סכמ"ש!

עונה נה נה

אחרי שנעלמתי לשבוע.... הייתי צריכה להתאושש מהביקור של אימא שלי, ולא היו לי משקפיים, בלעדיהם אני לא יכולה להשתמש במחשב..... . לא מאמינה כמה פספסתי - שרשור על הדמות האהובה עלי!!

שאלת השבוע: יום העצמאות, חוגגים? עושים על האש? הולכים לבמות? שתפו! אנחנו חוגגים בסופ"ש הבא. כמו כל עם ישראל, גם אנחנו נעשה על האש........

היום הכי טוב השבוע: אתמול. קיבלתי את המשקפיים החדשות שלי (מסגרת ישנה, אבל גדל לי המספר)

היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי. היה יום פשוט נורא ואיום. היה לנו קטע מאוד לא נעים עם הבית ספר של הגדולה, שהחליטו לא להוציא אותה לטיול ברגע האחרון, כי גילו שיש לה כינים. הילדה המסכנה שלי הייתה היסטרית, ואני כמעט השתגעתי מרוב עצבים. כתבתי מכתב תלונה ושלחתי אותו לאחראי על בית הספר.......

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הקטנה שלי מדברת בג'יבריש מושלמת - mom, my nose is bleeding NAZELET. אני הייתי עסוקה בלצחוק, והבכורה שלי ניגבה לה את האף. וגם - הלכתי להחזיר משהו לחנות, והמוכר שטיפל בי התנדנד מצד לצד בלי סוף. אפילו לא חשבתי ששאלתי אותו "אתה צריך שירותים?!?" אלוהים - איזו פאדיחה. הבנות שלי תמיד "רוקדות" שהן צריכות שירותים, ואני צריכה לשאול כל הזמן עם הן לא צריכות ללכת....

קניית השבוע: משקפיים נחשב? בעלי המקסים קנה לי את המג'יק בולט. סוף סוף יש לי מטחנת תבלינים, מטחנת קפה, ועושה שייקים באותו מכשיר!!
http://www.buythebullet.com/

תוכניות לשבוע הבא: ללמוד!

סדרה: מד מן!

סרט: שלגייה והצייד (זה עם שרליז). מאוד אהבתי את הטוייסט של הסרט למרות שהשחקנית ששיחקה את שלגייה עלובה עד גרועה.

ספר: מסעות הצלב.

שיר: הבת שלי שרה שיר על היפופטם שלא יוצא לי מהראש. משהו ממש מטופש אבל זה נתפס.....

תמונת השבוע: האביב כאן בשיאו. הכל פורח וירוק, וכולם יוצאים כל הזמן למסלולי הטיול שמקיפים את העיר שלנו. שבוע שעבר מצאנו מסלול חדש בדיוק עם גדות הנהר..... היה מדהים!

איזו פדחנית

התמונה משגעת!! כ"כ שלווה

הקטע בארה"ב עם הכינים כ"כ קיצוני, אני מבינה את הכוונה שלהם ושלא רוצים שזה ידביק את השאר, אבל הם מתייחסים לילדים כמו מצורעים ממש, זה מוגזם, אני שומעת מלא סיפורים מהפורום של הפעוטות ויש שם כמה שמתגוררות שם, אני כל הזמן בהלם מהתגובות שלהם.

זה הרבה יותר חמור ממה שכתבתי

אני ממש כועסת על ההתנהלות עם הבת שלי, עוד לא בת 6, והיא לא הבינה למה אסור לה לצאת לטיול.
הם התנהגו מתחת לכל ביקרות (למשל לא הכניסו את הבת שלי לחדר סגור, אלא השאירו אותה במשרד והיא ראתה את כל הכיתה שלה עולה לאוטובוס, והם ראו אותה בוכה היסטרית). מנהלת בית הפסר של הבת הקטנה שלי ממש הזדעזעה שהיא שמעה את הסיפור, ואמרה שהיא תטפל בזה אישי (זו רשת של בתי ספר), כי זה רק כינים ("היא ילדה בת 6 עם כינים, לא ילדה בת 16 שנתפסה עם חשיש" היה הציטוט המדוייק שלה)

עונה

שאלת השבוע: יום העצמאות, חוגגים? עושים על האש? הולכים לבמות? שתפו!

אני לא אוהב הופעות יש לי יום הולדת [19] אבל אעשה משהו עם חברים עוד שבוע - שבועיים...

היום הכי טוב השבוע: קיבלתי צו מיונים להיות מאבחן פסיכוטכני

היום הפחות טוב השבוע: יום השואה...
קניית השבוע: ארטיקים?
תוכניות לשבוע הבא: יום הולדת, על האש, ועוד.
סדרה: לא ראיתי משהו השבוע.
סרט: לא רואה סרטים...
ספר: It has been a while
שיר: עדיין חורש עליו: http://www.youtube.com/watch?v=7-O6G_zFH-Y
תמונת השבוע: לכל ההורים כאן- רעיון לזמן איכות עם הילדים

למעלה