סכמ"ש

Rud3 Boi

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע:
חיברו לי תוכנית אימונים הרבה יותר חזקה, ואני שמח על כך.
שלחו אותי מהעבודה להתמחות באיזה תחום, היה מעניין ומעשיר.
הצלחתי למצוא קורבן שיזמין לי דברים באיביי.
אני והחבר סגרנו ביחד חודשיים, שאצל הומואים זה ה מ ו ן. חח

משהו רע שקרה השבוע:
אתמול בעבודה היית מחוק מעייפות ברמה ששלחו אותי הביתה
גיליתי שבליל הסדר אנחנו 22 אנשים, פאק, אני שונא התקהלויות משפחתיות כאלה, כי אנחנו משפחה של חולי נפש

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
לא מצפה בשיט לערב ליל הסדר, פשוט לא.

התחדשות השבוע:
מכנסיים מזארה, נעליים של קריאייטיב.

סרט השבוע:בקתת הפחד, מזה השטויות האלה? חחח

סדרת השבוע:נאשוויל, משטרת האופנה, ריץ' קידס אוף בוורלי הילס

שיר השבוע:
the saturdays - not giving up. פופ טראשי כמו שאני אוהב.

אלבום השבוע:
סלינה גומז - סטאר דאנס

מאכל השבוע:
לא היה משהו מיוחד.

ציטוט השבוע:
אני:אמא אני יכול לא לבוא לליל הסדר?
אמא:לא, ככה זה בחיים, לפעמים לא הכל כמו שרוצים. גם אני רוצה עוד חדר ארונות, ואין לי. מתמודדים.
אני:אמא יש אנשים שחיים במערות, למה את צריכה עוד חדר ארונות?
אמא:למה במערות צריכים חדר ארונות?
אני:ביי
--------------------------------------------------------
חבר שלי:דניאל איך אתה מת על ריאהנה מיילי וכל הפרחות האלה...
מה עם פלורנס? מה עם בת' דיטו, מה עם סיה, מה עם הXX? קצת רמה בייבי
אני:אהממ...אהממ....עסוק בללעוס חצי קילוט שרימפס בפה
תמונת השבוע:
אין
תכניות לסופ"ש:
לכבוש את העולם
אחר (או: מסר חשוב לאומה):
Kim K 4 ever.

ערן1987

New member
"תתחדש" על החבר! חחח

איפה הכרתם?

"בקתת הפחד" ממש אחלה סרט! אני אוהב גם את הדרך שבה הוא מסופר, זה ממש לא רגיל וכל חלק מהעלילה מעבר להתחלה הוא פשוט ספויילר אחד גדול חח

"גם אני רוצה עוד חדר ארונות, ואין לי. מתמודדים."
אמא שלך מלכה

Rud3 Boi

New member
הכרנו באפליקציית הכרויות כזו של גייז, ממש

במקרה.
כתבתי קטע בפייסבוק היום בדיוק, אצטט:

אנחנו יכולים לצייר עתיד שלם, לפי הצבעים והצורות שאנחנו רוצים, אבל שום דבר לא בטוח, ואנחנו לא יכולים לקבוע כלום, ברגע הכל יכול להשתנות.
נפלתי, חזק, ממש חזק אבל, ומהר, כמו סלע כבד שקשור למצנח קטן.
תמיד הוא מחכה לי מתחת לבית, אני מרגיש את הפרפרים בבטן פורשים כנפיים עם כל מדרגה שאני יורד אל עבר דלת הכניסה.
הוא מכבד אותי, הוא מנשק אותי, ותמיד יש לו סוכריות טיק-טאק באוטו, אני בכל פעם מרגיש שהוא הרגע סיים אחת.
הוא עושה פרצוף מצחיק כשאני מכניס יותר מדי סושי לפה, ותמיד שותה מיץ תפוזים עם קש. זה ילדותי וחמוד בעיניי, ובאותו זמן גם מעט אירוטי.
גבר מוביל, מצליחן, שכולם מדברים עליו, אבל הוא לעולם לא ידבר על עצמו, עם פאסון, נוהג ברכב כמו קפטן של אלף ספינות, ובכל אור אדום מראה לי אהבה.
הוא מכבד אותי, לא לוחץ, נותן לי זמן, אבל דואג שארגיש שהוא חם ומוכן.
אני רוצה לתת לו הכל, ושיידע שאני רק שלו, ואין אחד שמשתווה לו, ואין דבר שהיה חזק יותר מהפעם ההיא שישבנו בפארק עד אמצע הלילה, ריח של דשא משולב בשאנל.
אני אוהב אותו, באמת באמת אוהב אותו, הוא הגבר שלי, וזה מושלם.

DAN1EL

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: אני פשוט בתקופה טובה! שרק ימשיך ככה. אני עובד על משהו שכיף לי וחשוב לי לעבוד עליו וזה נפלא.
משהו רע שקרה השבוע: צריך לעבוד גם על הסמינריונים...בחופש.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שימשיך ככה, ושאני אתקדם קצת גם עם הסמינריונים.
התחדשות השבוע: אבא חזר מסין והביא לי חולצות.
סרט השבוע: "אי.טי." ו"פארק היורה" (ספילברג של פעם
)
סדרת השבוע:

ספר השבוע: "שאלת פתיחה" של דייויד ניקולס - מומלץ!
שיר השבוע:
Roberta Flack - Killing Me Softly
Marvin Gaye - Sexual Healing
אלבום השבוע: האוסף של רוברטה פלאק
מאכל השבוע: ואפל אמריקאי ב"בורגוס".
ציטוט השבוע: לא יודע.
תמונת השבוע: נלך שוב על לינדזי וטרי?

תכניות לסופ"ש: אתמול יצאתי עם חברים, עבדתי, והיום אני עובד, ומקווה להספיק גם מכון כושר ועוד כמה דברים שאני צריך לעשות.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין.

DAN1EL

New member
בכלל לא שמתי לב לזה

אתה לא זוכר את התקופה הזאת? עזוב את כף היד, אתה זוכר איך השיניים שלה נראו אז? והאף שלה?

Rud3 Boi

New member
זוכר זוכר.

אתה יודע מה, לא משנה כמה רע יהיה מצב שלה, תמיד היא תהיה מרחק תפקיד אחד טוב בשביל לשנות הכל.

DAN1EL

New member
החלום שלי זה לעבוד איתה

ולתת לה את תפקיד חייה, שיביא לה אוסקר והערכה מהמבקרים.
אני לגמרי חושב שהיא מסוגלת לזה.

מצחיק אותי שאנשים חושבים ששחקניות הן גרועות כי הן משחקות בסרטים גרועים.
אין שום קשר. כל מה שצריך זה במאי שיודע לביים, ושחקן שאפשר להוציא ממנו דברים מעניינים.

ג'ין סיברג ואנה קארינה נחשבו לשחקניות גרועות מאוד בשנות החמישים והשישים, ואז הגיע גודאר והפך אותן לאגדות, והוכיח שהן שחקניות מדהימות שרק חיכו לבמאי הנכון.

טרנטינו לקח את פאם גריר, שחקנית טראשית מהסבנטיז שנחשבה לסוג של בדיחה (גם אם היה לה קהל מעריצים גדול, כי היא כיכבה בסרטי פולחן), ונתן לה את תפקיד חייה ב"ג'קי בראון".

נינט טייב שיחקה ב"השיר שלנו" (אני צריך להרחיב?) ואז הגיע דני לרנר (במאי כל כך, אבל כל כך אנדרייטד בארץ! הוא תותח-על) ונתן לה תפקיד מעולה ב"קירות" (סרט אנדרייטד).

ובכלל - ברוב המקרים זה לא השחקנית שגרועה, זה התסריט או הבמאי שגרוע. מדהים אותי לפעמים כשאני רואה סצינה שהיא נטו בימוי גרוע, ואנשים מאשימים את השחקן/ית.
צריך ממש לא להבין בבימוי כדי להגיד את זה.

השחקנית שאני הכי רוצה לעבוד איתה בארץ היא טינקרבל.
אחת השחקניות שאני הכי רוצה לעבוד איתן בחו"ל היא לינדזי לוהאן.

Rud3 Boi

New member
אתמול בלילה היה את "ילדות רעות" העל-זמני.

gretchen, stop trying to make fetch happen
its not goin' to happen

DAN1EL

New member
חולה על המשפט הזה

אבל דווקא "ילדות רעות" הוא לא האהוב עלי שלה.
מהתקופה הזאת אני מעדיף את "שישי הפוך".

Rud3 Boi

New member
אני חושב שלינדזי פשוט יודעת שבשנייה היא

היא יכולה לחזור ולעמוד בשורה עם אן הת'וואי ואמנדה סייפריד בתחרות ללהיות מריל סטריפ הבאה.
אולי בגלל זה היא מזלזלת כל כך ולא איכפת לה.

ערן1987

New member
אולי היא יודעת את זה

אבל שאר הוליווד לא יודעת את זה.

חוץ מזה, אמנדה אפילו לא בחצי תחרות של להיות מריל הבאה. אני לא בטוח שגם אן, אבל בטח ובטח שלא אמנדה.

DAN1EL

New member
אין מריל הבאה. אין דבר כזה.

נשים בהוליווד לא ממשיכות את הקריירה אחרי גיל 40-45, זה קורה פעם במאה שנה.

גם שחקניות ענקיות, ששברו קופות וקיבלו מיליונים על כל סרט, לא עושות היום שום דבר טוב או מצליח ברגע שהן חצו את גיל 40.
הן עושות רק דברים מגוחכים.

ניקול קידמן היא השחקנית הכי גדולה של הדור שלה, ויש מישהי כמו מריל וכמו ג'וליה וכמו ניקול פעם בהמון שנים.
הקריירה הנשית ההוליוודית הממוצעת היא קצרצרה.

היום ג'ניפר לורנס היא הדבר הכי חם?
סבבה, אז שתיהנה מזה, כי פעם גם ג'ודי פוסטר, מישל פייפר, קאמרון דיאז, הלן האנט, גווינת' פאלטרו, קייט וינסלט, האלי ברי ושרליז ת'רון היו חמות. ואיפה הן היום? שאלה טובה.

אלא אם כן את אגדה חיה, כמו ניקול, או כמו קייט בלאנשט או כמו טילדה סווינטון או כמו הלן מירן - אחרי עשור בערך את כבר נחשבת לשחקנית עבר.

וסנדרה בולוק היא בגדר נס רפואי מכל בחינה אפשרית.
אין שום הסבר לתופעה הזאת.

ערן1987

New member
כן, אני מסכים איתך בסה"כ

אבל תראה נשים כמו ג'ודי דנץ' והלן מירן - הן מצוינות, מגוונות, מוערכות ומשחקות גם בלהיטים גדולים (אפילו בתפקידים ראשיים!). לגבי כל השחקניות שהזכרת: קמרון עברה לשחק בעיקר בקומדיות וחבל כי היא יכולה לתת מעצמה יותר, מאז שקייט ווינסלט זכתה באוסקר היא עשתה דברים מאוד מגוונים גם אם לאו דווקא אוסקריים (היא אפילו זכתה באמי על מיני סדרה של HBO שברח לי השם שלה), ג'ודי פוסטר לא עשתה תפקיד גדול כבר שנים אבל גם היא מצוינת, מישל פייפר הידרדרה מ-א-ו-ד וחבל, הלן האנט די ברחה מכל תחום הקולנוע מבחירה, האלי ברי היא בזבוז ושרליז עוברת מפרויקטי אינדי לבלוקבאסטרים. מכולן אולי רק ג'ודי ומישל הן אגדות, וגם זה בעירבון מוגבל ונוכל להיווכח לזה רק בעוד כמה שנים.

והרגת אותי עם ההגדרה לסנדרה
מדהים איך סרט אחד ("הזדמנות שנייה") שינה לה את הקריירה מהקצה אל הקצה מכל כך הרבה בחינות.

ערן1987

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי קצת מחמאות מהבוס :) חוץ מזה שקיבלתי משכורת יפה וגם תו לחג חח

משהו רע שקרה השבוע: הבחור המעצבן שהתלוננתי עליו.. אוף, הוא נורא!

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ליל הסדר אמור להיות נחמד חח.. אני עושה אצל אבא של חברה שלי עם חלק מהמשפחה שלה

התחדשות השבוע: האמת? כלום! מואה אה אה

סרט השבוע: "סרט לגו". אחלה, חמוד, די מצחיק אבל לא קורע מצחוק או כ-ז-ה ענק כמו שעשו ממנו.. אבל הוא כן מאוד מהנה

סדרת השבוע: "בלש אמיתי"! סיימתי אותה בשבוע שעבר האמת והפרק האחרון היה מעוללללללללללה! אני לא חושב שזה מאסטרפיס, אבל היא לא רעה בכלל

ספר השבוע: :(

שיר השבוע: "שנדליר" של סיה.. ממכר רצח!

אלבום השבוע: XX של ה-XX.. מופלא בכל פעם מחדש

מאכל השבוע: מלוואח-פיצה של אמא שלי

ציטוט השבוע: נאדה

תמונת השבוע: נאדה

תכניות לסופ"ש: היום בבוקר-צהריים עזרתי לאחות של חברה שלי בצילומים של משהו שהיא עשתה ביוטיוב.. בינתיים מסתלבטים בבית ונחים

אחר (או: מסר חשוב לאומה): שבוע הבא יש לי קצת ימי עבודה אז אני מחכה לזה :)

Music Man XD

New member
2pac - Changes

דניאל, עשית לי חשק. גם זה שיר מהרשימה ההיא שאני אוהב. שכחתי ממנו כבר!

למעלה