סכמ"ש

RTur

New member

אני אתחיל דווקא מהרע הפעם, מרגיש לי מוזר לכתוב דברים טובים לפני זה הפעם.
משהו רע שקרה השבוע: סבתא נפטרה ביום שני.
משהו טוב שקרה השבוע: טוב, ביונסה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לא יודע
התחדשות השבוע: אז השלל מארה"ב הגיע - שני האלבומים של ג'סטין (חלק 1 ו-2 של החווית 20/20), 4 אלבומים של רובין ת'יק (The Evolution Of Robin Thicke, Something Else, Sex Therapy ו- Love After War) והדיוידי של הדוקומנטרי של ביונסה + ההופעה בריבל.
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: לא שמעתי כל כך מוסיקה כל השבוע, שמעתי רק כשהלכתי לישון ואני לא באמת זוכר מה התנגן לי בזמן שישנתי חח. אני אבחר בRocket מהאלבום של ביונסה כי נכון לשתי ההאזנות הראשונות ממנו הכי התלהבתי.
אלבום השבוע: ביונסה
מאכל השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: אין
תכניות לסופ"ש: אין
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין

Music Man XD

New member

אני משתתף בצערך, זה כל כך עצוב.

מתאים לך לאהוב את Rocket, גם אני אוהב אותו! תתחדש על הכל :)

RTur

New member
תודה

בגדול אהבתי את כל האלבום. כמו ב"4", ובניגוד לשלושת אלבומיה הראשונים, אין פה אף שיר שמעצבן אותי או שיש לי תלונות לגביו ברמת הביצוע ו/או ההפקה. ההפקות פה עשירות ומעניינות אחת אחת ואני ממש אוהב איך שהיא משחקת עם הקול שלה לאורך כל האלבום הזה (לא בקטע של מיליזמות ואלתורים וזה.. אלא בקטע של איך שהיא עוברת בין גווני הקול השונים שלה.. פעם זה אוורירי, פעם זה רגיל, פעם היא מקצינה ו"כועסת", פעם זה פלצט, פעם זה צלילים נמוכים, פעם היא קצת צרודה, פעם היא בכלל עושה ראפ... במיוחד אהבתי בDrunk In Love ב-0:50 בערך כשהיא אומרת שלוש פעמים את המילה Faded כשכל פעם זה בגוון אחר. עפתי מזה לגמרי, החזרתי את זה אחורה כמה פעמים חח).
ה"בעיה" היחידה שיש לי עם האלבום הזה (זו לא ממש בעיה באמת, זה לא באמת מפריע לי) זה ששמעתי אותו בינתיים פעמיים ואני נהנה ממה שאני שומע אבל אני לא מצליח לחזור על שום דבר מתוכו. לא זוכר שום מנגינה של אפילו משפט אחד משיר כלשהו. שום דבר לא נקלט ונתפס. מעניין אותי איך השירים האלה יתקבלו אצל הקהל שלא בהכרח מעריץ את ביונסה.

RihannaNavy

New member
גם אצלי! למרות שאחרי כמה שמיעות כן הצלחתי

לזכור קטעים משירים, אבל זה לא משהו שקורה לי עם רוב האלבומים, שאחרי שמיעה-שתיים אני זוכר איך רוב השירים הולכים, אבל באלבום הזה זה הגיע מאוחר יותר.

ערן1987

New member
אני כל כך משתתף בצערך!

סבתא שלי נפטרה אמנם לפני כ-13 שנים אבל היינו מאוד מאוד קרובים ואני זוכר שהיה לי מאוד קשה עם המוות שלה בחודשים שבאו אחר כך. אבל זה כמו פצע, הוא מגליד קצת אבל תמיד תישאר לך הצלקת.

בסופו של דבר מה שאני זוכר מסבתא שלי זה רק את הדברים הטובים, את העובדה שהיא טיפלה בסבא שלי ז"ל גם כשהיא בעצמה הייתה חולה מאוד, את זה שהיא ניצחה את המוות כמה פעמים עד שהיא הרימה ידיים כשסבא שלי נפטר ואת העובדה שהיא הייתה פשוט אישה מדהימה שהייתי יכול ללמוד ממנה עוד המון אם היא הייתה חיה עוד כמה שנים. אני באמת שמתגעגע ורק כשאני כותב את זה עולות לי דמעות בעיניים.

תהיה חזק ארתור! שולח לך הרבה חיבוקים

למעלה