Stay seventeen!
אוף עוד מעט אני הולכת להפסיק להיות בת 17
למה הגוף שלי לא מקשיב לאלכס?! >< דבר טוב שקרה השבוע: וואלה לא יכולה לחשוב על משהו מיוחד, היה שבוע משעמם >< אולי רק שביקרתי את הבת של בתדודה שלי חח. ושמרנו עליה והיא כזאת קושקושנה
דבר רע שקרה השבוע: חטפתי וירוס ועכשיו הבלוטות שלי נפוחות ובלעע. זאת הפעם השלישית השנה שיש לי בעיה עם הגרון >< שיר השבוע בכללי: מממ Dynamite- Taio Cruz וזה:
http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU אומייגאד הקליפ רוצח אותי XD ככה אתה יודע שהיית ילד בניינטיז! שיר השבוע של אול טיים לואו: TPS!
תוכנית השבוע: כוכב נולד חח. והתחלתי לראות דם אמיתי למרות שכרגע זה רק נראה כמו פורנו ערפדים, איכס! סרט השבוע: אהה לא ראיתי סרטים השבוע אבל התחלה.. משבוע שעבר אומנם אבל איזה סרט מדהיםם!
ספר השבוע: סתם איזה משבו מעפן על הודיות חח.. שיוציאו כבר את הספר השלישי של נערה עם קעקוע דרקון! >< מאכל השבוע: מרק ירקות של מאמא
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו ספציפי. אה אולי רק שאח שלי חוזר כבר לביה"ס ואני לא אראה אותו יותר כ"כ הרבה חחח משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: עבודה >< אדם שעשה לך את השבוע: לא יודעת
אדם שהרס לך את השבוע: כנ"ל. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שמעו אני לא אתנגד לאיזה מפגשון עם סיקספאק... |גבות| ציטוט/יציאת/מילת השבוע: אף פעם לא זוכרת את הדברים האלה >< תמונת השבוע: קושקוש!
התוכניות לשבוע החדש: אה יש מסיבה ביום ראשון.. ואז מסעדה לכבוד היומולדת של אבא ביום שני.. ואז בטח סתם עוד דברים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר
שבת שלום!