סכמ"ש 22.7-28.7

IamAfreakinGirl

New member
חהחהחהחה !!!! קרעת אותי XDDDD

וגם ישלו גרוגרת בגודל של תפוח זה נראה שנתקע לו שם איזה כדורגל 0.O כאילו (הבליטה בצוואר XD ) , אני וחברה שלי כל הזמן צוחקות על זה :p

StayAwake

New member
כן! והוא גם כזה... זנותי ../images/Emo2.gif

ולטורס יש צוואר רחב.. סבבה.. אבל הוא חתיך
והוא הסתפר רק בגלל שהוא רצה להיראות כמו אבא! איזה חמודדדדדד

SmileCamera

New member
מה זה סוף סוף מישהי מבינה!?!

מה אני עז? מה אני לא מבינה? מה אני לא שנים אומרת שרונאלדו נראה כמו תחת של בבון מיוחם?!

2MayaN2

New member
אל לא צריכה לספר לי../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

היית צריכה לראות אותי בגמר
כל הגמר חיפשתי אותו ואז כשהעלו אותו התחלתי לצרוחXDD אבל אני לא יכולה..הנמשים

StayAwake

New member
אוי טורס../images/Emo99.gif

היה לי כל כך עצוב שהוא נפל פתאום
והוא שעה שוכב על הדשא ואף אחד לא עוזר לו!

2MayaN2

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo221.gif

רק בגללו הייתי בעד ספרדXD בעצם לא רק..אבל הוא היה סיבה טובהXD

להלהלהלהלה ^-^

דבר טוב שקרה השבוע: הזמנתי תיק מהמם מאנגלייה *-* הוא יגיע תוך שבוע/יים
הוא פרוותי וורוד עם זנב
דבר רע שקרה השבוע: עבודות בהיסטוריה, תרבות ישראל ומתמטיקה >< שיר השבוע בכללי: KIGH - Lilli Rose שיר השבוע של אול טיים לואו: We Say Summer תוכנית השבוע: אמ.... וייפאאוט ובי"ס לנימוסים
סרט השבוע: The Lovely Bones ספר השבוע: אמ.... אני עדיין קוראת את אותו ספר משבוע שעבר
מאכל השבוע: אוכל של אבא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר
כןכן... אני מצפה לבצפר.... משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בצפר XD אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי, נסטיה
אדם שהרס לך את השבוע: אחשלי... בערך... זה פשוט מעצבן אותי כשהוא ממש רשע לכלב שלנו :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תלמידים חדשים!!! ציטוט/יציאת/מילת השבוע: הכל התחיל מסטטוס שלי בפייס! סטטוס: נתניה - עיר ללא אלימות שרה - חחחחח בכל חור בארץ מרביצים נראה לי עוד מעט הם יגידו רוסיה - עיר ללא אלכוהול אני: אנגליה - ארץ ללא תה אירלנד - ארץ ללא אלכוהול אני יכולה להמשיך עם כאלה לנצח XD שרה: איראן - ארץ ללא קופים אני: סקוטלנד - ארץ ללא חצאיות שרה: ארה"ב - ארץ ללא שומן אני: שוודיה - ארץ ללא איקאה נסטיה: ישראל- ארץ ללא ערסים, פרחות וכולי XDDD ס'נדחפת אני.. שרה: לאלאלא תדחפי - זה עושה אורגזמות תמונת השבוע: אני אביא לכן מתישהו
התוכניות לשבוע החדש: ובכן... אני מתחילה בצפר ביום ראשון.... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיפי אבל לימודי

אינלי מושג...

אבל ממה שהבנתי כל הפנימיות מתחילות ביום ראשון והם לא שמים על האקסטרנים המסכנים זין

AdiA12

New member
KIGH *~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני אוהבת את השיר לילי רוז
חחחחח וואי הסטטוס הזה קרע אותי עם התגובות עליו

ספירצ

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ווי אמ.. מלא דברים, היה לי שבוע נחמד, ושני אנשים הבטיחו שהם יביאו לי מכנסיים של מדא למשמרות.. לילילילי דבר רע שקרה השבוע: אמ.. אין :) שיר השבוע בכללי: Joe Brooks - Superman, Mike Posner - Cooler than me שיר השבוע של אול טיים לואו: רמיקס חביב לפופין, http://www.youtube.com/watch?v=Ug2iGMXdktU תוכנית השבוע: - סרט השבוע: סטפ 3, אחלה סרט ^^ ספר השבוע: - מאכל השבוע: מלאווח עם ביצה מעללללל D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חוזרים בצפר ויהיה נחמד משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: חוזרים לבצפר ויהיה עמוווווווס אדם שעשה לך את השבוע: ילד חביב שממש התחברתי איתו, ונהג חמוד ביותר שהבטיחו לי מכננננס D: אדם שהרס לך את השבוע: רבתי עם חברה פוסטמה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: WTF?! ממתי יש לנו שאלה כזאת בסיכום? XD ציטוט/יציאת/מילת השבוע: 'פעם היית מכניס דרך הטוסיק... עכשיו הורידו לי את הטוסיק במאיר' תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: נמ.. לא יודעת ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעווולה!

SmileCamera

New member
כבר נגמר עוד שבוע?

דבר טוב שקרה השבוע: משהו בטח קרה ושכחתי דבר רע שקרה השבוע: בואו נראה.. דחו לי עוד הפעם את התור להורדת הגשר ואנשים שחשבתי שהם סוג של חברים שלי מלאים בבולשיט D: שיר השבוע בכללי: ברוח הנ"ל: kill all your friends - my chemical romance שיר השבוע של אול טיים לואו: פויזן
תוכנית השבוע: להרוג ולהשמיד סרט השבוע: - ספר השבוע: נראה לי שסיימתי השבוע את לקסיקון השדים. מומלץ למי שאוהב פנטזיה עם חיבור למציאות מאכל השבוע: סושי, כי מסורת זאת מסורת!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ליום הראשון ללימודים משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: תחילת י"א
אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי אדם שהרס לך את השבוע: אותו ידיד שלי ועוד כמה אנשים חסרי תועלת >_> אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החברים מהשכבה שלא ראיתי כל החופש או כמעט כל החופש ציטוט/יציאת/מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות לשבוע החדש: ללמוד! הו כן לימודים! קחו אותי למקום יעיל יותר! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סתם

למעלה