סכמ"ש
שאלת השבוע: יום אחד הייתם קמים בבוקר ומגלים שנתנו לכם סתם ככה מיליון שקל!! מה תעשו? (תתפרעו חופשי, כולל דברים לא הגיוניים): אצלנו זה בדולרים, שקלים לא יעזרו לי מידי
צובעת את כל הבית, משפצת את החצר, מרהטת את כל הבית, קונה בגדים / נעליים / תיקים / בערמות, ובמה שנשאר לוקחת את כל המשפחה לחודש לפחות למרכז אמריקה.
היום הכי טוב השבוע: אתמול, עבדתי על פרוייקט מגניב בגינה שלנו, מקווה לסיים אותו היום.
היום הפחות טוב השבוע: שלשום, הפצצה בבוסטון.... מזכיר את ישראל של שנות התשיעים..... מאוד מפחיד.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבת הקטנה שלי, באה איתי לסידורים של גדולים. פגשנו את הגננת שלה ששאלה אותה "are you running errands with mom" הקטנה נאנחה בדרמטיות ואמרה "I'm helping my momy, but when we have to run I get tired" אוי, כמה צחקנו.....
קניית השבוע: מנוי למכון כושר....
תוכניות לשבוע הבא: אותו הדבר כמו שבוע שעבר
סדרה: הישרדות, פרק מעולה!! הסוף היה מדהים, אני חושבת שזו הייתה מועצת השבט הכי מוצלחת בשנים האחרונות!!
סרט: משחקי הרעב. אני יכולה לראות את הסרט הזה פעם אחרי פעם ולא להתעייף. ויצא גם הטריילר לסרט הבא, אני כבר סופרת את הדקות את נובמבר (אני מקווה שהסרט יותר מוצלח מהספר, בנתיים נראה שכן)
ספר: עדיין עם מסעות הצלב..
שיר: פתאום בא לי מוסיקה עיברית. אז המון עידן רייכל ועיברי לידר.
תמונת השבוע: