סכמ"ש שליייייייי
שאלת השבוע: אוהבים את פורים? מה אתם הכי אוהבים בו? את החופש, התחפושות, אולי אוזני המן? חולה על פורים!!! החג הכי אהוב עלי!! הכי כיף להתחפש!
הרגע הכי טוב השבוע: כל הסופ"ש, היה נהדר!
הרגע הפחות טוב השבוע: אממ לא היה משהו ספציפי לשם שינוי חח
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אני והשותף שלי צילמנו קליפ לשיר של קלי קלרקסון, באיזשהו שלב השותף שלי היה צריך להוריד את החולצה (כדי לחשוף את התחפושת מתחת) ואז כשרצינו לצלם את אותה סצינה שוב לא מצאנו את החולצה שהוא הוריד
והתחלנו לחפש בכל החדר שלו, בסלון, בכל החדרים ולא מצאנו אותה!! אז הסתכלנו בוידיאו שצילמנו ורק רואים אותו זורק את החולצה אבל לא רואים לאן ונקרענו מצחוק
עד שבסוף זה באמת היה בחדר שלו מתחבא מתחת למיטה מאחורה חחח
עוד משהו קורע מצחוק, אבל רק מי שמכיר את השיר של טיילור סוויפט ל I Knew You Where Trouble יבין למה זה כזה מצחיק
http://www.youtube.com/watch?v=48QYrEv3P7U
קניית השבוע: תחפושת בעיקר חח
תוכניות לשבוע הבא: שום דבר מעניין בעע
סדרה: ספרטקוס
איזה עונה גאונית!!!!!!! פאק סדרה פשוט מעולה
, וגם סמולוויל, אני בעונה חמש פרק 12 אעעעע איזה פרק עצוב היה!! אבל אני פשוט כל כך מאוהבת בקלואי כפרות עליה
סרט: אז ככה!! הלכתי ביום ראשון לראות את הסרט הנזל וגרטל קוטלי המכשפות, קודם כל שההתחלה ממש הזכיר לי את היה היה
זה היה משעשע חחחח
ובנוסף לזה!!!! היה טריילר לסרט חדש ג'ק והאפונה!!! חחחחח אז בכלל הרגשנו כאילו אנחנו פשוט רואים קטעים מהסדרה בקולנוע XDD עוד במיוחד שהם השתמשו במילים פים פם פום, ומי שראה את הפרומו לפרקים של היה היה אז גם שם הם השתמשו בזה!
ספר: אין
שיר: טיילור סוויפט I Knew You Where Trouble, אני מתחילה להתאהב בה!
תמונת השבוע: יש כמה תמונות שבא לי להעלות אבל אני אעלה כבר אחת מפורים!
הכי מגניב שהיו כמה אנשים שגם רצו לצלם אותי וגם להצטלם איתי כי הם אהבו את התחפושת שלי
שזה מוסקיטרית אגב, כי לא בטוחה אם זה ברור מספיק חח