סכמ"ש!!

shirush3

New member
אם את מתחיל לרצות לקרוא אז...

בבקשה תקראי משחקי הכס!|חיוך רחב לא קריפי בכלל|

Shiri from the block

Active member
חחח קודם משחקי רעב... אני כבר הגעתי לחצי מהספר השני והפסקתי בלי שום סיבה מוצדקת חח

shirush3

New member
טוב משחקי הרעב לא צריך לקחת הרבה זמן

מה שכן הראשון הכי טוב, אז אם נתקעת זה מובן

Shiri from the block

Active member
חחחחחח למה ככה? אני אתחיל לקרוא את השני בקרוב... ממש ממש בא לי. יותר מידי אנשים מדברים על ספרים לאחרונה אז אני רוצה גם! חחח

shirush3

New member
כדאי לך לפני שיוצא הסרט

הספרים ביחד הם טרילוגיה מעולה, בין האהובות עלי.
בנפרד הראשון הוא הכי טוב, השני הוא פחות טוב מהראשון (הוא עדיין טוב) והשלישי הוא ממש שונה.
את תביני כשתקראי

ואחרי זה את משחקי הכס

ayalam44

New member
תקראי רק את השני והשלישי בHG

חבל שהשלישי יהרוס לך את כל הסדרה

Shiri from the block

Active member
מה הכוונה? אמרת לקרוא רק את השני והשלישי, ואז אמרת שחבל שהשלישי יהרוס לי את כל הסדרה...?
מאיזו בחינה גם? מה זה ספר ממש גרוע או שהעלילה שם הולכת לכיוונים ממש שונים אז שלא יהרוס לי את הסרט..?

סכמ"ש

שאלת השבוע: יום אחד הייתם קמים בבוקר ומגלים שנתנו לכם סתם ככה מיליון שקל!! מה תעשו? (תתפרעו חופשי, כולל דברים לא הגיוניים): אצלנו זה בדולרים, שקלים לא יעזרו לי מידי
צובעת את כל הבית, משפצת את החצר, מרהטת את כל הבית, קונה בגדים / נעליים / תיקים / בערמות, ובמה שנשאר לוקחת את כל המשפחה לחודש לפחות למרכז אמריקה.

היום הכי טוב השבוע: אתמול, עבדתי על פרוייקט מגניב בגינה שלנו, מקווה לסיים אותו היום.

היום הפחות טוב השבוע: שלשום, הפצצה בבוסטון.... מזכיר את ישראל של שנות התשיעים..... מאוד מפחיד.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבת הקטנה שלי, באה איתי לסידורים של גדולים. פגשנו את הגננת שלה ששאלה אותה "are you running errands with mom" הקטנה נאנחה בדרמטיות ואמרה "I'm helping my momy, but when we have to run I get tired" אוי, כמה צחקנו.....

קניית השבוע: מנוי למכון כושר....

תוכניות לשבוע הבא: אותו הדבר כמו שבוע שעבר

סדרה: הישרדות, פרק מעולה!! הסוף היה מדהים, אני חושבת שזו הייתה מועצת השבט הכי מוצלחת בשנים האחרונות!!

סרט: משחקי הרעב. אני יכולה לראות את הסרט הזה פעם אחרי פעם ולא להתעייף. ויצא גם הטריילר לסרט הבא, אני כבר סופרת את הדקות את נובמבר (אני מקווה שהסרט יותר מוצלח מהספר, בנתיים נראה שכן)

ספר: עדיין עם מסעות הצלב..

שיר: פתאום בא לי מוסיקה עיברית. אז המון עידן רייכל ועיברי לידר.

תמונת השבוע:

תנסי את "אילי בוטנר וילדי החוץ"

ואת עידן חביב, שירים באותו סוג ז'אנר, מאוד איכותי וכובש

אני גם מחכה כבר לסרט, אני חושבת שהבחירה הכ"כ מוצלחת של השחקנית, תרמה המון להצלחה שלו.
היום אני אשב לראות את הישרדות האחרון ואחזור אליך (אני צופה בחשש רב לגורלו של מלקולם
)

אני מאוד אוהבת את עילי בוטנר ועידן חביב

יש לי את כל האלבום של עילי בוטנר ורן דנקנר
אני אש הוא אחד השירים שאני הכי אוהבת בשנים האחרונות

בקשר למלקום..... למרות האופטימיות / טיפשות שלו הוא הצליח להתחבב עלי. אני מחכה כבר לתגובה שלך.

Y. Welis

New member
התיקשורת שם עשתה מזה מטעמים

למרות שזה היה דומסטיק - די ברור מהחובבנות ואי לקיחת האחריות.

זה היה בולט במיוחד כשביום רביעי עיירה בטקסס כמעט שוטחה מפיצוץ של דשנים במפעל מקומי. הידיעה הזו קיבלה 5 דקות בקושי.

וכל עניין ניוטאון והצעת החוק בסנאט שנדחתה באופן מביש - גם נדחק לשוליים.

הכל בשם הרייטינג. גם לא זוכר יום שידורים כזה של CBS (בשישי) מאז שג'ון-ג'ון נעדר עם מטוסו.

אתה טועה ומטעה (בגדול!!)

אני אל זוכרת אם אתה גר בארה"ב או לא ואילו ערוצי חדשות אתה רואה. אבל כנראה לא צפית בחדשות משנת 2000, אחרת היית מציין אירועים יותר רלוונטים כמו אירועי הירי השונים, אסון התאומים, המלחמה באפגינסטן, הבחירות לנשיאות...... לא משמעמם פה...........
זה ממש לא קשור לשום רייטיניג...... וכאן זה היה כל הזמן בחדשות, בכל מקום אפשרי.
כולם התעסקו רק בבוסטון וטקסס. ברור שבוסטון קיבל יותר זמן שידור, כי זה הפיגוע הראשון על אדמת ארה"ב מאז אסון התאומים (ועוד כמה אירועי פנים שקשורים בארה"ב)
היום בבוקר יודעים שזה לא חובבני, יודעים מי עשו את זה, ואת כל הפרטים יגלו לציבור בהמשך.......

וכן, דחיית החוק על פיקוח הנשק באמת מבישה, אבל היא נדחקה לשוליים בגלל פיגוע קטן (מזה קטן, במימדים ישראלים זה מיני פיגוע, כזה שאולי אפילו לא היו טורחים לדווח עליו... סה"כ 3 קורבנות..... לא משהו מיוחד)

Y. Welis

New member
אם אפשר פחות השמצות, אודה לך

לא נעים להתדיין איתך בצורה כזו, לתשומת לבך.

אני רואה כמעט כל ערב את חדשות CBS. בעבר ראיתי את 2 האחרות גם.

הטרנד הוא טרנד תקשורתי בכל המערב, וכמובן שגם פה. חדשות חשובות נדחקות בלי קשר לחשיבותן. אובאמה יצר מזה פיגוע לאומי. בפועל זה היה פחות.

לא אמרתי מילה אחת בגנותך

מכיוון שאתה לא חי כאן, ואתה לא מכיר את ההויי האמריקאי, אני מוצאת את ההערות שלך על המתרחש כאן מלאות בטעויות והנחות מטעות ולא מדויקות.זה יהיה בדיוק אותו הדבר כמו שאני שלא גרה בישראל אצפה בחדשות ערוץ 2 בחדשות כאן ואעביר ביקורת על מדיניות שר האוצר החדש. מכיוון שזה לא פורום פוליטיקה זו התגובה האחרונה שלי.

shirush3

New member
סכמ"ש

יום אחד הייתם קמים בבוקר ומגלים שנתנו לכם סתם ככה מיליון שקל!! מה תעשו? טיול מסביב לעולם

היום הכי טוב השבוע: יום העצמאות היה ממש טוב

היום הפחות טוב השבוע:
אין יום ספציפי, אבל אני יותר מידיי עייפה נפשית לאחרונה

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הכלב שלי, חברים שלי וקטעים שאני יוצאת בהם קצת
גם מצאתי קטעי וידאו שלי ושל חברות שלי מהצבא מיום העצמאות לפני 3 שנים וזה עשה לי דמעות של צחוק

קניית השבוע: מפצל USB, הקודם שהיה לי החליט לשגע אותי אז אחרי כמעט חודש הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות חדש

תוכניות לשבוע הבא: לסגור חו"ל עם אמא, הפעם באמת

סדרה: קאסל, סייק(בניחוש חוקר), הדוקטור וכל השאר

סרט:

ספר: סופת חרבות!
התחלתי הארי פוטר מההתחלה

שיר: black rain של keane
תמונת השבוע: אני מצלמת יותר מידיי תמונות של אוכל, אבלל עדיין

shirush3

New member

עזבי את התמונות, מה יהיה עם כל הדברים המשמינים האלה? לא תקין

עבדתי היום על השלמת שעות, אני מניחה שזה יקרה גם מחר

למעלה