סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: שתפו סיפור הזוי שקרה לכם במהלך חייכם.
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

Macphista

New member
סכמשי היקר

קשה לי לחשוב על אחד כרגע...

היום הכי טוב השבוע:
יום רביעי! הייתי בטיול בהר הבית. זה גם היה היום הראשון של הרמדאן אז חששתי קצת, במיוחד כשהופיעו חבורת יהודים-דתיים במראה נוער גבעות מזדקן ועשו קצת בלגן אבל פינו אותם די מהר והשקט חזר. היה ממש יפה ומאוד הצטערתי שלא מאפשרים להיכנס לתוך המסגד. מסתבר שפעם אפשרו בתשלום אבל האופציה הזו נגמרה לפני כמה שנים אחרי שאריק שרון עשה בלגן כלשהו... לא הקשבתי עד הסוף... תמונה מהר הבית!

היום הפחות טוב השבוע:
יום חמישי.
הלכתי לרופאת אלרגיות שכעסה עלי כי השתמשתי באיזה משחה שחברים רוקחים נתנו לי שממש עזרה לי, והיא כעסה ואמרה שזו משחה מסוכנת ובלה בלה בלה ומסתבר שהיא לא יכלה לעשות לי בדיקת אלרגיות כי גם לקחתי כדורים נגד אלרגיה (גם... קיבלתי בלי מרשם...) אז הבדיקה לא הייתה מעלה כלום. קיצור הרופאה הייתה מרושעת ויש לי תור חוזר אליה ואלפי בדיקות דם לעשות כי הייתי ילדה רעה שלוקחת תרופות מרשם בלי מרשם.

אוי היו כמה דברים!
טוב, אסתפק בשניים-
הראשון- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sdSJ1--kBZ4
זה קצר. הדקה הראשונה קצת גורמת לאנשים לחשוב DFAK?! ואז השניות האחרונות פשוט... אין, נקרעתי.
והשני- http://www.buzzfeed.com/jessicamisener/30-signs-youre-almost-30
השני מצחיק מדכא. אני זקנה.

קניית השבוע:
מממ הספר של דן אריאלי- לא רציונאלי אבל לא נורא. קוראת. בנתיים חביב. לא יותר.

תוכניות לשבוע הבא:
כרגיל, להתקדם עם הלימודים. דבר שלא קורא.

סדרה:
אז התחלתי באפי. וראיתי את הפרקים הראשונים של מתחת לכיפה שקופה ונהנתי.
אה, וסיימתי את הצפייה החוזרת שלי של וואנס. סיימתי את העונה השנייה. יש לי כמה מחשבות. החוויה של צפייה מרוכזת הייתה שונה מצפייה על פני חודשים עם מלא הפסקות. רואים דברים אחרת. אם עוד מישהו יעשה צפייה חוזרת מרוכזת נוכל להרהר.

שיר:
Beyoncé & André 3000 - Back To Black חידוש לסרט גטסבי הגדול. כבר אמרתי שהפסקול של הסרט הזה נפלא?
http://www.youtube.com/watch?v=ssUElIqBwig

תמונת השבוע: הר הבית

אוי וויל סאסו הזה קורע!

במיוחד הקטע האחרון וכל המים האלו חחחחחח
בדיוק ראיתי את הקטע הזה פה: http://www.youtube.com/watch?v=Djoa9IlQ7fc

ובדיוק השבוע מישהו מהכיתה שלי לשעבר היה עם הישיבה שלו בהר הבית.. הוא אפילו העלה סרטון של זה...

ביונסעעע

השני משעמם...

Macphista

New member
הוא היה ביום רביעי?

כי אם כן הוא פושטק קטן!
כן אני משתמשת במילה פושטק!
בהתאם לקטע השני שכתבת שהוא משעמם!
קצת כבוד למבוגרים.

Macphista

New member
חחחחחחחחחחח

כתבה נהדרת.
כן, הם נראים כמו החבורה שהייתה גם ביום רביעי.
זה פשוט מסריח, זה סתם לעשות דווקא. באמת. לא מבינה את הקטע.

אה, דיברת על השיר.
חשבתי שדיברת על הקישור של בני ה- 30+.

Shiri from the block

Active member
אני אעשה צפייה מחודשת של עונה 2 בקרוב גם אני רוצה לראות זה בצורה רציפה בלי המיליון הפסקות שהיו באמצע... אני מקווה שזה ישנה את דעתי לגבי עונה 2 שבגדול אני מרגישה אכזבה...

אני עשיתי חצי-צפייה מחודשת מזמן

שזה אומר, דילגתי על כל סצנות העבר וראיתי רק את הסצנות מההווה.
לא שההווה יותר יפה, פשוט רציתי לראות בצורה מסודרת ורציפה מה קרה עם הדמויות וכל ההתפתחויות, בעיקר בעונה 2.
זה בהחלט עשה סדר בראש ועל הדרך גרם להבין דברים שפספסתי ולהיזכר בדברים ששכחתי.

למשל, כשהסתיים שידור העונה, עמד לי בראש שהדמות של רג'ינה הולכת בזיגזג מטורף בכל עונה 2.
בצפייה חוזרת, שמתי לב שהדמות דווקא כתובה בצורה מאוד עקבית עד פרק 13, שם הרסו הכל, החזירו אותה לגישה שלה מעונה 1 וזרקו לפח חצי עונה של התפתחות הדמות. מאותה נקודה ועד סוף העונה הדמות שוב עקבית.
בשידור המקורי, בגלל חור/קפיצה בדמות בפרק בשיא העונה, זכרתי אותה כדמות שפשוט בנויה גרוע.

הצפייה מחדש בהחלט עזרה להבין מה היה טוב בסדרה, מה לא ואיפה בדיוק טעו.
דעתי האישית:
הטעות של עונה 1: קתרין. דייויד נשוי זה רעיון כל-כך לא מקורי שהיו צריכים לשקול אותו ולרדת ממנו. לא חסרות בעיות ש-MM ודייויד יכולים להתמודד איתן, ובנוסף, הכל חדש ביניהם והם בלי עבר וזכרונות. למה ללכת על הרעיון הכי טלנובלי וטרחני? הדברים היחידים שהיה טובים בקתרין הם עברה כאביגיל וההפללה של MM. אבל בשבילם לא צריך את קתרין. אביגיל יכולה להישאר רק בפלאשבקים, ובשביל להפליל את MM כל דמות תספיק.

הטעות של עונה 2: התקדמות בצעדי צב. היו פרקים שלמים שלא הזיזו כמעט כלום בעלילה.
בעונה 1 עוד היה להם תירוץ, אבל כשכולם זוכרים מי הם דברים צריכים להתקדם מהר יותר. חבל, כי הרעיונות היו מעולים.
היו עוד בעיות, כמו תמרה, שאם היו מביאים רקע משעמם פחות לדמות שלה אז כל סיפור גרג ותמרה היה מעניין יותר וחבל, כי כבר עשו חצי עבודה והשקיעו בגרג/אואן.

יהיה נחמד אם עוד אנשים יצפו ונוכל לערוך דיון שיעזור לכולנו להבין טוב יותר את העונות במין מבט-על ולא פרק-פרק, כי עכשיו זה הזמן, לפני שתתחיל עונה 3.

Macphista

New member
מסכימה לגבי העונה השנייה

דברים הלכו שם לאט. היו פרקים שהיו יום אחד, מקסימום יומיים.

היה סוויץ' מאוד רציני החל מפרק 10 בעונה השנייה. וזה מתקשר למה שכבר נאמר כאן על ידי כמה אנשים- רמפל הפך מדמות מרכזית באינסמבל של דמויות מרכזיות, לדמות ראשית בסדרה שעולה על הדמויות המרכזיות האחרות. וזה בהחלט בא על חשבון דמויות אחרות (תזכירו לי מי זה דייויד?).
פחות הרגשתי את זה עם כל ההפסקות שהיו במהלך העונה, אבל זה היה ברור בצפייה מרוכזת.
זה בהחלט בעייתי עבור אנשים שלא אוהבים את הדמות שלו, והאמת שגם לי זה הרגיש קצת יותר מדי.
אני נזכרת בראיון ששמעתי עם רוברט לפני שנתיים כשרק אישרו את הפיילוט ושאלו אותו על הדמות שלו והוא הסביר ואמר שהוא הזהיר את אדם ואדי לא להשתמש בדמות הזו יותר מדי, וזה בהחלט מה שהם עשו העונה וזה הרס.
עוד משהו משמעותי בצפייה החוזרת- מצאתי את עצמי אוהבת פרקים ששנאתי בצפייה הראשונה- הפרק הראשון של פרנקנשטיין, פרק רמבל19, ואפילו פרק רג'ינה20. נהנתי מהם (טוב, לא שנאתי את פרק רמבל בצפייה הראשונה, אבל לא עפתי עליו. חיבבתי אותו יותר בצפיה שניה).
בצפייה חוזרת... הפתעה... פחות חיבבתי את גולד...
לא יודעת למה כל הזמן בראש שלי גולד וניקולס ראש היו מעורבבים. ובצפייה מרוכזת גולד היה רק גולד... והוא... יותר מבוגש מראש... ונראה לי שיש לי קראש על ראש, והייתי מעדיפה לראות את ראש עם בל, במקום גולד.
כמו שמציעים כאן-
http://www.youtube.com/watch?v=QT6Jh4orUgE
טוב, יודעים מה? נמאס לי גם מבל. שיהפכו את גולד לראש, יעיפו את בל ויחזירו לחיים את אמנדה של ראש.
טוב, עזבו.
אני הולכת לעשות צפייה חוזרת של סטרגייט יוניברס וזהו.

ayalam44

New member
אני גם קראתי על זה!!

אבל הייתי בטוחה שסתם משהו המציא את זה..
הוא באמת נפטר ממנת יתר

**הוא לא היה בגמילה או משו?**

הוא כולה בן 31

Macphista

New member
הפעם האחרונה שהוא נכנס לגמילה

הייתה באפריל, וכל המעריצים כתבו לו ולליה שיהיה בהצלחה ושיהיה חזק וכו וכו'.
הפרסומים בנתיים מהמשטרה בוונקובר די מעניינים, כי אומרים שהוא היה בחברת אנשים לילה קודם, שהיו אנשים בחדר שלו- במילים אחרות- אולי מסיבת סמים עם זונות... :)
אבל ראו אותו הולך וחוזר לבד לחדר בסופו של דבר.
יאללה, סמים וזונות, זו הדרך למות.
ברור שלא יגידו את זה בגלל התדמית שלו...

Macphista

New member
הטרנדים הם לפי מיקום

הרעיון הוא שהטרנדים יהיו הטרנדים של המדינה שלך או האזור שאתה חי בו.
אז הרבה אנשים כתבו ISRAEL בציוצים שלהם באזורנו הקט...
וכל הציוצים על קורי תפסו כנראה נפח מטורף WORLD WIDE שגם נכנסו לטרנד מקומי.
וגם יש מעריצים בארץ שמצייצים ומרטווטים סלבס אחרים שצייצו עליו...
אז יצא שילוב של טרנדים די רגילים לישראל+טרנדי קורי

מסכמ"שת

יש המון ומשום מה לא עולה לי משהו ספציפי
היום הכי טוב השבוע:
לא היה שבוע משהו
היום הפחות טוב השבוע:
לגמרי יום שלישי בלילה - סיוט סיוט, תחילת המחלה.
המנחה בקורס, הוא נתן לנו הפסקה והחלטתי לשים ראש על השולחן ולנמנם כי לא הרגשתי משהו וממש נרדמתי. פתאום אני שומעת את שמי בקול, אז הוא צוחק ואומר לי "את יכולה לסגור את הדלת?" לקח לי כמה שניות להבין מה הוא רוצה (הוא ישב עם עוד מנחה שלנו), אז שאלתי בחשש "לצאת?" אז הוא אומר לי "את רואה איזה חדה את גם שאת חולה?" חח
קניית השבוע:
אוטריווין, סירופ לגרון
תוכניות לשבוע הבא:
לחזור לעבודה?
סדרה:
הכרגיליות
סרט:
לא
ספר:
לא
שיר:
ממש שיר מקסים