סכמ"ש

השבוע שלי

משהו כיפי: התחיל סמסטר ב'
משהו מעצבן: רק משהו אחד? הציפורניים שלי היו במצד כל כך גרוע שפשוט גזרתי אותם ועכשיו אני עם מחזק בתקווה להתמיד למרוח אותו קבוע גם מתחת ללק (אין לי זמן וסבלנות ליותר מידי שכבות)
משהו מצחיק: יציאה מביכה ומצחיקה ביותר של הקטן שלי
משהו טעים: חלב ביתית חמה עם ממרח שוקולד וסלט פירות עם קצפת
משהו חדש: דיסקה שקניתי מנטלי, לקים של סאלי הנסון, מחזק וכן, נפלתי וקניתי לנסות את הטופ ג'ל של שיק.

לק השבוע: החלפתי מלא השבוע ואפילו ביצעתי את הנסיון הראשון שלי בגרדיאנדט אבל הכי הכי אהבתי 290 של שיק שהוא לדעתי אחד הלקים הכי יפים עם אגודל וקמיצה רבלון radiant
היום הכי הכי: שלישי
בילוי השבוע: שבת שעברה נפגשנו עם חברים מאוד טובים שגרים רחוק וגם ביקור מפתיע שלי ושל הילדודס אצל הסבתות והסבא שלי שמאוד שימח אותם. היינו גם בקרקס מדגסקר והיה חביב

איך עבר עלי השבוע: מתיש

תכניות לשבוע הבא: להספיק לישון כמו שצריך בלילה

בהצלחה עם התכניות

לישון זה חשוב, הלוואי וגם אני אצליח

איך הטופ ג'ל של שיק?

MyRun

New member
מצטרפת לשאלה! נשמע שהם סתם קפצו על טרנד

והטופ הרגיל שלהם לא משהו

הטופ

טוב, ניסיתי לראשונה אתמול בערב.
רשום שצריך למרוח על לק יבש שזה בעייתי אצלי כי אין לי ממש זמן ויש לי מייבש מדהים שגם משאיר ברק וגם מייבש בשניות ספורות.
מרחתי 2 שכבות של הלק וחיכיתי ואז את הטופ. נראה שזה באמת נותן מעין מראה רטוב אבל לא החלטתי עדיין אם יותר מהטופ שלי.
מה שכן, התעוררתי בבוקר והיו סימנים על הלק אז אני אנסה לעשות סבב תיקונים מהיר שכולל לק, טופ מייבש ועליו הטופ ג'ל ונראה איך יצא.
היום אני מחוץ לבית עד הערב כי אני לומדת אבל ביום אחר אמרח אצבע אחת רק עם הטופ שלי, אצבע אחת עם הטופ ג'ל בלי מייבש ואחת עם הטופ ג'ל עם מייבש ואדווח.
האמת, קניתי כי זה עלה רק 30 ש"ח ואישית אני מאוד מאוד אוהבת את "המראה הרטוב" של הג'לים.

עכשיו אפשר לסכם:

משהו כיפי:
שהיה לי סופשבוע מגניב לגמרי, ממש..מזמן לא היה לי ככה
משהו מעצבן:
שבעלי הוציא מגבת חדשה ששלו עוד תלויה באמבטיה והיא נקיה לחלוטין, כן מעצבן נו, אולי לפחות תזרוק ת'ישנה לכביסה??
משהו מצחיק:
בנות שלובשות שורט קצר וכל השומן/צלוליט מבצבץ ממרחקים ובנוסף מדדות על עקבים גבוהים
משהו טעים:
סלט שהכנתי לעצמי לפני שעתים ולא נשאר פירור או טיפת רוטב לנגב, ולמה רולדין כבר לא מוכרים אוזני המן ושום מקום לא מוכר אוזני המן עם פרג, מזה בא לי
משהו חדש:
יו באמת? חדש? כמעט קניתי לעצמי אתמול טבעת אז זה כמעט חדש

לק השבוע:
סגול של שיק שיש לי אותו חצי שנה בערך, אולי יותר, ושלשום מרחתי בפעם הראשונה. יפה דווקא
היום הכי הכי:
היום. היום ממש נהנתי
בילוי השבוע:
אז שוב היום, עשינו סבב חברים והיה אחלה

איך עבר עלי השבוע:
מהררררררררררררררר
תכניות לשבוע הבא:
מלא סידורים, יהיה מעניין

אבל איפה עוד דברים מהסיכום שעבר?
סרט השבוע:
דמדומים השחר מפציע חלק א' שעכשיו סיימתי לראות. וואו !!!!!!!! בכלל כל הסדרה הדביקה אותי לספה
סדרת השבוע:
תיק סגור של רשף לוי. אין לי מה לראות בטלביזה אז אני מריצה אותה תפרקים שהקלטתי, בסדר

חחח חמודה

הרגשתי ששבוע שעבר העמסתי יותר מידי עם השאלות, בגלל זה חתכתי כמה מהן.. אבל נחמד לשמוע שהן חסרו לך

למעלה