סכמ"ש שבא לו קיץ.

NoAmItA ChAn

New member
יואוווו, הקופיקו הזה עשה לי טראומות ילדות!

מצידי, הייתי שורפת את הקלטת שלו שיש לי @!#%<?!@#<%<@#

DarkRomance

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo185.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה קופיקו

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo127.gif מבצע תחתונים!!!

עוד ארבעים דקות יש קופיקו בערוץ 22 D: בגלל זה אני ערה XD ועוד עשר דקות יש בילבי!!

DarkRomance

New member
כבר נלחצתי ../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

אני רוצה דיוידי שלו ליומולדת!! כשהלכתי לעשות בייביסיטר אז הילד שם דיוידי של קופיקו.. אז הוא אמר לי שנמעס לו ואני כזה "לא לאלאלאל בוא נראה קופיקו!! תראה איזה חמוד הוא..;)"

NoAmItA ChAn

New member
קיץ = גריעות!

שיר השבוע של פאניק? המממ.. לא זוכרת XD; שיר השבוע לא של פאניק? A Little Piece Of Heaven - Avenged Sevenfold אמן\אלבום השבוע? אוונג'ד 33333333> סרט\סדרת השבוע? X ציטוט השבוע? לא זוכרת XD; משהו שעשה לך את השבוע? הרבה? XD; תוכניות לשבוע הבא? מדידות לתחפושת, פורים, מבחן בהיסטורי בראשון, ואני אכשל. תמונת השבוע: X + שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? ריימו, דמות ממשחק מחשב D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif מסמכשת ../images/Emo11.gif

שיר השבוע של פאניק? אין X:
שיר השבוע לא של פאניק? save you perfect world take my hand everytime what if של סימפל פלאן
וכל השירים של פוב שאני עדיין חורשת עליהם
אמן\אלבום השבוע? החדש של סימפל פלאן
סרט\סדרת השבוע? זאקודי
אחיות או לא להיות D:
ציטוט השבוע? ילד אחד:"פעם היו יונות שנכנסו דרך החלונים והטילו ביצות ומהביצות יצאו אפרוחות ואפרוחות הלכו הלכו הלכו ופגשו נמלות והנמלות אכלו את הביצות..." וככה הוא ממשיך. ואז כל מי שיושב לידינו מקשיב לו גם אז הוא אומר את זה שוב:"פעם היו יונות שנכנסו דרך החלונים והטילו שם ביצות...." הוא בא להמשיך אבללל. ילד חכם במיוחד:"ביצים! מה זה ביצות?" יופי, רונן, וכל השאר נכון XD
משהו שעשה לך את השבוע? שלא היו מבחנים עד יום חמישי XD
תוכניות לשבוע הבא? מבחן בהיסטוריה
רופא שיניים ולקנות מתנה לחברה שלי D:
תמונת השבוע: אני אחפש משהו
לא קשור אבל אומגגגגגגגגגגגגגגגגג במרפסת מולי יש יונה לבנההההההההה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

DontWakeMeUp

New member
שמעתי את האלבום החדש של סימפל

ולא התלהבתי
ציפיתי ליותר טוב מזה.
וחחחח פעם הייתי אצל חברה ויונה אחת עפה והתנגשה בחלון

3has3

New member
../images/Emo112.gif אני מתלהבת רק משלושה שירים ../images/Emo99.gif

הוא דווקא ממש שונה ויפה וכל כך |ריר| כאילו טייק מיי הנד, סייב יו [שאת חייבת להגיד שהוא מדהים. ואם לא קראת על מה הוא נכתב, כנסי לפורום יש שם קישור D:] וואט איף! ואט איף אני שרה כל היום הוא מדהים! ופעם יונה נתקעה אצלי בשירותים ואני לא ידעתי שהיא שם ונכנסתי ועשיתי קצת רעש ואז היא קפצה עליי ;;

DontWakeMeUp

New member
טייק מיי הנד יפה. והאקוסטי של וון איים גון

מהשאר רק נחמדים
סימפל הישן יותר טוב מזה

bet57

New member
שבוע גרוע../images/Emo7.gif

שיר השבוע של פאניק? Behind the sea אחד מהשירים של האלבום החדש...מצאתי רק 2 להורדה באורך מלא, ואני לא יודעת למה, למרות שאני לא אוהבת שירים שקטים ראין פשוט נגע לליבי בשיר הזה
שיר השבוע לא של פאניק? בושה לי...לא שמעתי כמעט מוזיקה..בזמן הפנוי רק קראתי ספר באנגלית לעבודה או שטחנתי אנימות אמן\אלבום השבוע?האלבום החדש =] סרט\סדרת השבוע? אכן התמכרתי להישרדות תחת השפעה לוחצת מצד חברותיי ציטוט השבוע? המורה למדעים והיציאות שלו...פעם הוא הודה שיש לו זיכרון של ציפור קקדו, ופעם הוא הודה שנשים הרבה יותר טובות מגברים משהו שעשה לך את השבוע? אהם. היה שבוע שומם למדיי. תוכניות לשבוע הבא? לא יודעת, אבל מה שבטוח- שבוע בלי מבחנים ככה שיש לנצל אותו תמונת השבוע:
+ שאלה לפורים: מתחפשים? אם כן למה? לא.סופית.

למעלה