מסכמת
שאלת השבוע: אני שואבת שאלות מחיי בפרטיים. כמה דירות עברתם בחיים? 6. אם כי רובן היו ב-6 שנים האחרונות של חיי. במשך כמעט 15 שנה גרתי באותו בית.
היום הכי טוב השבוע: שלישי
היום הפחות טוב השבוע: ראשון
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: אחד הילדים בגן שיעשע אותי השבוע אם כי זה היה על גבול המטריד... ישבתי על הרצפה בגן ליד כמה ילדים ואז איזה ילד אחד (בן 3) נעמד לידי דחף לי יד לחולצה והתחיל למשמש לי את הבובז. אני מסתכלת עליו ושואלת אותו "מה אתה עושה?" והוא כזה מחייך חיוך ממזרי ועונה לי בטון מעט פדופילי "ציצי..."
אני: "כן.. ציצי. ושל מי הציצי הזה, שלי או שלך?"
הוא: "שלך"
אני: "אז למה אתה נוגע בו??"
הוא: *מחייך* "זה נחמד..."
(האמת היא שהטון שהוא אמר את זה היה מצחיק יותר ממה שהו אמר, עכשיו זה סתם נשמע לא משעשע.)
אח"כ שסיפרתי לאמא שלו את זה היא כזה "אני לא מבינה מה הבעיה, עד כאן הכל נכון"
(כמובן שהיא צחקה) אני מצידי הבטחתי לילד שזה יהיה נחמד גם כשהוא יהיה בן 16 ושעד אז יתאפק. איזה מזל שלילדות בנות 3 אין בובז...
קניית השבוע: קניתי אוזניות ומטען לאייפון באיביי באיזה 5 דולר כולל משלוח. אני מזה מרוצה מעצמי.
תוכניות לשבוע הבא: אממ שום דבר מיוחד.
סדרה: כל הסדרות שאני רואה נמצאות בפגרה או שהן הסתיימו אז נכנעתי ליס והשידולים שלהם והתחלתי לצפות לראשונה בחיי באבודים. השבוע הגעתי לעונה שלישית אבל אז החליטו בבית שלי לקנות טלוויזיה חדשה וגם לעבור לממיר HD (שאני לא מבינה את הפואנטה שלו כי גם בממיר הקודם כל ערוצי ה-HD היו פתוחים וראינו בהם מעולה בטלוויזיה הקודמת) בקיצור, התפריט של הממיר הזה ממש מעיק ומעצבן והחלטתי שאני יותר לא רואה שם טלוויזיה
אז עכשיו אני צריכה להוריד את כל העונות הנותרות
סרט: היה שידור חוזר (בפעם המיליון) של עימות חזיתי
זה הסרט הראשון שראיתי בקולנוע. באותה תקופה הייתי מאוהבת לחלוטין בג'ון טרבולטה (הייתי ביסודי...) ועד היום יש פינה חמה בליבי לסרט הזה
ספר: לא קוראת כמו שהייתי רוצה.
שיר: Cassadee Pope - Wasting All These Tears
תמונת השבוע:
שבת שלום!! תודה. גם לך
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0