סכמ"ש!

סכמ"ש! ../images/Emo13.gif

השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע של אטל:
שיר השבוע בכללי:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
תגלית השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע: --------- שיהיה לכולן שבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון לפנים. ../images/Emo98.gif

השבוע במילה אחת: אחלה
דבר טוב שקרה השבוע: הלך לי ממש טוב במתכונת האחרונה באנגלית :) קיבלתי 80 במתכונת הקודמת באנגלית
התבטלו לנו המון שעות
אני וידיד ממש טוב שלי חזרנו לדבר, אחרי שרבנו ולא דיברנו הרבה זמן
דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי באחת המתכונות באנגלית 68 בגלל שבאותו יום המילונית שלי נדפקה
המורה שלי לאזרחות - אני פשוט שונאת אותה
ריבים עם חברות שלי.
דבר מצחיק שקרה השבוע: היום המחנך שלי הביא את הבן הקטן שלו איתו לבית הספר, והילד התלהב מהצלצול של הבית ספר. והתחיל לרוץ בכל הבית ספר כדי לחפש את הצלצול
שיר השבוע של אטל: Break Your Little Heart
Damned If I Do Ya Walls :)
שיר השבוע בכללי: Linkin Park - In The End
Linkin Park - Blackout Three Days Grace - Life Starts Now
להקת השבוע: Linkin Park
דיסק השבוע: Linkin Park - Hybrid Theory
ציטוטיישן: ~ שיעור אזרחות ~ המורה: "במה זה פוגע ?" ילדה: "זה פוגע בתמימותם של הילדים" ילד: "שקר - זה פוגע בזוגיות ההורים !" ~ שיעור תנ"ך ~ ילד: "נו באמת, למה הפרק הזה כ"כ ארוך ?" המורה: "זאת לא אשמתי, זה מה שקרה עם ה'". ילד: "ממש יופי, זה יותר מידי ארוך". המורה: "רגע, אני אתקשר לה' להודיע לו על זה". - אחת התלמידות מחפשת פרק בתנ"ך כדי להתחיל לקרוא - ילדה אחרת: "נו כמה זמן לוקח לה למצוא פרק ?" המורה: "בעזרת ה' היא תמצא אותו עוד שנה".
סרט השבוע: מלחמת הכלות :) פלונטר. הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
התחדשות השבוע: מחברות ועטים ?
ואמ... בגדים ואיפור
מאכל השבוע: רביולי בטטה
משקה השבוע: מים.
אדם השבוע: בת דודה שלי
ידיד שלי
תמונת השבוע: איזה חמודים
- - - שבת שלום.

Adi641

New member
../images/Emo113.gif כל הכבוד על הציונים!

חח הציטוטים והדבר המצחיק
תתחדשי על הבגדים
השירים
שבוע טוב

SHILATx

New member
מי זוכר אותי מהקומונה?!?!D:

אלוהים יודע איזה כינוי היה לי בכ"מ מי שהיה בקומונה שיגיב לעניין- השבוע במילה אחת: עייפות. דבר טוב שקרה השבוע: ציונים סבירים,גשם דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי נכשל בבוחן בפיזיקה? דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור לשון :p פאדיחת השבוע: לא זוכרת.. דבר מוזר שקרה השבוע: הלך לי טוב במבחן במתמטיקה שלא התכוננתי אליו! חח שיר השבוע של אטל: ריממברינג סאנדיי.. שיר השבוע בכללי: love 2012- 3oh!3 להקת השבוע: טייקינג באק סאנדיי D: דיסק השבוע: streets of gold ציטוטיישן: ואללה לא יודעת. סרט השבוע: אין לי מושגגג תגלית השבוע: ממ.. דווקא כשאני עושה סכמשים הכל בורח לי. זהלא טוב התחדשות השבוע: גםם יואוו!! התמכרות השבוע: האייפוד שלי...לא יכולה בלעדיו יוו מאכל השבוע: ביסלי גריל :( משקה השבוע: שוופס ענבים אדם השבוע: אין....מקסימום החתול שלי-.- תמונת השבוע: >

אני הייתי בקומונה ../images/Emo6.gif

אבל לא ממש זוכרת אותך נראלי ״OO בכ״מ, אלי D: ברוכה השבה

Adi641

New member
../images/Emo113.gif כל הכבוד על מתמטיקה ../images/Emo13.gif

תמיד שמסכמ"שים שוכחים מהכל... בגלל זה אני תמיד כותבת על פתקים
... חח ככה אני גם יכולה לצחוק מזה מתי שבא לי
אממ... אני לא הייתי בקומונה, אז אני לא מכירה אותך.. בכל מקרה, אני עדי
נעים להכיר.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כל הכבוד על המבחן במתמטיקה ../images/Emo45.gif

אני לא הייתי בקומונה, ככה שאין סיכוי שאני מכירה אותך אז... אני תהילה, ברוכה השבה

SHILATx

New member
תודהD:

והייי^_^ לא אמרתי תשם שלי כאילו.אם לא שמתם לב לכינוי או משהו שילתD: היי♥

Adi641

New member
../images/Emo113.gif מסכמ"שת:

השבוע במילה אחת: מעולה!
דבר טוב שקרה השבוע: סיימנו את התוכנית בתקשורת, המבחן בכלכלה הלך מעולה, המורה לספרות העלתה לי את הציון למאה (אולי זה קרה בשבוע שעבר....
),
דבר רע שקרה השבוע: אמממ....הכי גרוע שהיה זה ששרפתי את הלשון כי שתיתי מרק חם מדי..
דבר מצחיק שקרה השבוע: בזמן המשמרת (במד"א) היה לי ממש משעמם, וכולם יצאו לנסיעות חוץ ממני ומחברה, ועוד מישהו שבא לעבוד, אז אני וחברה שלי התחלנו לעשות אוריגמי של המדים שלנו
.. הייתי מעלה תמונה אבל ממש לא בא לי לחבר את הפלאפון למחשב....
פאדיחת השבוע: אממ... כשהקלטנו את התוכנית בתקשורת לא הצלחתי להפסיק לצחוק בזמן ההקלטה וזה קצת הפריע למי שהיה השדרן...חח זה הכי גרוע
דבר מוזר שקרה השבוע: אחותי חושבת שג'ארד ליטו לא נראה טוב! התווכחתי איתה בערך שעתיים על זה שהיא ממש מוזרה... אפילו הראתי לה תמונה שלו בלי חולצה והיא לא השתכנעה.. מוזר
שיר השבוע של אטל: Sick Little Games
שיר השבוע בכללי: Like It's Her Birthday - Good Charlotte מלא שירים שלא Panic! At The Disco Hurricane -30 Seconds To Mars New Divide- Linkin Park אממ... היו עוד כמה, אבל אני לא זוכרת...
להקת השבוע: Panic! At The Disco
דיסק השבוע: Phobia - Breaking Benjamin
ציטוטיישן: ~~בשיעור הסטוריה~~ המורה מכתיב סיכום על משהו מורה: "משוללי זכויות חוקיות" ילדה: " טורקיות?" מורה: "חוקיות" ילדה: "קוקיות?" כל הכיתה צועקת עליה בעצבים: "חוקיות!!!"
סרט השבוע: לא חושבת שראיתי סרט כלשהו השבוע..
תגלית השבוע: יש מספר מוגבל של אנשים שאפשר לחפש בפייסבוק כל יום! ידעתן?
התחדשות השבוע: חוברת פוסטרים של ראש.. בכל החוברת יש רק 3 פוסטרים שאני רוצה אבל לא משנה... ואני צריכה עוד אחת בגלל שהפוסטר של מקפליי עולה על הפוסטר של ג'ארד ליטו... כולה 3 פוסטרים בחוברת שאני רוצה ושניים מהם עולים אחד על השני....
התמכרות השבוע: לקרוא את הטוויטר של טום (ממקפליי)
מאכל השבוע: עוגת שוקולד שחברה מהמשמרת הכינה
משקה השבוע: פאנטה...
אדם השבוע: אממ... טום!
תמונת השבוע:
שיהיה לכולן שבוע מדהים!

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אהה ושכחתי...

קיבלתי 79 במתמטיקה! אני יודעת שאולי זה נשמע לא טוב, אבל זה ממש משמח בשבילי! בייחוד שציפיתי לפחות....

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הציטוט והדבר המצחיק ../images/Emo6.gif

מה ? אחותך חושבת שג'ארד לטו לא נראה טוב ? זה בכלל אפשרי ?
הבנאדם הזה פשוט מושלם - איך אפשר לחשוב אחרת ?
Hurricane
תתחדשי, וכל הכבוד על הציון :)

Adi641

New member
../images/Emo113.gif אני יודעת... אמרתי לה את זה והיא

עדיין מתווכחת איתי.... :-O תודה, ושבוע טוב

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחח ../images/Emo6.gif

לא נורא, גם אחיות שלי ככה XD בנוסף לזה הן אומרות שהוא ממש גרוע כזמר והיה עדיף שישאר כשחקן - למרות שלדעתי הוא טוב בשני הדברים

Adi641

New member
../images/Emo113.gif הוא ממש טוב בשניהם!

טוב נו, ככה זה אחיות.. כנראה בשביל זה יש אותן

למעלה