מסכמשת ../images/Emo9.gif
השבוע במילה אחת:מעולה!
דבר טוב שקרה השבוע:המבחן במתמטיקה, קניון עם חברה
דבר רע שקרה השבוע:הלחץ ממתמטיקה
ושיעור פרטי מהגיהנום במתמטיקה...
דבר מצחיק שקרה השבוע:קניון עם חברה שלי
היא לא לומדת איתי בבית ספר אז אני בקושי רואה אותה (יש פה רק תיכון אחד ככה שזה לא שהיא לומדת בתיכון קרוב
היא לומדת בעיר ליד) אז ממש התגעגעתי אליה ולשיחות איתה
בקיצור היינו בדיוה כי אבא הביא לי לשנה החדשה גיב קארד ולא היה ממש מבחר בחנויות ואז היינו שם מלא זמן ועברנו על מלא דברים והמוכרות התחילו ללכת אחרינו והן כזה:"יואו איזה יפה זה... וזה רק 19.90! זה מחיר כזה מצחיק!! אם נגיד זה היה עולה 50 לא הייתי קונה אבל המבצע הזה שיש עכשיו... ואו" ושתינו קלטנו את זה אז התחלנו ללכת מהר
פאדיחת השבוע:אממ.. הלכתי עם חברה לקיוסק בבית ספר ובגלל שזה היה בין הפסקות של מתמטיקה היו שתי דרכים להגיע לכיתה (כאילו.. לכיתה שאני לומדת בה מתמטיקה) אז אני חשבתי שנלך בדרך הרגילה אז התחלתי לפנות ונתקעתי בה וכמעט עפתי חחחחחח זה היה מלחיץ
דבר מוזר שקרה השבוע:המורה הפרטי למתמטיקה... זה היה פשוט סיוט
שיר השבוע של אטל:STAY AWAKE
שיר השבוע בכללי:BIGGER THAN US - WHITE LIES INTO YOUR ARMS - THE MAINE FAMOUS LAST WORDS - MCR I DON'T WANNA DANCE - HEY MONDAY IN MY HEAD - COVERED BY HEY MONDAY RIP - 3OH!3 ועוד מלא
להקת השבוע: דה מיין, היי מאנדיי, TVTV (
) ו3OH!3 כמו תמיד
דיסק השבוע:הEP של TVTV
ציטוטיישן: ~בקניון עם חברה~ ~עומדות בקופה של פול&בר~ אני:"היא תכף תעקוף אותך תגידי לה.." היא לאישה מטרידה:"התור מפה! את לא יכולה לבוא משם!" המוכרת:"נכון" האישה:"אז אני באתי מפה!" המוכרת לנו:"זה בסדר...
" חברה שלי:"ישראלים...." חחחחח היא הרגה אותי
~עומדות בקופה של פוקס~ אישה אחת באה לקופאית עם חולצה לבנה שיש עליה ריבוע ובו פסים שחורים כאלה ובפנים כתוב משהו בלבן האישה לקופאית:"תגידי לי... יש לזה משמעות לפסים האלה? זה שיער?" ~אני מתחילה לצחוק~ האישה ממשיכה:"כי אני מסתכלת על זה והדבר היחיד שאני חושבת עליו זה שיערות בחזה" הקופאית:"הרגת אותי" חחחחחחחחחחחח
סרט השבוע:שישי הפוך! היה אתמול בהוט
תגלית השבוע:קניון זה מקום מטריד
התחדשות השבוע:צעיף מהמם, 4 טבעות, סוודר ומכנסיים
התמכרות השבוע:TVTV ובעיקר ג'וש אושן
מאכל השבוע:פלאפל חחח
משקה השבוע:מיץ ענבים
אדם השבוע:חברה שלי וחברות שלי ומלא אנשים
היה לי שבוע יותר מידי טוב
אה וכמובן המורה שלי למתמטיקה
אני באמת מאחלת לכולם ללמוד איתו
תמונת השבוע: