סכמ"ש!!

shirush3

New member
תרגישי טוב

זה דווקא נשמע משעשע ללכת לאיבוד בהזיות על משחקי הכס

Shiri from the block

Active member
בלהבלהבלה שאלת השבוע: איזה טיפוס אתם? בתי מלון או קמפינג? הייתי רוצה להגיד קמפינג, אבל בגלל שאני אתלונן הרבה אז עדיף בית מלון חח
היום הכי טוב השבוע: חמישי ושישי
היום הפחות טוב השבוע: שאר השבוע
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: -
קניית השבוע: אחי הדוב, גברת דאוטפייר, חולצה שכתוב עליה Free Dobbie עם תמונה שלו
וזה בעיקר..
תוכניות לשבוע הבא: לשרוד.
סדרה: דם אמיתי, סמולוויל, כתום זה השחור החדש. מתחילה השבוע לצפות בנקמה סוף סוף!!!!!!!!!!

סרט: וואלה לא זוכרת
ספר: -
שיר: אשמח עם תאזינו לזה https://soundcloud.com/wisenevil/wisenevil-ft-sharon-holzman
לאחים שלי יש הרכב מוזיקלי שנקרא Wisenevil הם עושים מוזיקה אלקטרונית/האוס/טראנס וואטבר חח, והם עשו רמיקס באמת באמת מגניב יחד עם שרון הולצמן מאביטפוס שהוא זה שכתב את השיר. תנו לזה הזדמנות!
ואם אתם אוהבים אז אשמח אם תשתפו את זה גם אצלכם בפייס

תמונת השבוע: חחחחח ראיתי את זה רק היום אבל זה ממש מגניב חח

LeAnnDylan

Well-known member
מדגישומטיק לא עובד יותר
|מתאבד|

שאלת השבוע: איזה טיפוס אתם? בתי מלון או קמפינג? אני יותר טיפוס של בית
אבל איכס קמפינג.
היום הכי טוב השבוע: כל המשפחה שלי ירדה בסופ"ש לאילת אז כמובן שנשארתי לבד בבית ועשיתי מסיבות עצמיות שכוללות בישולים לתוך הלילה, מרתון של "כתום" ומוזיקה בפול ווליום כדי לעצבן את השכן הדביל שלי שמתופף לי כל היום בפול ווליום ומוציא אותי מדעתי (ולמקרה שתהיתם, לא, הוא לא יודע לתופף!)
היום הפחות טוב השבוע: כל יום שכלל בתוכו אנשים. בחיי שאין לי כוח לאנשים
אה ובגלל שזה סיכום של השבוע הקודם אז אני יכולה להכניס לכאן את ההופעה של קרן פלס. שמצד אחד, עבר הרבה זמן מאז שראיתי אותה בהופעה (שנה!) אז זה בהחלט היה נחמד אבל למרות הביקורות האוהדות למופע החדש, אהבתי הרבה יותר את העיבודים הקודמים לביצועים שלה. והיא מבצעת יותר מידי שירים שכתבה לאחרים מאשר להתמקד בשירים שכתבה לעצמה וזה קצת מבאס. די, אי אפשר לשמוע יתר את כל הציפורים/לשם/נובמבר
והיא לא שרה את כלום לא טעים

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: ילדה בת 5 שואלת אותי אם הקעקוע שלי אמיתי וכשעניתי שכן היא מגיבה ב: "שקרנית אחת, אני יודעת שזה טחינה" (במקום חינה
)
קניית השבוע: פטריות! הכנתי מלא אוכל וכל דבר בו היה עם פטריות

תוכניות לשבוע הבא: ראיונות עבודה ובתקווה שאמצא עבודה

סדרה: כתום, דקסטר, חניבעל, בתוך הבועה ועשיתי מרתון של עונה 4 של איידול (קרי
) ועכשיו הגעתי לעונה 5 ונזכרתי כמה אהבתי את קת'רין ופיקי. פיקי הורסת מצחוק עם כל היציאות הדרומיות שלה. כאילו אין אנשים טיפשים כאלה במציאות, זה כל כך אותנטי אצלה ובגלל זה זה כל כך אדורבול ושובה. וקת'רין, וול, דאם! היא כוסית!! אני צופה בה ולא מפסיקה להזיל ריר. בא לי להדפיס פוסטר בגודל מלא שלה ולתלות מעל המיטה כדי שאוכל לבהות בה כל היום! היא כל כך יפה!! במיוחד בתקופה של איידול. והיא הייתה כזו הורסת והריקודים שלה ושל פיקי ביחד ונענועי התחת שלהן
|אורגזמה|
בכלל עונה 5 הייתה עונה של כוסיות. אם כי אמריקה החליטה שהיא לא אוהבת כוסיות והעיפה את כולן אחת אחרי השניה (חוץ' מקת' כפרעליה^^)
סרט: לא ראיתי אבל אני מתה ללכת לראות פרנויה. ראיתי השבוע איזה פרק של צ'לסי לייטלי ואמבר הרד התארחה שם ואומנם לא שמעתי עליה לפני, אבל אחרי הראיון הזה הוספתי אותה לרשימת הנשים שלי. לא רק שהיא שווה בטירוף, היא גם נראית מזה מגניבה!
ספר:
הכי קרוב שהתקרבתי לספר זה במהלך הסופ"ש שהחלטתי לעשות ניקיון יסודי בחדר ואז כשהרמתי את המיטה גיליתי שם מלא ספרים חדשים שקניתי במטרה לקרוא לפני כמה שנים והם עדין שם, מבריקים, נוצצים וגלמודים, מחכים שאגיע אליהם.
שיר: Carrie Underwood - Making Love Out Of Nothing At All
Luke Bryan - That's My Kind Of Night
Brandy Clark - Take A Little Pill
Brandy Clark - Stripes
ברנדי אגב, היא אחת הכותבות הכי מוכשרות בסצינת הקאנטרי עכשיו והשיר שלה Take a Little Pill הוא בעיני אחד השירים הכי טובים (לירית) שנכתבו בעשור האחרון. הוא כל כך אמיתי וכל כך קל להזדהות איתו וללכת לאיבוד בתוכו. שיר מדהים ומצמרר שבא לי בתקופה הכי מתאימה של החיים.
תמונת השבוע: מגניב!

LeAnnDylan

Well-known member
לא עובד לי

אני נכנסת וזה כותב לי:
Oops! Google Chrome could not find on.liorshemesh.com

Try reloading: on.liorshemesh.com/mo/2.0/

כשאני עושה רילוד זה נותן לי את אותה הודעה וגם בדפדפנים אחרים זה לא עובד לי

למעלה