סכמ"ש

ערן1987

New member
גם אני מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: אמא שלי שוחררה מביה"ח כבר בראשון שעבר וככל שהזמן עובר יש שיפור במצב שלה, בהתחלה היא נעזרה הרבה בהליכון ועכשיו היא יכולה ללכת (לא הרבה) גם בלעדיו.. חוץ מזה, אתמול אני וחברה שלי חצי-חגגנו שנה וחצי של זוגיות
אההה, גם סבתא שלי, כפרה עליה, חגגה יום הולדת 90! נשששששששששמה!

משהו רע שקרה השבוע: אני ואחי רבנו, הוא לא יודע לריב בצורה מכובדת וישר תוקף וזה פשוט לא נעים. החלטתי שאני לא מדבר איתו עד ההודעה החדשה ועבר כבר קצת יותר משבוע.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: בעיקרון גיסתי, אשתו של אחי, אמורה ללדת בעוד כשבועיים אבל כבר התחילו לה צירים קטנים שבאים והולכים אז בתכל'ס היא יכולה ללדת בכל רגע חח.. נחכה ונראה מה יהיה

התחדשות השבוע: כבר לפני שבועיים קיבלתי את הכרטיס להופעה של ג'סטין טימברלייק (וו-הו!) ולפני כשבועיים-שלושה קניתי את "הדור השני: דברים שלא סיפרתי לאבא", קומיקס שואה של מישל קישקה הישראלי-בלגי שמאוד משך לי ת'עין. אם מישהו קרא בעבר את "מאוס" אז זה משהו בסגנון, רק בלי העכברים

סרט השבוע: אממ, אני לא חושב שראיתי איזשהו סרט השבוע, עימכם הסליחה

סדרת השבוע: "זגורי אימפריה". ראיתי 5 פרקים שלה וזה לא רע. עוז זהבי די מפתיע.

ספר השבוע: כרגע עוד לא התחלתי לקרוא ת'ספר שקניתי ואני עדיין תקוע עם הספר על הפילוסופיה של וודי אלן, אז כרגע נאדה

שיר השבוע: "שנדליר" של סיה

אלבום השבוע: הדיסק הראשון של Forty Licks, אוסף הלהיטים של הרולינג סטונס מ-2002 שמפוצץ בלהיטים.. עכשיו אני רק צריך למצוא עם מי ללכת להופעה שלהם :(

מאכל השבוע: מלוואח עם רסק עגבניות

ציטוט השבוע: אממ, אין לי כלום :(

תמונת השבוע: אמשיך במסורת שלי של לא להעלות תמונות

תכניות לסופ"ש: הייתי בבית של החברה באשדוד, בשבת בצהריים הלכנו למתחם שרונה החדש בת"א (מקום סתמי, לפחות כרגע כשכמעט כלום לא פתוח שם) ובערב חגגנו יום הולדת לחברה הכי טובה שלה עם עוד חברות טובות והיה מצחיק וכיפי

אחר (או: מסר חשוב לאומה): באתי עם כפכפים לעבודה, יש מזגנים שפועלים כרגע ושאי אפשר לסגור אותם וקררררררררררר לי :(

2Dirrty4U

New member
איך באמת זגורי אימפריה? שווה לראות?

כולם חופרים לי על זה ואני לא מחובבי הקולנוע והטלוויזיה הישראלית..

ערן1987

New member
אני לא רוצה שזה יישמע גזעני

אבל זו סדרה קצת "אערסית", כלומר כל הדמויות המזרחיות שם מאוד סטריאוטיפיות בהקצנה אבל גם ה"מיונזים" (כלומר האשכנזים) מאוד נמצאים תחת הסטריאוטיפ האשכנזי.

אבל חוץ מזה, היא לא רעה, יש בה משהו שעובד וגם אם היא קיטשית וצפויה להחריד היא דווקא מעבירה את הזמן לא רע בכלל. נסי 3-4 פרקים ותחליטי, אני מאמין שככה תוכלי קצת להחליט בעצמך אם זה מתאים לך או לא.

2Dirrty4U

New member
הא נו אז זה כמו לראות סדרה על השכנים שלי

ערסים מזרחיים טיפוסיים מוקצנים "שרק ירדו מהעץ". אחלה

אולי אני באמת אתן לזה צ'אנס..

Rud3 Boi

New member
אני לא רוצה לצאת דרמטי וכבד,

ואני בטוח שאת בחורה אינטגלנטית שלא חושבת ככה.
אבל אין שום קשר בין מוצא עדתי-תרבותי למבנה אישיותי של האדם.

משפחתי כולה מקורה בתימן הרחוקה, ואני לא מוצא אף אחד מאיתנו ערס.
מצד שני, יש לי חברה מאוד טובה, שהשורשים שלה בפריז, והיא בחורה מקסימה וסופר-מוכשרת, אבל היא נכנסת בהגדרה הכוללת של פרחה.

ערן1987

New member
רגע, כן יש סרט שראיתי בשבוע שעבר! חחח

"קפטן אמריקה 2": אחלה סרט! סצנות אקשן טובות ועשויות בטעם טוב, סיפור קונספירציה מעניין ולא משעמם והרבה סקרלט ג'והנסון שמפצה על כריס אוונס, הוא קפטן אמריקה, שלא ממש מצליח להכניס את הסרט לבדו.

למעלה