סכמ"ש!!

Shiri from the block

Active member
אויש תריגיש טוב שוב!! במידה ועדיין לא החלמת

לא הבנתי, באמצע השיעור הוא הוציא אותך החוצה?

shirush3

New member
*המשך תגובת באפי*

מזההההההההההההה לא לא לא לא לא לאאאאאאאאאאאא
ספייק, יש דברים שפשוט לא עושים!
אני ממש מזועזעת

סיימתי את עונה 6 ווואווווו הלם ושוק והקלה ואני שונאת את ווילו, אבל החיבוק עם זאנדר וג'יילס!
החזירו את ג'יילס!!!!

אבל נכון שהיא הייתה מדהימה???

ווילו כוויקה מהגיהנום הייתה מדהימה.
אהבתי את אוז הרבה יותר מטארה, אבל זה היה ממש ממש עצוב, והבנתי את הכעס שלה, אבל קצת נסחפה עם מה שעשתה לו.
כל הקטע של הטריו לא נראה מזיק בהתחלה, אני זוכרת שהייתי ממש בשוק שהוא ירה בה.
איזה באסה שזה נגמר עוד מעט?
אתמול הגעתי לפרק של HUSH
ההתחלה הקסומה עם ריילי (אני אוהבת אותו מאוד, הם פשוט לא צריכים להיות ביחד, אם כל האהבה שלי אליה - היא הרסה אותו).
ושכחתי כמה הפרקים האלה מצחיקים (הפרק של חג ההודיה עם השומשי והסיפיליס של זאנדר
).

Shiri from the block

Active member
סכמש מש מש שאלת השבוע: שתפו סיפור הזוי שקרה לכם במהלך חייכם.- לא נראה לי שהיו סיפורים הזויים.... אם אני אזכר אני אכתוב :)
היום הכי טוב השבוע: שישי-שבת
היום הפחות טוב השבוע: כל שאר הימים
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל לא זוכרת
קניית השבוע: כלוםםםםםם כלום המצב הכספי שלי מדכא אותי
אבל עוד מעט יש יומולדת אז לפחות אני אקבל דברים שווים ותווים וכל מיני כאלה.. ואז אני אוכל לקנות דברים חדשים XDD
תוכניות לשבוע הבא: לשרוד בלי להוציא אגורה
חוץ מסיגריות

סדרה: סמולוויל!!! סמולוויל!!! סמולוויל!!! וסמולוויל!!!! התמכרות! אני כל כך מכורה!!! אעעעעעעע איזו סדרה מעולההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!
סרט: שלגייה!!! שכחתי גם לציין ששבוע שעבר ראיתי היפיפיה הנרדמת, ואני רוצה להגיד לכן שאחרי שראיתי את ה-2 סרטים האלה, רג'ינה שלנו יותר דומה למליפיסנט מאשר למלכה הרעה של שלגייה...
הא, והמלכה בשלגייה אמרה באיזשהו שלב Dearie
אני ואחותי צחקנו על הקטע הזה חח
ובהיפיפיה הנרדמת מליפיסנט אומרת בהתחלה Sorry im late המשפט הידוע של רג'ינה
לפחות לפי מי שאוהב את רג'ינה חח מעבירים על זה דאחקות בתמונות..
בכל אופן שלגייה והיפיפייה הנרדמת זה סרטים ממש חמודים, אבל בהחלט נהנתי מהיפיפיה הנרדמת יותר! ובנתיים מכל הצפייה המחודשת שלי של סרטי דיסני, הכלבלב והשועל הסרט הכי טוב

תוהה לעצמי מה הסרט דיסני הבא שאני אראה, אם יש לכן הצעות, תגידו!! אני אראה הכל אבל ספציפית שבוע הבא אני לא סגורה על איזה מהם!
ספר: משחקי הכס ממשיך ללוות אותי לכל מקום ונשאר סגור

שיר: הווו היה שיר שחרשתי עליו השבוע אבל שכחתי כבר מה הוא חח, בכל אופן פופ בכללי...
תמונת השבוע: תכירו, אישתי החדשה
טס מרסר מסמולוויל
שהייתה אפילו בפרק אחד בהיה היה! בתור ג'ק והאפונה, שג'יימס השאיר אותה למות, חוצפן

כבר הספקתי לחלום עליה... היה כיף

ayalam44

New member
חתולים בצמרת

או בת הים הקטנה לקראת העונה השלישית
(או פיטר פן)

Shiri from the block

Active member
רעיון טוב! אבל אחותי לא תיהיה סופש הקרוב בבית ואני בטוחה שהיא תרצה לראות חתולים בצמרת גם.
וכןןןןןןןן פיטר פן! טוב קיצר אני אחכה לה שתחזור חחח כי גם היפה והיחפן אנחנו רוצות לראות.

לגבי בת הים הקטנה- קודם כל שזה מקום 4 בסרטי דיסני אהובים עלי מכל הזמנים. שנית, כבר ראיתי את הסרט פעמיים בשנה האחרונה

לא מזיק לצפות שוב, אבל אולי אחרי שאני אסיים את הסרטים הישנים יותר שלא ראיתי איזה 15 שנה חח

שאלת השבוע: שתפו סיפור הזוי שקרה לכם במהלך חייכם. יום אחד קמתי בבוקר, וגיליתי שקורי מונטית' נפטר. בנאדם כל כך מוכשר וצעיר...
היום הכי טוב השבוע: הייתי ביום שלישי אצל האורטודנט, מסתמן שביום שלישי השבוע, (עוד יומיים) מורידים לי את הגשר!
היום הפחות טוב השבוע: היום..
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: המעגל - שרית חדד: "יש לי מתכון מעולה לאורז במקרו!" מיכל אנסקי "למה במקרו? קחי אורז, מים, שימי בסיר עם הגז, יוצא מעולה!!!"
קניית השבוע: אני ואמא שלי הלכנו להזמין ספרים, שנה הבאה, ובחנות היה משהו ממש מגניב, זה בונסאי (לאלה שלא יודעים מה זה) קטן שזה בעצם נייר, מעוצב בצורת עץ, שמים אותי בצלחת עם מים מיוחדים שבאים בערכה וגדל על הנייר סוג של פונפונים מגניבים כאלה שניראים כמו גבישי מלח אבל זה רך! זה ממש מגניב, עד שהצלחתי להרוס את זה

תוכניות לשבוע הבא: להוריד את הגשר (אמן) ואיקאה! סוף סוף.
סדרה: התחילה עכשיו עונה שניה של רקדניות קטנות ואני מחדש, לא מבינה למה אני רואה את החרא הזה! היא הורגת אותן!
סרט: לא ראיתי השבוע...

ספר: המון זמן לא קראתי...
שיר: http://www.youtube.com/watch?v=Kq2bJFFoyzE לזכרו, אחד הביצועים האהובים עלי.
תמונת השבוע:

למעלה