סכמ"ש!

סכמ"ש

שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? מאוד אוהבת את פורים, למרות שבארה"ב לא מרגישים אותו. בתור אימא אני שונאת חופש, לא חשוב של איזה חג
. כמובן הכי כיף זה משלוח מנות, וגם להתחפש.

הרגע הכי טוב השבוע: קיבלנו משלוח מנות נטול גלוטן עבור הבת שלי. היא הייתה מאושרת.

הרגע הפחות טוב השבוע: היו כמה.... לא נורא

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל, הבנות המקסימות והיפות שלי

קניית השבוע: מצרכים לאוזני המן. בנתיים הכנתי אוזני המן במילוי חמאת בוטנים, חמאת בוטנים וריבה, ריבת חלב, נוטלה וסתם ריבה.

תוכניות לשבוע הבא: ללמוד

סדרה: BATTLESTAR GLACTICA והאנטומיה של גריי. הפרק של אתמול היה מצויין!!

סרט: החבובות. פעם ראשונה שהבנות ראו, היה תענוג להסתכל עליהן ולא על הסרט

ספר: ספרים רבים רבים בנושאי ימי הביניים ומהגרים לארה"ב.

שיר: אותו דבר כמו שבוע שעבר

תמונת השבוע: הקדמה קטנה. לנו אין עצים בחצר, אבל לשכנים משני הצדדים יש, ובעצים גרים סנאים. אנחנו רואים את הסנאים רצים לנו על הדשא ועל הגדר. הגדולה נתנה לסנאי (כי מי מבדיל אם זה אותו סנאי כל הזמן) את השם runny (כי הוא רץ מהר) והקטנה אמרה שהוא מיסטר, אז קוראים לסנאי מיסטר ראני. לפני כמה ימים ישבתי במטבח ובזווית העין פתאום ראיתי משהו רץ על הגדר. אבל זה לא היה סנאי, אלא משהו שרדף אחריו......
מזל שהספקתי לצלם.
דרך אגב, ל- mr.runny שלום, ראיתי אותו הבוקר, אבל אין זכר לחתול

רגע, runny לא בתמונה, נכון?

או שאני לא רואה אותו?
איך אהבתי את הסנאים בקנדה, הם כאלה חמודים. הרקונס לעומת זאת היו ממש מפחידים אותי, אבל הכי נוראים, הכי הכי נוראים הם הבואשים
מספיק שהם עוברים ליד הבית, הבית מסריח.

איך פורים מורגש אצלכם? הן התחפשו?

בתמונה זה הצייד

לא הספקתי לצלם את ראני.....

אנחנו לא הולכים לחב"ד או בית כנסת, רק בבית בקטנה. לא מרגישים אצלנו את חג בגלל, רק מה שאני מחליטה לעשות, ואני נורא עצלנית.
כמובן שהן יהיו נסיכות או פיות, יש לנו מספיק תחפושות בארון

אתם גרים בשכונה של יהודים?

כי אם לא, לא הבנתי את הקטע של התחפושות...

ובליל כל הקדושים הן גם מתחפשות?

אין כמעט יהודים באיזור

מעט מאוד משפחות ישראליות, ומעט מאוד יהודים.
את החגים חוגגים בין כתלי הבית והחצר, אני לא מרשה לצאת מהבית עם תחפשות (טוב, זה לא ממש נכון, הקטנה אוהבת ללכת לגן עם כתר)

וב-א-רור שמתחפשים בהלואין!! כל חג שמתחפשים בו מוצלח!! ובעצם, בשביל מה צריכים עוד פורים, זה סתם עוד חג שרצו להרוג את היהודים ובסוף ניצחנו את הרעים.... עזבו אותנו משטויות, תנו להתחפש ולאכול אוזני המן

Shiri from the block

Active member
סכמ"ש שליייייייי
שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? חולה על פורים!!! החג הכי אהוב עלי!! הכי כיף להתחפש!
הרגע הכי טוב השבוע: כל הסופ"ש, היה נהדר!
הרגע הפחות טוב השבוע: אממ לא היה משהו ספציפי לשם שינוי חח
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אני והשותף שלי צילמנו קליפ לשיר של קלי קלרקסון, באיזשהו שלב השותף שלי היה צריך להוריד את החולצה (כדי לחשוף את התחפושת מתחת) ואז כשרצינו לצלם את אותה סצינה שוב לא מצאנו את החולצה שהוא הוריד
והתחלנו לחפש בכל החדר שלו, בסלון, בכל החדרים ולא מצאנו אותה!! אז הסתכלנו בוידיאו שצילמנו ורק רואים אותו זורק את החולצה אבל לא רואים לאן ונקרענו מצחוק

עד שבסוף זה באמת היה בחדר שלו מתחבא מתחת למיטה מאחורה חחח

עוד משהו קורע מצחוק, אבל רק מי שמכיר את השיר של טיילור סוויפט ל I Knew You Where Trouble יבין למה זה כזה מצחיק

http://www.youtube.com/watch?v=48QYrEv3P7U
קניית השבוע: תחפושת בעיקר חח
תוכניות לשבוע הבא: שום דבר מעניין בעע
סדרה: ספרטקוס
איזה עונה גאונית!!!!!!! פאק סדרה פשוט מעולה
, וגם סמולוויל, אני בעונה חמש פרק 12 אעעעע איזה פרק עצוב היה!! אבל אני פשוט כל כך מאוהבת בקלואי כפרות עליה

סרט: אז ככה!! הלכתי ביום ראשון לראות את הסרט הנזל וגרטל קוטלי המכשפות, קודם כל שההתחלה ממש הזכיר לי את היה היה
זה היה משעשע חחחח
ובנוסף לזה!!!! היה טריילר לסרט חדש ג'ק והאפונה!!! חחחחח אז בכלל הרגשנו כאילו אנחנו פשוט רואים קטעים מהסדרה בקולנוע XDD עוד במיוחד שהם השתמשו במילים פים פם פום, ומי שראה את הפרומו לפרקים של היה היה אז גם שם הם השתמשו בזה!
ספר: אין
שיר: טיילור סוויפט I Knew You Where Trouble, אני מתחילה להתאהב בה!
תמונת השבוע: יש כמה תמונות שבא לי להעלות אבל אני אעלה כבר אחת מפורים!
הכי מגניב שהיו כמה אנשים שגם רצו לצלם אותי וגם להצטלם איתי כי הם אהבו את התחפושת שלי
שזה מוסקיטרית אגב, כי לא בטוחה אם זה ברור מספיק חח

פרק 100 נכון?!

באמת פרק עצוב..

מעצבן שעד שהוא סיפר לה היא מתה, ואחר כך שהוא לא סיפר לה ג׳ונתן מת.. אני לא מבין למה הוא לא אמר לה ״אל תלכי ללקס״.. העיקר למרוח את הסיפור זה..
קלואי

והקליפ של טיילור דומה יותר מדי לקליפ של לאנה..

Shiri from the block

Active member
אכן כן פרק 100! ומסכימה לגמרי, זה מזה מפגר... אבל נו חייבים לעשות משהו.
הדבר היחידי שמנחם אותי זה שגם ככה ג'ונתן באמת מת, גם בסרטים עם כריסטופר ריב וגם בקומיקס אז לא כזה משנה לי...

איזה קליפ של לאנה?

כן

10 דקות קליפ לשיר של 3-4 דקות..
מה שכן, הקליפ הזה יותר טוב מהקליפים הארוכים של געגע..

אני אוהבת אוהבת אוהבת את השיר הזה

הוא כזה ממכר, בכלל היא מדהימה!
איזו תחפושת יפה!!

Shiri from the block

Active member
לגמרי שיר ממכר!!! לא מפסיקה לשמוע אותו.. טיילור סוויפט הזאת יודעת לעשות להיטים!!

ותודה D:

למעלה