סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: אני שואבת שאלות מחיי בפרטיים. כמה דירות עברתם בחיים?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום!!

Macphista

New member
יאללה

אולי אתחיל בזה שלמרות שזה לא נראה על גבי הפורום, עבר עלי שבוע ממש קשה והפורום היה מעין נקודת בריחה והסחת דעת משעשעת.
הבוסית שלי נפטרה בתחילת השבוע, ההלוויה הייתה כמה ימים אח"כ.
מעבר לעניינים הפרקטיים כמו השלכות כלכליות מיידיות עלי ועל התזה שלי, זה היה מאוד קשה גם ברמה הרגשית כי עבדנו ביחד 4 שנים ולמרות הרבה מאוד עליות ומורדות בתקופה הזו היא בהחלט תחסר.

כמה דירות עברתם בחיים? 8. כאשר 6 מהן היו בשש השנים האחרונות.

היום הכי טוב השבוע: כמו שכתבתי היה שבוע לא משהו, אבל אתמול בערב הלכתי להצגה שחברה שלי משתתפת בה והיה נחמד לצאת משגרה האפרורית. אז חמישי.

היום הפחות טוב השבוע: יום רביעי, ההלוויה. היה מאוד אמוציונאלי.

מממ... אין לי ממש תשובות לשאלות האחרות...

איזה עצוב, משתתפת בצערך

היא הייתה חולה? או קרה בפתאומיות?
תהי חזקה מותק

Macphista

New member
כן

היא הייתה חולה תקופה ארוכה, אבל חשבנו שהיא תמשיך כך עוד הרבה כי היא המשיכה לעבוד במקביל והיו מלא פרוייקטים שהובילה או לקחה בהם חלק.
בחודש האחרון הייתה הרעה במצב ובשבוע האחרון כבר הובן שזה לא ימשך עוד הרבה זמן.

Macphista

New member
מוסיפה שיר

Love Is Blindness של U2.
זו גרסא מחודשת מהסרט גטסבי הגדול (שיש לו פסקול נפלא מלבד נפילה אחת או שתיים).
בפעם הראשונה ששמעתי את הגרסא הזו לא אהבתי כי אני מאוד אוהבת גם את המקורית אבל בשמיעה שנייה ושלישית היא מוצלחת ביותר.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWir6wUkPtw

יאללה עונה...

שאלת השבוע: אני שואבת שאלות מחיי בפרטיים. כמה דירות עברתם בחיים? אממ בישראל 3 פעמים לפחות ובקנדה 4 מעברים גדולים ועוד 3 קטנים (שבוע-חודש)...
היום הכי טוב השבוע: שלישי! קיבלתי מכתב שהתקבלתי לתוכנית באונ' שרציתי

היום הפחות טוב השבוע: ממ לא זוכרת
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: יש מישהי בכיתה שלי של אומנות שגם מדברת עברית אז כזה אתמול, הייתי בדרך לתחנת אוטובוס והיא למלא מים ממכונת המים ומי שעמדה מאחוריינו כזה שאלה איזו שפה אנחנו מדברות אז אמרנו לה עברית ואז היא אמרה שהיא אף פעם לא שמעה עברית...
ושיש לה חברים מהולנד שכנראה מדברים עברית... אז ההיא מהכיתה שלי כזה אמרה לה שיש מילה אחת שהיא כן יודעת בעברית... "שלום"

קניית השבוע: האם האימייל מאמזון שהודיע שיש תאריך מסויים שהDVD של העונה השניה של OUAT יגיע נחשב?

תוכניות לשבוע הבא: אחת הכיתות שלי מסתיימת!! פחות לחץ!
סדרה: היפה והחנון (הישראלי עונה 3 מיוטיוב), שקרניות, מליסה וג'ואי, בייבי דדי, הוחלפו בלידתן, FOSTERS...
סרט: אין
ספר: the best of me- Nicolas Spark
שיר:Sail -AWOLNATION
תמונת השבוע: אין

תודה

התחלתי את הסמסטר רק במאי... בעיקרון בגלל שזה קורסי קיץ אז כל הקורסים שקשורים באומנות הם מזורזים... כאילו במקום פעם אחת בשבוע במשך 2 שעות ו50 דק' הם פעמיים בשבוע במשך 2 שעות ו50 דק'... ולכן אני מסיימת את הקורס הזה שבוע הבא...

שאר הקורסים נמשכים עד מתישהו באוגוסט...

Macphista

New member
החברים מהולנד

בטח מדברים הולנדית וזה סתם נשמע לה כמו עברית בגלל כמה עיצורים קרובים.

סכמ"ש

שאלת השבוע: אני שואבת שאלות מחיי בפרטיים. כמה דירות עברתם בחיים? כבר הפסקתי לספור. אני חושבת שבסביבות ה40.....

היום הכי טוב השבוע: יום חמישי. הגדולה לומדת לשחות, והיא למדה לצלול למים

היום הפחות טוב השבוע: יום רביעי, סתם כי הוא היה מעצבן!

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות שלי שכנעו אותי ללכת לקניות שהן לבושות בתחפושות של נסיכות. אחת רפונזל, השנייה יפיפיה נרדמת. הן היו מאושרות מתשומת הלב. איש אחד אפילו קד להן, קראו להן "הוד מלכותן", והן הכריזו שאימא המלכה (אני) ממהרת הבייתה כדי להתכונן לנשף (כלומר, אימא עצבנית עלינו נורא, והיא רוצה להגיע הבייתה כדי שנוכל לישון צהריים ויהיה לה כמה דקות שקט לעצמה)

קניית השבוע: עוד ציוד לקמפינג

תוכניות לשבוע הבא: להתוכנן לקמפינג

סדרה: בחיי שלא נראה לי שראיתי השבוע משהו של מבוגרים. סדרות ילדים נחשבות?!

סרט: שבוע הבא אני אראה את סופרמן עם הנרי קאוויל אהובי!! נחשב?

שיר: אנחנו עדיין בקטע רטרו.... תהנו....

https://www.youtube.com/watch?v=i5IW9wK_HNg

https://www.youtube.com/watch?v=U3zAbQ0aMK8

תמונת השבוע: נחש מים בפארק יוסמיטי, שנייה אח"כ הוציאו את הרגליים שלהם......

מדהים!! ובאותה נשימה

נחשים עושים לי

זואי מתחילה שיעורי שחייה שבוע הבא בע"ה, היא כ"כ מחכה לזה.
סקרנת אותי לגבי התחפושת של רפונזל, פה לא מצאתי, (הולכת לחפש בגוגל חחח))

למעלה