עונה (בתקווה שתיקחו ממני דוגמא *משתעל*)
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי מצב רוח טוב רוב השבוע, עד ש...
משהו רע שקרה השבוע: ...עד שקרו כמה תקריות עם חברים/חברות וכאלה שקצת הרסו לי אותו והביאו אותי שוב למסקנה המייאשת שיחסי אנוש זה דבר מסובך, ושהכי טוב לראות סרטים ולשמוע מוזיקה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לחזור לשפיות וליציבות, ללמוד למבחן.
התחדשות השבוע: ידידה שמפנקת אותי לאחרונה קנתה לי את הדיסק החדש של הקולקטיב!
סרט השבוע: השבוע ראיתי את:
"אפס ביחסי אנוש" - באתי עם ציפיות נמוכות יחסית ונהניתי מאוד! סרט טוב.
"הדחלילים" - מסתבר שיש סרט אימה כזה, מסתבר שהוא משנות השמונים ויצא ישירות לווידיאו (כמובן), ובהתחשב במגבלות התקציב והעלילה המופרכת (יש שם גם דחלילים שטניים, גם שודדים נמלטים וגם סוג של זומבים) זה דווקא סרט מגניב. בדרכו.
"בוקר טוב ויאטנם" - ראיתי עם ערן.
- משעשע לפרקים וסבבה סך הכל, אבל קצת חסר פואנטה, אני חושש. ואני לא ממעריצי רובין וויליאמס, סורי.
"אל מריאצ'י" - אז היה לי שבוע רוברט רודריגז (אני מכין את עצמי לקראת "סין סיטי 2"
- למרות שנולדתי מוכן
)
"דספרדו" - השני בטרילוגיה של המריאצ'י של רודריגז. ראיתי גם את השלישי, אבל מזמן. נראה לי שזה הסרט הכי טוב בסדרה (כלומר - השני).
"מצ'טה הורג" - כמו שבוודאי ניחשתם, זה ההמשך למצ'טה (גם כן של רודריגז). לצערי בלי לינדזי לוהאן, אבל כן עם ליידי גהגה בתפקיד מופרך ומשעשע כמוה. סרט כייפי ומגניב.
"לשבור את הקרח" - אז אחרי רודריגז הגיע מיני-מרתון אנימציה. יותר מדי שירים, וזו לא פסגת היצירה של דיסני, אבל אהבתי!
"הטירה הנעה" - וואו. הזוי בקטע כל כך טוב. גם כן אהבתי.
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: עדיין עם "גברת ורבורג" של עירית לינור! אני קורא נורא לאט לאחרונה.
שיר השבוע: Bob Dylan - Buckets of Rain
אלבום השבוע: Bob Dylan - Blood On The Tracks וגם חזרתי ל-Innervisions של סטיבי.
מאכל השבוע: עוגת תפוחים של אמא שלי. טעים משהו מפחיד.
ציטוט השבוע: וואלה לא זוכר.
תמונת השבוע: הפוסטר של הסרט "הבפאלו הלבן" שראיתי בשבוע שעבר. חולה על פוסטרים ישנים מצוירים כאלה.
תכניות לסופ"ש: כלוםםםםםם. שיעזבו אותי כולם. לנוח מהטלטלות החברתיות/רומנטיות שתקפו אותי לאחרונה (ואם הייתם יודעים מה אני מחשיב כטלטלות הייתם צוחקים עלי
)
אחר (או: מסר חשוב לאומה): וואלה לא יודע. תסכמ"שו יא זבלים.