להלהלהלהלה ^-^
דבר טוב שקרה השבוע: הזמנתי תיק מהמם מאנגלייה *-* הוא יגיע תוך שבוע/יים
הוא פרוותי וורוד עם זנב
דבר רע שקרה השבוע: עבודות בהיסטוריה, תרבות ישראל ומתמטיקה >< שיר השבוע בכללי: KIGH - Lilli Rose שיר השבוע של אול טיים לואו: We Say Summer תוכנית השבוע: אמ.... וייפאאוט ובי"ס לנימוסים
סרט השבוע: The Lovely Bones ספר השבוע: אמ.... אני עדיין קוראת את אותו ספר משבוע שעבר
מאכל השבוע: אוכל של אבא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בצפר
כןכן... אני מצפה לבצפר.... משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בצפר XD אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי, נסטיה
אדם שהרס לך את השבוע: אחשלי... בערך... זה פשוט מעצבן אותי כשהוא ממש רשע לכלב שלנו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תלמידים חדשים!!! ציטוט/יציאת/מילת השבוע: הכל התחיל מסטטוס שלי בפייס! סטטוס: נתניה - עיר ללא אלימות שרה - חחחחח בכל חור בארץ מרביצים נראה לי עוד מעט הם יגידו רוסיה - עיר ללא אלכוהול אני: אנגליה - ארץ ללא תה אירלנד - ארץ ללא אלכוהול אני יכולה להמשיך עם כאלה לנצח XD שרה: איראן - ארץ ללא קופים אני: סקוטלנד - ארץ ללא חצאיות שרה: ארה"ב - ארץ ללא שומן אני: שוודיה - ארץ ללא איקאה נסטיה: ישראל- ארץ ללא ערסים, פרחות וכולי XDDD ס'נדחפת אני.. שרה: לאלאלא תדחפי - זה עושה אורגזמות תמונת השבוע: אני אביא לכן מתישהו
התוכניות לשבוע החדש: ובכן... אני מתחילה בצפר ביום ראשון.... ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיפי אבל לימודי