סכמ"ש שוב בסוג של חורף

shirush3

New member
גשם!

שאלת השבוע: מה החגיגת יום הולדת הכי מיוחדת/ הזויה שהייתה לך? בגיל 18 אני ועוד 2 חברות חגגנו בבית שהמשפחה של חברה אחרת השכירה והוא היה ריק. דאגנו שם לחשמל למוסיקה לאוכל ולשתיה ולמלא אנשים וזה בין הימי הולדת הכי כיפיםן והכי זכורים לי

היום הכי טוב השבוע: אתמול והיום

היום הפחות טוב השבוע: ראשון/שני/שלישי אבל רק בגלל שהרגשתי על הפנים

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אמא שלי

קניית השבוע: *חושבת* יש מצב שלא קניתי משהו השבוע?

תוכניות לשבוע הבא: שיגמר? שיהיה הרבה גשם!!!
סדרה: קאסל
המפץ אנטומיה ווואנס
סרט: וויט צ'יקס מצחיק

ספר: עימות מלכים

שיר: גלגלגלגלגל"צ
תמונת השבוע: תמונה עם השיר של סופט קיטי ואיורים ליד כל משפט בהתאם אין לי כוח לעלות

ידעתי שזה זה!!

חברה שלי העלתה את זה אתמול לאינסטגרם. זה כזה מתוק!!
אם כבר עסקנו במפץ, סימתי את עונה 5 + ראיתי פרק ראשון של עונה 6! אני חייבת להגיד שלא הפסקתי לצחוק

אי... מתמטיקה, מה יהיה איתך?

שאלת השבוע: מה החגיגת יום הולדת הכי מיוחדת/ הזויה שהייתה לך? אמ.. יום הולדת 13 נדמה לי, או 12, אני לא זוכרת, באו אלי בהפתעה כמה חברות והפחידו אותי לאללה, אני שונאת מסיבות הפתעה

היום הכי טוב השבוע: אתמול, כרגיל

היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון ויום שלישי.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: שוב אח שלי והשטויות שלו, והחיקויים שלו של אנשים מהטירונות

קניית השבוע חוששני שלא קניתי כלום... אלה אם המבורגר שקניתי עם אמא שלי וחיכינו כמעט שעה בשביל לקחת אותו נחשב....
אני יודעת! הגיעה המטריה שהזמנתי
היא כל כך יפה

תוכניות לשבוע הבא: פאק איזה פחד, הסתכלתי ביומן כדי לראות מה יש לי שבוע הבא ודילגתי לעוד שבועיים שיש לי שמה ניתוח... אני כבר רואה את עצמי חצי שבוע בבית...
שיואו, יש לי רק בוחן בפיזיקה ומועד ב' של כל ההקבצה במתמטיקה, יופי, סוף סוף אין מבחנים.
סדרה: כל הרגילות בלי המפץ כי אני מחכה שהוא יקליט לי את 4 ו5 כדי שאני אוכל להגיד שסיימתי את עונה 5 סוף סוף!
סרט: ראיתי שניים
אחד נקרא ירח אדום, אני ממש אהבתי
. והשני נקרא פינה, רק אוהבי מחול יראו את זה, אחרת זה משעמם ומוזר בטירוף.
ספר:

שיר: http://www.youtube.com/watch?v=X5G9tIe84lE
תמונת השבוע: חוסר בתמונות כי אני בלפטופ של אח שלי. עדיין.

וקדימה, להפסיק לבזבז זמן. יש לי לעשות יומן קריאה מעפן בספרות וללמוד למועד ב' במתמטיקה כי לא בא לי להרוס את הציונים המופלאים שהיו לי קודם (97 בגיאומטריה ו79 באלגברה. מי צריך במבחן סוף רבעון 42?!
)

Jimmy Kane

New member
מתמטיקה זה בקטנה

חכי שתגיעי לאקדמיה ותכירי את חדו"א..

שיהיה לך המון בהצלחה
וגם כמובן בניתוח שיעבור בלי שום בעיות חס וחלילה

תודה רבה

הי, מי אמר שאני אלך לאקדמיה?

זה ניתוח להוצאת שן שתקועה בחניכיים, בעיות לא נראה לי שיהיו אבל כאבים בטוח יהיה.
התפריט שלי ישתנה לקוטג', מעדנים ופירה. ואולי מרק אם אני ארצה לגוון כי אני לא אוהבת מרק כל כך...
יאי. אוף נו, לא בא לי על זה, למרות שזה יגרום לגשר שלי לרדת בעוד חודש גג חודשיים... זה משמח.

אוח. זה כל כך מבאס אותי...

נחמד לי לחשוב שהסכמ"ש הבא יעסוק רק בזה וברחמים עצמיים

חברה שלי עברה ניתוח כזה והיא חיה... אז אני חושבת שגם אני אשרוד.

שאלת השבוע: מה החגיגת יום הולדת הכי מיוחדת/ הזויה שהייתה לך? שנה שעברה, ריתוק בבסיס.. עם כמה חברים בשק״ם..
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע: שישי.. יומולדת המחשב נדפק..

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע: כרטיס לאוטובוס וקולה..
תוכניות לשבוע הבא: מת׳ וחנוכת בית

סדרה: האישה הטובה

סרט: לא זכור משהו מיוחד..
ספר:
שיר: ביוטיפול דנג׳רס של פרגי וסלאש.. וכמובן האלבום של לאנה, והאלבום החדש של שירי..
תמונת השבוע:

עושה רושם של אחלה שבוע

גם אני עם מחשב דפוק. אין לי אינטרנט במחשב, ואין לי כוח להתעסק עם זה, אח שלי חולה, אין לי כוח להציק לאבא שלי שיסדר את זה, אז אני פשוט עם הלפטופ של אח שלי. הכי פשוט.

Y. Welis

New member
ממליץ לבקר בפורומי התמיכה הטכנית, כמו 253

אפשר לעזור. רק צריך לתת פרטים רבים עד כמה שאפשר, כדי למצוא את הסיבה.

למעלה