סכמ"ש

Music Man XD

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

אבישי ר

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
האלבום של ביונסה בהחלט סגר לי שבוע די מעפן בצורה הכי משמחת שיש.

משהו רע שקרה השבוע:
הגדנ"ע בכלל לא הייתה מה שציפיתי.
כל כך התאכזבתי מהקבוצה שהייתי בה, הלילות היו פשוט סיוט בגלל הקור
ואני מרגיש שחוויה שהייתי אמורה להיות משמעותית בשבילי התפספסה לי. מבאס ביותר.
אבל אני חייב להגיד שכשאני מסתכל על דברים שקרו בגדנ"ע כמו לעלות על מדים, כל העניין של המפקדים/סמלים/רס"פים והשטויות האלה זה היה ממש מגניב באיזשהו מובן.

לא יודע.

התחדשות השבוע:
אין.

סרט השבוע:
אין.

סדרת השבוע:
סאות' פארק!

עוד פרק על קאנייה וסט. כל פעם שמזכירים אותו בסדרה הזאת זה קורע.

ספר השבוע:
אין.

שיר השבוע:
Radiohead - The Tourist ממש תיאר את כל מה שעבר עלי בגדנ"ע הזאת. הייתי צריך לקחת דברים יותר באיזי ולא למהר לוותר. אבל מה לעשות, עבר...

אלבום השבוע:
עד היום זה היה OK Computer של רדיוהד, אבל החל מהבוקר זה הפך לאלבום החדש של ביונסה אהובתי.

מאכל השבוע:
אימא שלי הכינה אוכל טעים במיוחד היום.

ציטוט השבוע:
הלכתי למכולה כי קיבלתי אוהל במקום מכנס, אז פניתי לאחת מהבנות שהיו שם שלא זכרתי מה התפקיד שלה:
"הקשב המפקדת"
היא: "סליחה?! מה זה המפקדת?! לא התקדמתי להיות סמלת סתם! רד ל-7+7!"
יאללה שתקי יא מטומטמת כולה העלאה של 2 שקל מה את עפה על עצמך

היה עוד משהו מצחיק - היה לנו מפקד שהיה נראה ממש רוסי. בגלל שהיה דיסטנס כל פעם ניסינו בקבוצה לנחש איך קוראים לו.
חשבנו קוראים לו דימה, בוריס, אלכס, שם רוסי כזה...

ואז הוא אמר לנו שקוראים לו שחר.

כמובן ששנייה אחרי שהוא אמר לנו את זה התפוצצנו מצחוק.

תמונת השבוע:
אין.

תכניות לסופ"ש:
יש פה ברד מטורף שכיסה את כל הרחובות. זה ממש נראה כאילו ירד שלג.
המזג אוויר לא מאפשר לי לצאת, אז התוכניות כרגע הם לשבת בבית ולהעסיק את עצמי.

היי.

RihannaNavy

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: במילה אחת? ביונסה.
משהו רע שקרה השבוע: לא היה משהו מיוחד, אולי זה שהיה קר
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אין משהו ספציפי.
התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: X
סדרת השבוע: וואנס
אחרי הפרק ביום ראשון הם יוצאים לפגרה של 3 חודשים

ספר השבוע:X
שיר השבוע: Britney Spears - Til It's Gone, שמעתי אותו הרבה השבוע, ואני ממש אוהב את השילוב בין הלירקה והמסר לבין האלקטרו.
אלבום השבוע: הייתי רושם Britney Jean, אבל ביונסה צצה משום מקום, אז BEYONCE

מאכל השבוע: X
ציטוט השבוע: X
תמונת השבוע: X
תכניות לסופ"ש: לא לצאת החוצה, אני מניח
אחר (או: מסר חשוב לאומה): Your'e Noo Angel

RihannaNavy

New member
אוי, שכחתי, קניתי השבוע את

Britney Jean והגרסא של TF וTFM ביחד של גאגא.

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: המזג אוויר
- למרות שהוא קצת משבית אותך, כי הוא עושה חשק להישאר בבית. אבל זה גם טוב.
משהו רע שקרה השבוע: נאדה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודע.
התחדשות השבוע: אין.
סרטי השבוע:
* "אישה אחרת" - סרט של וודי אלן משנות השמונים שאיכשהו לא ראיתי עד היום, והאמת שלא הרבה אנשים מכירים. ג'ינה רולנדס (המדהימה), מגלמת מרצה לפילוסופיה ששומעת מבעד לקירות הדירה שלה את הטיפולים הפסיכולוגיים של אישה אחרת - בגילומה של מיה פארו הנפלאה. סרט מאוד מיוחד, עצוב ונוגע. מומלץ.
* "השיחה" - של קופולה. זה סוג של סרט ש"צריך" לראות אז ראיתי, והוא אכן מאוד מרשים ומוצלח, אבל היה בו משהו שקצת השאיר אותי מרוחק. יש סרטים שאתה מכיר בכך שהם טובים, אבל אתה עדיין לא מאוהב בהם.
* "מותו של מר לזרסקו" - סרט רומני נפלא על היממה האחרונה בחייו של פנסיונר אלכוהוליסט בודד בן 63 שמתרוצץ כל הלילה בין בתי חולים שבהם לא ממש מתייחסים אליו יפה. נשמע נורא כבד, אבל זה באמת מוצלח, מיוחד ועשוי היטב, ולא כזה כבד כמו שזה נשמע.
* "חטאי מלחמה" - אני בתקופת בריאן דה-פלמה לאחרונה. כל פעם אני מגלה מחדש איזה במאי מוצלח ומיוחד הוא, פשוט קולנוען בחסד, גם אם טראשי לפעמים. בכל אופן - זה אחד מסרטי המלחמה הכי חזקים שראיתי בחיי. מזעזע, מחריד, מטלטל - מוצלח ביותר.
* "לבוש לרצח" - סרט מוקדם יותר של דה-פלמה, ובו הרבה מחוות ישירות ל"פסיכו" של היצ'קוק, אבל העלילה לא אותו דבר. מותחן אפקטיבי ומרשים, אבל אחד הטראשיים.
נורא אייטיזי.
* "אינדיאנה ג'ונס ושודדי התיבה האבודה" - הראשון בסדרה. פעם ראשונה שיוצא לי לצפות בו. ספילברג של שנות ה-70-80-90

* "השכונה שלנו" - קומדיה חביבה וקצת בורקסית של אורי זוהר. צפיתי לצורך הלימודים. לא נפלתי, אבל חביב בהחלט לפרקים.
* "נשיקת המוות" (Kiss Me Deadly) - פילם נואר הזוי ביותר משנות החמישים, של רוברט אלדריץ'. ידוע בתור אחד הסרטים האהובים על טרנטינו. סרט מעניין, והסוף שלו פשוט...אין מילים. WTF אחד גדול. השאיר אותי בהלם.
* "כרוניקה של קיץ" - סרט תיעודי מכונן של ז'אן רוש מתחילת שנות ה-60. תמיד רציתי לראות אותו, וסוף סוף יצא לי, באחד הקורסים באוניברסיטה. מעניין מאוד, מקורי ומרענן. בגדול זה על כמה פריזאים צעירים בקיץ אחד בשנות ה-60, והם מספרים כזה מה הולך איתם בחיים. ויש גם קטעים משעשעים, כמו משאל רחוב ששואל אנשים האם הם מאושרים, והתשובות של הפריזאים פשוט קורעות.
* "מה קרה לבייבי ג'יין?" - יחד עם "חטאי מלחמה" זה הסרט הכי טוב שראיתי השבוע. וואו. איך לא ראיתי את זה עד היום? גם הוא של רוברט אולדריץ', והוא פשוט...וואו. זאת המילה. אינטנסיבי, מותח, ובטי דייויס בתפקיד בייבי ג'יין הפסיכית נותנת הופעה מ-ט-ו-ר-פ-ת בכל מובן אפשרי. מומלץ מומלץ מומלץ. מאוד הפתיע אותי שהוליווד הוציאה מתוכה ב-1962 סרט כל כך אפל ולא שגרתי, גם אם שנתיים קודם לכן היצ'קוק עשה את "פסיכו" (אבל היצ'קוק זה היצ'קוק).
סדרת השבוע:

ספר השבוע: "ארכיאולוגיה של הקולנוע" של גודאר. ספר בו הוא מדבר על המיני-סדרה שלו, "היסטוריות של הקולנוע", שעוד לא צפיתי בה אבל רכשתי אותה ואני בהחלט מתכוון לצפות בה. גודאר מלך.
שיר השבוע: Etta James - Stormy Weather - מושלם.
אלבום השבוע: שמעתי את האוסף של ג'יי-זי, של אריק איינשטיין, ועוד כמה אוספים, אבל אלבום השבוע שלי הוא ללא ספק At Last! של אטה ג'יימס. אלבום החורף האולטימטיבי, ובכלל - אלבום פשוט מושלם.
מאכל השבוע: מקדונלד'ס.

ציטוט השבוע: טילה טקילה הרגה אותי

http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/world/Article-947c54b2eb1e241006.htm
אין ספק, היטלר היה אדם רחום וחנון. מסכן, נעשה לו עוול. הגיע הזמן לסלוח, כולנו עושים טעויות

תמונת השבוע: וואלה אין.
תכניות לסופ"ש: להישאר בבית!! עבדתי היום, ואיך שהגעתי הביתה - שמתי מזגן על חימום ונכנסתי למיטה עד הערב. הייתי אמור ללכת לסרט (או "ההוביט" או "פעילות על טבעית" החדש, שיצא במפתיע רק לרגל יום שישי ה-13 לקולנוע, כשהוא בכלל יוצא בארה"ב בינואר!) אבל די, לא בא לי לצאת. מזג האוויר עושה חשק להישאר בבית. מחר אולי אני אצליח להזיז את עצמי למכון כושר, ואח"כ אלך לעבוד, לצערי. בין לבין אני מקווה להספיק לראות סרטים.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תהיו חזקים.

Music Man XD

New member
אני אוהב חורף,

אבל בשבוע הזה (במיוחד לקראת הסוף) פשוט קפאתי. לא תודה!

גם אני נשאר בבית רוב הסופ"ש הזה. אני רק חושב על לצאת וקר לי.

אטה ג'יימס

ערן1987

New member
וודי אלן

עם כל האהבה שלי אליו לא ראיתי עדיין הרבה סרטים שלו ו"אישה אחרת" הוא אחד מהם, אני יודע שאני צריך להשלים אותו. שמעתי על הסרט הרומני ההוא, שכחתי ממנו לגמרי!

DAN1EL

New member
ראיתי 27 סרטים שלו, אם אני זוכר נכון.

גם לי יש כמה וכמה להשלים.

ערן1987

New member
אני ראיתי 20-25 סרטים שלו אז אני לא רחוק ממך

מה הסרט שלו שאתה הכי אוהב? אני הכי אהבתי את "חנה ואחיותיה". אני בכל מקרה רוצה לראות שוב לא מעט סרטים שלו, בעיקר את "אנני הול" שבזמנו לא הכי התלהבתי ממנו.

DAN1EL

New member
קשה לבחור אחד שאני הכי אוהב.

אני חושב שמהתקופה הישנה אני הכי אוהב את "מנהטן".
מהחדשים אני הכי אוהב את "ויקי כריסטינה ברצלונה".

אבל באמת שאני אוהב המון סרטים שלו. כמעט אין סרט שלו שלא אהבתי, אפילו מהתקופה החדשה, שכולם כל כך משמיצים.
חולה על המון סרטים חדשים שלו. חולה על "סוף הוליוודי", "מה שעובד", "סקופ", "חלומה של קסנדרה" - סרטים פשוט נפלאים אחד אחד.

ערן1987

New member
את וכ"ב לא ראיתי ומ"מנהטן" לא התלהבתי

אבל אני רוצה לראות אותו שוב. בתקופה החדשה יש לו הרבה סרטים שלא נחשבים ממש אבל יש לו כאלה שכן כמו "יסמין הכחולה", "חצות בפריז", "ויקי כריסטינה ברצלונה", הסרט הלונדוני ההוא עם סקרלט ג'והנסון

DAN1EL

New member
"חצות בפריז" חמוד.

"יסמין הכחולה" מעניין, וקייט בלאנשט מדהימה שם, אבל הוא לא הפיל אותי.

"נקודת מפגש" אכן מוצלח.

ערן1987

New member
קייט בלאנשט שווה אוסקר לדעתך?

היא כרגע המועמדת המובילה לזכייה כשסנדרה בולוק לא רחוקה ממנה

ערן1987

New member
וגם אני

משהו טוב שקרה השבוע:
היו לי אחלה משמרות בעבודה עם החבר'ה האהובים עליי.. בגלל שהעבודה הזו במשמרות אז לפעמים אני עם אנשים שאני פחות מדבר איתם (לא בגלל שאני בברוגז או משהו כזה אלא כי פחות יש לי על מה לדבר איתם) וזה היה אחלה

משהו רע שקרה השבוע:
הקור המקפיאאאאאאאאאאאא הרג אותי! חח.. חוץ מזה כאב לי הראש לא מעט השבוע :(

אני הולך להקרנה תפוזית של הסרט החדש של בן סטילר ואולי זה יקרה עם אחותי, זה אולי כי היא לא יודעת עדיין אם זה יסתדר לה עם הצבא או לא

התחדשות השבוע:
"המיטב" של אריק איינשטיין ו"עוד מעט נהפוך לשיר", שירי הפרויקט של גל"צ ומשרד הביטחון - קניתי את שני האלבומים האלו במבצע 1+1 של צליל וביחד הם עלו לי 80 ש"ח שזה גרושיייייייים! אחלה מבצע חחח

סרט השבוע:
"אחים בדם", דרמה עם כריסטיאן בייל ועוד חבורה מוכשרת שכוללת את קייסי אפלק, ווילם דפו, זואי סאלדאנה וכמובן את וודי הארלסון המלך. זה לא סרט מושלם, הוא די כבד ויחסית איטי - אבל יש בו משהו מאוד מעניין. הוא מושך מאוד לצפייה ולמרות כמה רגעים מפוספסים הוא בסה"כ עובר טוב פלוס.

סדרת השבוע:
החדשות נחשבות? חחח.. גם אני נדבקתי לטלוויזיה כדי לראות עדכונים על מזג האוויר

ספר השבוע:
:(

שיר השבוע:
לא נראה לי שהיה איזשהו שיר ספציפי השבוע אז עימכם הסליחה

אלבום השבוע:
Days Are Gone של חיים, איזה כיייייף של אלבום!

מאכל השבוע:
מרקים, הרבההההה מרקים שונים

ציטוט השבוע:
אני גרוע ולא זוכר כלום.. תתמודדו!

תמונת השבוע:
לא הייתי בשלג או בברד כמו כל אומת הפייסבוק אז אין לי איזו תמונה מעניינת חחח.. דמיינו את החורף האשדודי מחוץ לבית של חברה שלי

תכניות לסופ"ש:
חברה שלי ואני נשארנו אתמול בערב בבית והיום אנחנו גם בבית, אולי בערב נלך לחנוכת בית של חברה של חברה שלי.. נחכה ונראה מה יקרה

אני אוהב את החורף, באמת, אבל לא כשקר ככה! חחחח

למעלה