סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

2Dirrty4U

New member
It's been a while, עונה

משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי לעבוד
משהו רע שקרה השבוע: התחלתי לעבוד ועכשיו אני סוג של בדיכאון מזה ובמחסור של שעות שינה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לעבוד

התחדשות השבוע: מצלמה לטלוויזיה החדשה בחדר, מגן מקורי מושלם לאייפון החתיך שלי של פרארי וכמובן אדידס בנוהל

סרט השבוע: לא יצא לי לראות סרטים השבוע אבל מתכננת להספיק לראות בסופש את סקס טייפ ובזרימה אם יהיה זמן אז עוד איזה סרט אימה או משהו
סדרת השבוע:

שיר השבוע: Kid Cudi - Pursuit Of Happiness בגלל ההופעה של דימיטרי ווגאס ולייק מייק בטומורלנד
אלבום השבוע: וואו, מלא זמן לא שמעתי אלבום מלא מתחילתו ועד סופו
מאכל השבוע: סלט טוסט של קפה קפה שיצא לי לאכול כמה פעמים השבוע ופיצהההההה שהכנתי אתמול!
ציטוט השבוע: הייתי מאוד שנונה (וצנועה
) השבוע אבל בגלל העייפות של אחרי העבודה אני לא מצליחה לחשוב על משהו אז תצטרכו לשרוד בלי פניני החוכמה שלי היום
תכניות לסופ"ש: לסיים לשתות את הקפה, להתקלח, לישון עד הערב ולצאת להתאוורר כי חובה ומחר כנראה ים ולישון!
אחר (או: מסר חשוב לאומה): העולם מתחלק כרגע לשתיים - האלה ששופכים על עצמם דלי קרח בשביל לייקים, והאלה שמתלוננים על זה בשביל לייקים. הא, ואני בעד להתחיל לגדל כסף על עצים!

יום טוב ולילה טוב!

ערן1987

New member
מז"ט על העבודה החדשה! במה היא?

אוי, "סקס טיפ" מאעפן ממש! לא מצחיק בכלל.. ממליץ לך לוותר עליו מראש, את תודי לי

&nbsp
אז רגע, אם אעשה את אתגר דלי הקרח - לא לאתגר אותך? חח

2Dirrty4U

New member
בדיוק סיימתי לראות את סקס טייפ..

הוא באמת מעפן ועוד תכננו בזמנו ללכת לראות אותו בקולנוע אז מזל שלא יצא לנו.
&nbsp
אני עובדת בחברת במאיר שהם היבואנים של יגואר, וולו והונדה בישראל. עכשיו כשהתחלתי לעבוד שם אני מתחילה להרהר אם אני בכלל רוצה לעבוד שם או שזה סתם הדיכאון הראשוני של לעבוד אחרי חצי שנה של חופש.
&nbsp
ומה זה דלי קרח בשביל רוסיה? חחח
אבל אנשים עושים את זה סתם בשביל לייקים וזה מעפן לכן זה לא משהו שהייתי רוצה להשתתף בו.

ערן1987

New member
לצערי אני ראיתי אותו בקולנוע

והתחרטתי על זה לגמרי!
&nbsp
ונראה לי שאת בדיכאון הראשוני אחרי חופש של חצי שנה חח.. תני לזה עוד קצת זמן..
&nbsp
וכן, הרבה אנשים עושים את זה בשביל הלייקים ואפילו לא תורמים או מבינים את המשמעות של זה.. טיפשים

DAN1EL

New member
עונה (בתקווה שתיקחו ממני דוגמא *משתעל*)

משהו טוב שקרה השבוע: היה לי מצב רוח טוב רוב השבוע, עד ש...
משהו רע שקרה השבוע: ...עד שקרו כמה תקריות עם חברים/חברות וכאלה שקצת הרסו לי אותו והביאו אותי שוב למסקנה המייאשת שיחסי אנוש זה דבר מסובך, ושהכי טוב לראות סרטים ולשמוע מוזיקה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לחזור לשפיות וליציבות, ללמוד למבחן.
התחדשות השבוע: ידידה שמפנקת אותי לאחרונה קנתה לי את הדיסק החדש של הקולקטיב!
סרט השבוע: השבוע ראיתי את:
"אפס ביחסי אנוש" - באתי עם ציפיות נמוכות יחסית ונהניתי מאוד! סרט טוב. :)
"הדחלילים" - מסתבר שיש סרט אימה כזה, מסתבר שהוא משנות השמונים ויצא ישירות לווידיאו (כמובן), ובהתחשב במגבלות התקציב והעלילה המופרכת (יש שם גם דחלילים שטניים, גם שודדים נמלטים וגם סוג של זומבים) זה דווקא סרט מגניב. בדרכו.
"בוקר טוב ויאטנם" - ראיתי עם ערן.
- משעשע לפרקים וסבבה סך הכל, אבל קצת חסר פואנטה, אני חושש. ואני לא ממעריצי רובין וויליאמס, סורי.
"אל מריאצ'י" - אז היה לי שבוע רוברט רודריגז (אני מכין את עצמי לקראת "סין סיטי 2"
- למרות שנולדתי מוכן
)
"דספרדו" - השני בטרילוגיה של המריאצ'י של רודריגז. ראיתי גם את השלישי, אבל מזמן. נראה לי שזה הסרט הכי טוב בסדרה (כלומר - השני).
"מצ'טה הורג" - כמו שבוודאי ניחשתם, זה ההמשך למצ'טה (גם כן של רודריגז). לצערי בלי לינדזי לוהאן, אבל כן עם ליידי גהגה בתפקיד מופרך ומשעשע כמוה. סרט כייפי ומגניב.
"לשבור את הקרח" - אז אחרי רודריגז הגיע מיני-מרתון אנימציה. יותר מדי שירים, וזו לא פסגת היצירה של דיסני, אבל אהבתי!
"הטירה הנעה" - וואו. הזוי בקטע כל כך טוב. גם כן אהבתי.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: עדיין עם "גברת ורבורג" של עירית לינור! אני קורא נורא לאט לאחרונה.
שיר השבוע: Bob Dylan - Buckets of Rain
אלבום השבוע: Bob Dylan - Blood On The Tracks וגם חזרתי ל-Innervisions של סטיבי.
מאכל השבוע: עוגת תפוחים של אמא שלי. טעים משהו מפחיד.
ציטוט השבוע: וואלה לא זוכר.
תמונת השבוע: הפוסטר של הסרט "הבפאלו הלבן" שראיתי בשבוע שעבר. חולה על פוסטרים ישנים מצוירים כאלה.
תכניות לסופ"ש: כלוםםםםםם. שיעזבו אותי כולם. לנוח מהטלטלות החברתיות/רומנטיות שתקפו אותי לאחרונה (ואם הייתם יודעים מה אני מחשיב כטלטלות הייתם צוחקים עלי
)
אחר (או: מסר חשוב לאומה): וואלה לא יודע. תסכמ"שו יא זבלים.

ערן1987

New member
תתחדש על הדיסק! איזה כיף :)

שמח שאהבת את "אפס ביחסי אנוש", חשבתי שהוא מעולה! Frozen
Let it gooooooo!

&nbsp
ואני דווקא חשבתי שהייתה פואאנטה ל"בוקר טוב וייאטנם" אבל כבר דיברנו על זה חח

DAN1EL

New member
לא זכור לי, אבל סבבה

מה שכן - אהבתי את הדמות של המפקד הדפוק שלו, ההוא שניסה אחר כך להיות מצחיק ברדיו ונכשל.
שחקן טוב.
&nbsp
הוא גם מת.

Galuush

New member
מקווה שהכל יסתדר לך.

"לשבור את הקרח" הוא אחלה של סרט.
כבר שמעתי כמה וכמה המלצות על "אפס ביחסי אנוש". נראה לי שאני אראה אותו. לצערי יש ללי ים של זמן פנוי כרגע ואני רק מחפשת דרכים להעביר את הזמן...

Galuush

New member
מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם החברה הכי טובה שלי אחרי כמה ימים שלא יצא לנו לדבר.
משהו רע שקרה השבוע: כל התקופה הזו זה משהו אחד מגעיל שלא נגמר.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: יש לי בדיקות שאני מצפה ולא מצפה לתוצאות שלהן. אני מקווה שהכל יהיה טוב.
התחדשות השבוע: אין משהו מיוחד.
סרט השבוע: הארי פוטר הראשון :)
סדרת השבוע: חברים וצער גידול בנות. התחלתי לראות באינטרנט צער גידול בנות וזה החזיר אותי לגיל 6 :)
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: השירים של פיבי מחברים

אלבום השבוע: אין
מאכל השבוע: ירקות מוקפצים של אמא
ציטוט השבוע: אין
תמונת השבוע: אין
תכניות לסופ"ש: כנראה להיות בבית.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אין

ערן1987

New member
מקווה שהתקופה המגעילה תעבור כבר!

אמרתי לך, חשוב להיות עם ראש מורם :)
&nbsp
ובהצלחה בבדיקות! השירים של פיבי

Galuush

New member
תודה תודה.

אני מנסה, וזה עובד לרוב, אבל לפעמים יש פעמים שפשוט כמעט ושוברות אותי. ברגע שיעבור הכל, אני מאמינה רוצה להאמין שהכל יחזור להיות פחות או יותר כמה שהיה לפני. הרבה גם תלוי בבדיקות שיהיו לי השבוע.
&nbsp
אוי השירים של פיבי. אני בדיוק רואה את הפרק שהיא מחברת שיר לחגים בשביל כולם. אחד השירים המצחיקים שיש!!

Galuush

New member
חחחחח כן, הבעיה עם זה שאחר כך אני לא ישנה בלילה

ובלילה באות המחשבות המטרידות יותר
.
&nbsp
קיצר, מעבירים את הזמן בלראות חברים ולהיות בפורום חחחח

DAN1EL

New member
הארי פוטר הראשון

למדתי להעריך אותו עם השנים.
נהניתי ממנו גם בצפייה ראשונה (ראיתי את כל הסרטים בקולנוע, חלקם יותר מפעם אחת בקולנוע!) אבל בתור מעריץ של הספרים כמובן שהייתי חייב גם להתאכזב מהם.
כיום אני נהנה משני הסרטים הראשונים, למרות החסרונות והדברים שהושמטו, וחושב שכריס קולומבוס הוא במאי לא מספיק מוערך שעשה עבודה טובה עם שני הסרטים האלה.

ובכלל - כריס קולומבוס אדיר.
&nbsp
צער גידול בנות

לאחרונה מדברים על הסדרה הזו לא מעט ב"באזפיד", ככה שגם אני מוצא את עצמי נזכר בה פה ושם.
הייתי צופה בזה באדיקות שוב ושוב!
&nbsp
את צמחונית?

Galuush

New member
הסרטים הראשונים אדירים

לדעתי הם עשויים הכי טוב, והיה בהם את השחקן הכי טוב של דמבלדור. את הסרט השני פחות אהבתי, אבל זה כי פחות אהבתי את הספר השני, למרות שגם אותו אני לומדת לחבב.
הסרט השלישי היה בעיניי סבבה, אבל זה גם הספר האהוב עליי. לדעתי הספר שהכי הרסו, זה הספר השישי. היו בו כל כך הרבה התרחשויות ודברים שקרו, והם הורידו יותר מחצי! ביאסו לי את החיים.
&nbsp
צער גידול בנות סדרה נהדרת! אהבתי אותה כל כך. מכל הסדרות שהיו בזמנו ברצועת השידורים בערב, היא האהובה עליי.
מה זה באזפיד?

&nbsp
ולא, אני לא צמחונית. למה? :)

למעלה