אחותי, תגידי את זה לה

DontWakeMeUp

New member
קקי.

שיר השבוע של פאניק? פיבר - לייב. שיר השבוע לא של פאניק? אני יהיה נחמדה היום: Family Force 5 - Love Addict april sixth - dear angel Billy Talent - Fallen Leaves Flyleaf - fully alive Jimmy Eat World - always be The Red Jumpsuit Apparatus - Face down Brand New - Sic Transit Gloria Glory Fades Paramore - Misery Business אקוסטי אמן\אלבום השבוע? נמממ פריטי. אוד. נחשו
סרט\סדרת השבוע? נמלטים #@$$%#$&
ציטוט השבוע? המורה לתנך: "במקום לעזור למפריעים אתם עוזרים למפריע" במקום להגיד במקום לא לעזור למפריע אתם כן עוזרים לו
המורה לביולוגיה בסיור: "איפה נורית? הנה יש פה נוריות." [אין לי נורית בשכבה XD] בשיעור זה"ב לימדו אותנו על פגעים בדרך.. אז המורה שלנו שאל אותנו על פגעים בבית ספר שיכולים לגרום תאונה כלשהי. המורה: "איזה פפגעים יש לנו בבית ספר?" אני אומרת להגר [חברה שלי]: "נוי" [חברה אחרת]
משהו שעשה לך את השבוע? השבוע הזה היה ממש חרא.
תוכניות לשבוע הבא? ללכת לשבעה אצל חברה שלי. לנסות לשמור על אופטימיות אפילו שזה קשה. רופא שיניים לנסוע לעפולה וביום חמישי בערב, מסיבה בטרמינל. זה לא ממש שבוע טוב בשביל זה אבל אני חייבת לנקות את הראש. תמונת השבוע:
ברנדון על השולחן, מתלגש \ יולד [נו הוא בתנוחה הזאת
\ מחכה לריאן
+ שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? לא.
אין לי למה. אבל שנה הבאה אני יתחפש בטוח! [אולי
]

bell20

New member
חן:אני חזרתי לשמוע פופ משנות ה90

שיר השבוע של פאניק? We're So Starving מזה נדבקתי אליו השבוע חח!! שיר השבוע לא של פאניק? Five-Keep On Movin' אמן\אלבום השבוע? FOB אותו אלבום משבוע שעבר סרט\סדרת השבוע? אין ציטוט השבוע? חחח כל היציאות של המקעקע שלי! יש בשפע ואין לי כח לכתוב וגם קשה לבחור, זה לא ייגמר משהו שעשה לך את השבוע? אתמול!!!!! :) תוכניות לשבוע הבא? מקווה בייביסיטר ותל אביב תמונת השבוע: אין + שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? לא

Mori C

New member
../images/Emo41.gifגם לי בא קיץ../images/Emo42.gif

חחחח D: סתם שיר השבוע של פאניק? Nine In the afternoon שיר השבוע לא של פאניק? Nirvana - Smell like a spirit Teen אמן\אלבום השבוע? Fall Out Boy - From Under The Cork Tree סרט\סדרת השבוע? וויל וגריס. ציטוט השבוע? "אני רוצה להיות שמן בשביל לעשות דיאטה" - ידיד שלי, חחחח
משהו שעשה לך את השבוע? החברות והידידים שלי. תוכניות לשבוע הבא? חופש ! למרות שזה רק יום או יומיים, וללכת למסיבות פורים
תמונת השבוע: חחחח D: איזה חמודים
+ שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? אממ...כן, אבל עדיין לא בטוח למה, אני עוד מתלבטת, אם לכן יש הצעות אז שתגידו לי, בבקשה!

DarkRomance

New member
לא בא לי קיץ ../images/Emo69.gif../images/Emo185.gif

שיר השבוע של פאניק?
שיר השבוע לא של פאניק? Avenue Q - If You Were Gay Alanis Morissette - Ironic One Republic - Stop And Stare [Musica] Adele, Chasing pavements אמן\אלבום השבוע?
סרט\סדרת השבוע?הישרדות ציטוט השבוע?
משהו שעשה לך את השבוע? הרבה שיעורים חופשיים כי נסעה המשלחת לפולין ומורים לא הגיעו !!D: תוכניות לשבוע הבא? ימי עבודה לפורימון תמונת השבוע: סקסיקופיקו!!
+ שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? יכול ליהיות עדיין לא יודעת

3has3

New member
../images/Emo112.gif קופיקווווווווווווווווו. ../images/Emo99.gif

למעלה