סכמ"ש!

ספירצ

New member
מסכמש"ת ../images/Emo6.gif

השבוע במילה אחת: מעולה + דבר טוב שקרה השבוע: שום דבר מיוחד.. דבר רע שקרה השבוע: גם שום דבר מיוחד.. חחח דבר מצחיק שקרה השבוע: ואו אמ.. היו הרבה דברים, היו לכיתה שלי תגבורים בספרות וזה היה ערב ממש מצחיק.. אחת התלמידות פתאום מרימה יד המורה כולה בהתלהבות מחכה לשמוע את דעתה על השיר, פתאום היא עושה לה 'נפל לך העגיל'.. והזמנו פיצה ואכלנו והיה מצחיק בקיצור
פאדיחת השבוע: אמא שלי עשתה לי פאדיחות מול השומר החדש בבצפר.. אני אשמור את זה לעצמי D: דבר מוזר שקרה השבוע: היה לי המשך של הצו ראשון, אחד החיילים גרם לי ללכת יחפה [?] ברחבי הלשכה בקור אימיים.. שיר השבוע של אטל: לא יודעת.. שיר השבוע בכללי: The Maine- The Way We Talk להקת השבוע: נמ.. דיסק השבוע: .. ציטוטיישן: כן.. לא זוכרת.. סרט השבוע: =\ תגלית השבוע: יש לי בבצפר ילדים ממש מוזרים.. התחדשות השבוע: אמנמסססס התמכרות השבוע: אמנמסס מאכל השבוע: אמנמסס משקה השבוע: מיץ תפוזים סחוט טבעי חחחחח אדם השבוע: אימוש תמונת השבוע: -

Adi641

New member
../images/Emo113.gif the Maine ../images/Emo99.gif

M&M זה ממש טעים! דוד שלי הביא חבילה ענקית מארה"ב, אז אני יכולה לזלול אותם בכייף
שבוע טוב

ספירצ

New member
זהו חברה שלי הביאה לי חחחחח

סיפרתי לה יש לי חלום ללכת לקולנוע, לקחת כזה של פופקורן בלי פופקורן ולמלא את זה באמנמס.. אז היא הביאהלי אמנמס חחחחחחחחח שבוע טוב :)

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif M&M ../images/Emo45.gif

אגב, אין צורך לטוס לחו"ל כדי לקנות את זה - מוכרים חבילות קטנות בארץ :) הדבר המצחיק

ספירצ

New member
כן אבל החבילות הקטנות מעפנות חחחחחחחחח

היא הביאה לי חבילה ענקייייית

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif כן, הם דיי מעפנות בניגוד אליהן ../images/Emo3.gif

במיוחד שזה כ"כ ממכר XD ככה שזה כבר הרגל בכל פעם שאת טסה לחו"ל לקנות את החבילה הגדולה

StayAwake

New member
מסכמשת ../images/Emo9.gif

השבוע במילה אחת:מעולה! דבר טוב שקרה השבוע:המבחן במתמטיקה, קניון עם חברה דבר רע שקרה השבוע:הלחץ ממתמטיקה
ושיעור פרטי מהגיהנום במתמטיקה...
דבר מצחיק שקרה השבוע:קניון עם חברה שלי
היא לא לומדת איתי בבית ספר אז אני בקושי רואה אותה (יש פה רק תיכון אחד ככה שזה לא שהיא לומדת בתיכון קרוב
היא לומדת בעיר ליד) אז ממש התגעגעתי אליה ולשיחות איתה
בקיצור היינו בדיוה כי אבא הביא לי לשנה החדשה גיב קארד ולא היה ממש מבחר בחנויות ואז היינו שם מלא זמן ועברנו על מלא דברים והמוכרות התחילו ללכת אחרינו והן כזה:"יואו איזה יפה זה... וזה רק 19.90! זה מחיר כזה מצחיק!! אם נגיד זה היה עולה 50 לא הייתי קונה אבל המבצע הזה שיש עכשיו... ואו" ושתינו קלטנו את זה אז התחלנו ללכת מהר
פאדיחת השבוע:אממ.. הלכתי עם חברה לקיוסק בבית ספר ובגלל שזה היה בין הפסקות של מתמטיקה היו שתי דרכים להגיע לכיתה (כאילו.. לכיתה שאני לומדת בה מתמטיקה) אז אני חשבתי שנלך בדרך הרגילה אז התחלתי לפנות ונתקעתי בה וכמעט עפתי חחחחחח זה היה מלחיץ
דבר מוזר שקרה השבוע:המורה הפרטי למתמטיקה... זה היה פשוט סיוט שיר השבוע של אטל:STAY AWAKE
שיר השבוע בכללי:BIGGER THAN US - WHITE LIES INTO YOUR ARMS - THE MAINE FAMOUS LAST WORDS - MCR I DON'T WANNA DANCE - HEY MONDAY IN MY HEAD - COVERED BY HEY MONDAY RIP - 3OH!3 ועוד מלא
להקת השבוע: דה מיין, היי מאנדיי, TVTV (
) ו3OH!3 כמו תמיד
דיסק השבוע:הEP של TVTV
ציטוטיישן: ~בקניון עם חברה~ ~עומדות בקופה של פול&בר~ אני:"היא תכף תעקוף אותך תגידי לה.." היא לאישה מטרידה:"התור מפה! את לא יכולה לבוא משם!" המוכרת:"נכון" האישה:"אז אני באתי מפה!" המוכרת לנו:"זה בסדר...
" חברה שלי:"ישראלים...." חחחחח היא הרגה אותי
~עומדות בקופה של פוקס~ אישה אחת באה לקופאית עם חולצה לבנה שיש עליה ריבוע ובו פסים שחורים כאלה ובפנים כתוב משהו בלבן האישה לקופאית:"תגידי לי... יש לזה משמעות לפסים האלה? זה שיער?" ~אני מתחילה לצחוק~ האישה ממשיכה:"כי אני מסתכלת על זה והדבר היחיד שאני חושבת עליו זה שיערות בחזה" הקופאית:"הרגת אותי" חחחחחחחחחחחח סרט השבוע:שישי הפוך! היה אתמול בהוט
תגלית השבוע:קניון זה מקום מטריד
התחדשות השבוע:צעיף מהמם, 4 טבעות, סוודר ומכנסיים
התמכרות השבוע:TVTV ובעיקר ג'וש אושן
מאכל השבוע:פלאפל חחח משקה השבוע:מיץ ענבים
אדם השבוע:חברה שלי וחברות שלי ומלא אנשים
היה לי שבוע יותר מידי טוב
אה וכמובן המורה שלי למתמטיקה
אני באמת מאחלת לכולם ללמוד איתו
תמונת השבוע:

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הפאדיחה, הדבר המצחיק והציטוטים ../images/Emo6.gif

שמחה שהלך לך טוב במבחן במתמטיקה
תתחדשי :)

Adi641

New member
../images/Emo113.gif חחח הציטוטים והפאדיחה ../images/Emo6.gif

השירים
שמחה שהלך טוב במתמטיקה
שיהיה שבוע טוב

dafnashz

New member
XDD הציטוטים והפאדיחה

כל הכבוד על מתמטיקה תתחדשי שבוע טוב ^^

dafnashz

New member
סכמש

השבוע במילה אחת: סביר דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 81 בתנ"ך אחרי שחשבתי שאני אקבל 60. אני יודעת בוודאות ששיפרתי את ה-40 שלי במתמטיקה, אני רק לא יודעת בכמה אבל זה לא משנה דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי 86 במתכונת באנגלית, אני יודעת שזה בסדר אבל לא בשבילי.... המורה המטומטם שלי בהיסטוריה לא מסכים להעלות לי את הציון דבר מצחיק שקרה השבוע: שיעור מתמטיקה, המורה שלי לא מפסיקה לרדת על תלמידים (לא עליי) פאדיחת השבוע: בשיעור פיזיקה המורה ביקשה ממני לפתוח את החלון ואני שעה מנסה ולא מצליחה,עד שבסוף הצלחתי. וזה לא שהיא המשיכה את השיעור בזמן שניסיתי לפתוח את החלון, כולם פשוט הסתכלו עליי דבר מוזר שקרה השבוע: אין שיר השבוע של אטל: dear maria שיר השבוע בכללי: escape the fate- situations להקת השבוע: hawk nelson דיסק השבוע: hawk nelson is my friend ציטוטיישן: אני לא זוכרת XO אני פשוט אתחיל לרשום אותם סרט השבוע: ראיתי סרט אחד עם זה ששיחק את נד במדריך ההשרדות של נד, אבל אני לא זוכרת את השם של הסרט תגלית השבוע: אחד שהיה לי קראש עליו הוא דפוק וערס מטומטם התחדשות השבוע: תספורת חדשה שעשיתי לעצמי ויצא ממש יפה התמכרות השבוע: מוזיקה מאכל השבוע: תפוח אדמה משקה השבוע: שוקו אדם השבוע: אין מישהו מיוחד תמונת השבוע: שבוע טוב =]

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תתחדשי על התספורת :)

וכל הכבוד על הציון בתנ"ך, וגם על הציון במתכונת באנגלית - 86 זה מעולה

Adi641

New member
../images/Emo113.gif תתחדשי על התספורת ../images/Emo13.gif

שמחה שיצא יפה
כל הכבוד על הציונים
שיהיה שבוע טוב

למעלה