סכמ"ש

DAN1EL

New member
איזה קטע

הספר השני הכי אהוב עלי בסדרה!
אני חולה עליו, חולה על אווירת התעלומה והמסתורין שבו, זה הספר שבו הסדרה התחילה באמת להיות אפלה.

&nbsp
ודווקא הספר השלישי הוא הפחות אהוב עלי מהארבעה הראשונים (ארבעת הספרים הראשונים הם היחידים שממש אהבתי מבין כל השבעה - החל מהספר החמישי ועד הסוף כבר קראתי רק כי כבר התחלתי וצריך לסיים - היא ממש נפלה בשלושת הספרים האחרונים לדעתי, ואני יודע שזו לא דעה פופולרית ושאנשים מתים על שלושת הספרים האחרונים).
הבעיה עם הספר השלישי היא שהטוויסט בסוף גורם לכך שאפשר ליהנות ממנו בעצם רק פעם אחת - ואני קראתי כל אחד מהספרים הרבה פעמים.
לא יודע, הוא קצת כזה ספר שתקוע באמצע כדי להסביר דברים על העבר של הארי והמשפחה שלו. אהבתי אותו, אבל פחות מהאחרים.
&nbsp
לגבי הסרט השלישי - מסכים איתך שזה הספר שהכי הרסו. ואנשים שלא מכירים את הספרים חולים עליו, בגלל הבימוי המצחיק והמוזר של אלפונסו קוארון (איזו בחירה תמוהה לבמאי של סרט הארי פוטר! מה פאקינג קשור?!) שהוסיף דברים סטלניים ולא קשורים כאלה לסרט (הראשים המכווצים באוטונוס הלילה - איך ג'יי קיי רולינג אישרה את זה?).
הוא לקח לעצמו יותר מדי חופש.
&nbsp
גם לא אהבתי את זה שבאיזשהו שלב בסדרת הסרטים הם הפסיקו ללבוש גלימות והתחילו להתלבש חופשי על אזרחי בהוגוורטס כל הסרט. כאילו, מה קרה, בית זונות? אזרחי לובשים רק בחופשת חג המולד! זה ידוע.
&nbsp
באזפיד:
http://www.buzzfeed.com/
&nbsp
כתבות על צער גידול בנות בבאזפיד (זה רק שתיים, יש מלא):
http://www.buzzfeed.com/spenceralthouse/the-most-wtf-moments-from-full-house#14n3ber
&nbsp
http://www.buzzfeed.com/missbritt0621/24-life-lessons-we-all-learned-from-dj-tanner-ezrz
&nbsp
ולגבי הצמחונית - סתם, שאלתי בגלל הירקות מוקפצים. :)

Galuush

New member
חחחחחחחחח הצחקת אותי ממש!!!

אבל זה נכון. או שהם לבשו גלימות על אזרחי. מה נסגר?!
&nbsp
אני אהבתי את השלישי ממש כי לדעתי שם הוא נהיה ממש אפל והביאו את סיריוס. הסרט השלישי היה עוד סביר, גם אותו הרסו, אבל פחות מהשישי, שעליו בעצם דיברתי. הם השמיטו ים של פרטים, העיפו אולי מחצית, אם לא יותר, מהזכרונות שדמבלדור הראה להארי, הקרב על הוגוורטס היה בעצם כלום... מה נדפק?!?!
אני מהספר החמישי גם פחות אהבתי את הסדרה. מהספר החמישי, בכלל רציתי שהארי ימות. 800+ עמודים הוא בוכה על זה שלא מתייחסים אליו! חלאס!! טימטמת לי השכל!
&nbsp
אגב, בעיניי הראשים היו משעשעים.
&nbsp
תודה על הקישורים :).

DAN1EL

New member
אף פעם לא הבנתי את האהבה לסיריוס.

סתם דמות לדעתי.
&nbsp
אני חולה על פיבס, שהושמט מהסרטים לגמרי!

אני פשוט לא מאמין שהם אשכרה הורידו דמות לגמרי.
&nbsp
חולה על לונה לאבגוד, חולה על פרד וג'ורג', מחבב את אבא של הוויזלים, ועוד הרבה דמויות משנה.
מהדמויות הראשיות אני הכי אוהב את הרמיוני.
אבל סיריוס? כאילו, מה ההתלהבות? אף פעם לא הבנתי.
&nbsp
וכן, זה היה קצת מעצבן איך שהארי נהיה גראמפי ומתבגר בכיין כזה החל מהספר החמישי, אבל זה היה די מובן, בהתחשב בגיל שלו ובכל הדברים שעברו עליו.
הספר השישי הוא בעיניי חיקוי עלוב לספר השני, זה אשכרה אותה עלילה.
אבל לפחות הייתה לו עלילה, מה שלספר החמישי לא היה.
&nbsp
הסדר של שלושת הספרים האחרונים הוא בעיניי מהסוף להתחלה:
1. שביעי - הוא הכי טוב מבין כל האחרונים, שהיו לא טובים יחסית לשאר הסדרה. למרות שזה מבאס שהוא לא מתרחש בהוגוורטס.
ממש מבאס.
2. שישי
3. חמישי - לא קורה בו כלום! ספר שלם לא קורה כלום! רק בסוף, במשרד הקסמים, שהיה מותח, אבל באופן מנייריסטי שדי ממחזר את כל הסופים המותחים של הספרים הראשונים.

Galuush

New member
סיריוס פשוט הוסיף קצת נפח

גם כל המיסתוריות סביבו. הוא בגד בהורים של הארי או לא?! ואחר כך הוא פשוט היה משעשע. כנראה שגם רולינג חשבה שהוא מיותר, כי עובדה שהיא הרגה אותו.
האמת שאני מעדיפה את לופין. הוא בכלל דמות מעניינת.
אני גם אהבתי את הרמיוני, אבל גם אהבתי את רון. פרד וג'ורג' אדירים,וגם האבא שלהם משעשע ממש. כל האהבה שלו לדברים של מוגלגים. אחד הדברים הקורעים. איך אהבתי את הסצינה בסרט השני שהוא שואל את הארי בשיא הרצינות "למה משמש ברווז גומי". הייתי דווקא רוצה לראות איך היו מסבירים את זה
.
&nbsp
מובן, אבל מעצבן כי היא מרחה את זה על 800 עמודים. היא בשקט יכלה לחתוך את זה בחצי ולסיים את זה ב-400. באמת לא קרה שם יותר מדי...
&nbsp
את השישי והשביעי אני פחות זוכרת, אבל ממש אהבתי דווקא שהשביעי יצא מהוגוורטס ושהם מצאו את אח של דמבלדור, למשל.

DAN1EL

New member
אבא של הוויזלים (ארתור, לא?)

וכן, לופין עדיף.
אהבתי גם את טונקס.
היו צריכים לתת לה יותר קטעים בספר (כמובן שבסרטים העיפו אותה כמעט לגמרי ועשו אותה ממש לא כמו שדמיינתי).
&nbsp
אני חייב להודות ששני הסרטים האחרונים בסדרה, בלי קשר לספר שהם מבוססים עליו, הם הכי טובים לדעתי, ודווקא ההחלטה לפצל לשניים - שמבאסת אותי בדרך כלל - התבררה כממש טובה.
שני סרטים ממש מוצלחים, שלקחו את סדרת הסרטים צעד אחד קדימה וסיימו אותה בטון חיובי.

Galuush

New member
כן הסרטים האחרונים עשויים מעולה!

ואני שמחה שהם לא דפקו אותם. כנראה הם טובים בגלל שהם לא רצו להשמיד כמעט שום פרט ובגלל זה גם פיצלו לשניים.
&nbsp
כן ארתור. הוא אדיר! אחת הדמויות המצחיקות!

Galuush

New member
פיבס היה משעשע

היה קטע בספר החמישי עם אמברידג', שמקונגל אומרת לו לסובב את הבורג לצד השני או משהו כזה. זה היה מצחיק ממש!
אני חושבת שבאיזשהו שלב הם הורידו את כל הרוחות רפאים לגמרי. בראשון - השלישי, אם אני זוכרת נכון, עוד היו רוחות רפאים. באיזשהו שלב הורידו אותן לגמרי וממש התבאסתי עליהם!

DAN1EL

New member
מירטל המייללת הייתה גם בסרט הרביעי,

והרוחות של הבתים חזרו בסרט האחרון.
הייתה שם את הרוח של הפלפאף או רייבנקלו שעוזרת להארי.

DAN1EL

New member
אגב, הם עשו את הדמות של מירטל ממש לא כמו שדמיינתי אותה.

עשו אותה חרמנית מדי, ועם קול מעצבן, ולא כזאת עגמומית.
דמיינתי מישהי ממש מדכאת כזאת, כבויה.
&nbsp
היו צריכים לעדן יותר את הקראש שלה על הארי, לעשות את זה בקטנה כזה, מרומז.

Galuush

New member
נכון!!!!

נו, אתה רואה, הם עשו את זה כ"כ בקטנה ששכחתי מהם בכלל חחחח. הם היו צריכים לשים אותם עוד ברקע. שיהיו עוד!
&nbsp
כן, בסרט הרביעי עשו אותה מעצבנת. בשני היא הייתה דווקא משעשעת ובכיינית כמו שהיא צריכה להיות. הקול דווקא התאים לדעתי לדמות. היא גם באמת כל הזמן ייבבה שם...

ערן1987

New member
ועכשיו אני!

משהו טוב שקרה השבוע: כזכור, עברתי דירה בשבוע שעבר אז השבוע התחלתי קצת להנות ממנה, גם אם לבד חלק מהזמן כי חברה שלי טסה לרודוס בראשון-חמישי.. כמו דירת רווקים מינוס הרווקות שבה חח
וגם כמה חברים באו אליי איזה ערב אחד והיה מצחיק
&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: אותם חברים? גם היה קטע רע ממשהו שלקחנו חח.. זה היה מצחיק אבל מלחיץ קצת

&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: האמת? בסופ"ש הבא יש יום נישואים 30 להורים שלי, אחי יחגוג 29 ונעשה (באיחור) מעין מסיבת יום הולדת 90 (!) לסבתא שלי..
&nbsp
התחדשות השבוע: קניתי עם חברה שלי את החדש של סיה (1000 Forms Of Fear) ושני ספרים, "פרויקט רוזי" ו"אם אשאר" שהיא רצתה בגלל הסרט עליו שיוצא עכשיו
&nbsp
סרט השבוע: ראיתי שניים, הראשון היה "בוקר טוב וייאטנם" עם דניאל וזה היה אחלה סרט שגם אם הוא לא קרע מצחוק הוא עשה את העבודה ובעיקר הזכיר לי, במובן מסוים, את הטיפשות שיש בצבא (ממש כמו ב"אפס ביחסי אנוש"). השני היה אתמול בערב, "המעניק", שהיה סתמי ומאוד מפוספס ואחרי כל הסרטים בקונספט הזה הוא מרגיש כבר נדוש לגמרי - גם אם הספר המקורי יצא הרבה לפני כולם.
&nbsp
סדרת השבוע: האח הגדול. אני לא מאמין שאליאב סוף סוף הודח!
&nbsp
ספר השבוע: נאדה
&nbsp
שיר השבוע: "בודפשט" של ג'ורג' עזרא.. מדבק!!
&nbsp
אלבום השבוע: 1000 Forms Of Fear של סיה
אבל גם LP1 של FKA twigs שאני שומע הרבה בזמן נסיעה
&nbsp
מאכל השבוע: אתמול בערב אכלתי במוזס פילידלפיה צ'יז סטייק והיה טעים
&nbsp
ציטוט השבוע: סלחו לי אבל אין לי ):
&nbsp
תמונת השבוע: מאז מתכונת ההודעה החדשה של תפוז אני לא מצליח להעלות לכאן תמונות בכלל דרך הלפטופ שלי וזה ממש מעצבן

&nbsp
תכניות לסופ"ש: היום ישנתי עד 3 בצהריים (!!) ואולי בערב אקפוץ להורים
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): כואב לי בגב, מסאז' טוב יתקבל בברכה

DAN1EL

New member
"פרויקט רוזי" ממש מהנה - קראתי אותו במילואים. :)

תתחדש!
&nbsp
יא, גם אנחנו חגגנו 90 לסבתא שלי לאחרונה.
תאמין לי, 90 זה ה-60 החדש!

Music Man XD

New member
שמירות ועוד שמירות.

כאמור, הקפיצו אותי לשבוע שמירות אז זה בערך כל מה שעשיתי השבוע. דווקא שמעתי המון מוזיקה, כל מיני. היום שמעתי שוב את האלבום החדש של מוריסי וממש נהניתי.
זה נגמר עוד יומיים שלושה, תודה לאל.
מעבר לזה המשכתי לקרוא את "כל החיים לפניו" המקסים.
זהו זה. בזמן האחרון אני ביו-יו רגשי שכזה, עליות ומורדות כל הזמן... מקווה לחזור למוטב.

סכמ"ש מעפן ומוזר אבל זה מה יש!

DAN1EL

New member

מקווה שהשבוע הבא שלך ייראה יותר טוב, ובלי שמירות.
&nbsp
לפחות אתה קורא ושומע מוזיקה. :)

למעלה