סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: איך אתם עם זמנים? מגיעים בזמן, מאחרים או בדיוק בשניה שהייתם צריכים?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

סכמ"ש

שאלת השבוע: איך אתם עם זמנים? מגיעים בזמן, מאחרים או בדיוק בשניה שהייתם צריכים? אני מאלו שחוטפים חום אם מאחרים לה או שאני מאחרת. לאחר מעיד על חוסר כבוד בעיניי ומאוד לא מקובל עלי. כולם כבר יודעים שאם הם באים אלי הם צריכים להגיע בזמן, לכל היותר באיחור מכובד של כמה דקות. ומסייגת שאני יודעת שיש אנשים שאין לי בשביל מה לטרוח איתם או עבורם, אז יש מצבים בהם אנחנו מגיעים באיחור, כי אם נגיע חלילה בזמן הנכון, אנחנו נהיה לבד ונצטרך להמתין זמן רב מאד עד שכולם יגיעו או האירוע יתחיל.

היום הכי טוב השבוע: שבת. היה יום מושלם מלא במשפחה וחברים

היום הפחות טוב השבוע: ראשון. קיבלתי חדשות מאוד לא טובות מאימא שלי, היא צריכה לעבור ניתוח מסוכן מאוד.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הקטנה שלי, עוד 3 שבועות בת 4, למדה בגן על החלל. הלכנו לספרייה לקחת ספר בנושא, והיא עצרה ליד כל ספרנית והסבירה לה מה זה חור שחור "זה בחלל, ומאוד גדול, ואם נתקעים בפנים אי אפשר לצאת אף פעם וככה נשארים באיבוד כל הזמן!!" ובת 6 שמאוהבת בפאואר ריינג'רס גילתה תחפושת באחד מחנויות הענק האהובות עלינו, והקפידה ליידע את כל העובדים בחנות על הממצאים החשובים "סליחה, יש לך ילדות קטנות בבית, אולי בנות 6? אם כן, אז כדי שתגיד להן שיש כבר תחפושות של פאאור ריינג'רס וכדי לקנות לפני שיגמר" הן הורסות אותי מצחוק

קניית השבוע: כוסות חדשות לכבוד החג, וגם כל מיני כלי הגשה יפים שמצאתי בחנות יד שנייה

תוכניות לשבוע הבא: להספיק מה שלא הספקתי השבוע

סדרה: ניוזרום. העונה השנייה בנתיים מעצבנת אותי מאוד

סרט: how to train you dragon

ספר: אורנג' איז דה ניו בלאק

שיר: שירן - זה בשבילך. שמענו ברדיו בפינת הפלאשבק את בלאק אור וייט. הבנות התלהבו, וגם אני כי פעם האחרונה ששמעתי את השיר הייתה לפני שנים רבות..... חחחח, אני זוכרת אפילו את הבכורה העולמית, כולם ישבו מול להיט בראש והעולם עצר מלכת........בבית הראתי להן את הקליפ והיה לי שקט לחצי שעה בערך והאמת היא שכבר נמאס לי מהשיר....

https://www.youtube.com/watch?v=_MqRrbEvI_w

תמונת השבוע:

אמא שלך פה בארץ?

מתי הניתוח?
מאחלת שהניתוח וההחלמה יעבורו בהצלחה ובשלום מותק

למה הבנות מתחפשות השנה?

היא בארץ

אני מעדיפה לא לכתוב פה, אני אכתוב לך מסר שאגיע הבייתה.
הגדולה כמובן תתחפש לפוואר ריינג'ר ורודה
הקטנה או שלגייה או בתולת הים.
עכשיו הבעיה האמיתית - למה אני אתחפש?

Macphista

New member
החלמה מהירה

ג'יזס זה קליפ של 11 דקות!
11 דקות!
התחלתי לראות את זה לפני מאות שנים והוא עדיין עומד על גג של מכונית ו... המממ... "חש את עצמו".
הי הסימפסונס!

הבנות שלך נשמעות ממש אינטליגנטיות. זה מגניב. לומדים משהו חדש=הולכים לקחת ספר בספרייה ולהעמיק את הידע.
מצחיק שהבת שלך אוהבת את הפאוור ריינג'רס, זו כל כך "סדרה לבנים". מצד שני גם אני אהבתי את הפאוור ריינג'רס כילדה. אני חושבת שכבר דיברנו על זה.
בכל מקרה בהארץ הייתה כתבה במוסף לפני שני סופי שבוע אני חושבת על המגמה "הורודה" אצל בנות. שאחרי גל של סדרות ומרצ'נדייס לשני המינים פתאום בנות חזרו לורוד, ונסיכות וכו' והאימהות הפמיניסטיות לא יודעות איך להתמודד עם זה.

יש לי דעות מאוד מוצקות בקשר לטרנד הניסכות

ב-א-ר-ו-ר שאני בעד הנסיכות וחושבת שכל הפמניסטיות והאימהות שצועקות גוועלד צריכות קצת להרגע........ הרבה. בכתבה מתוארת אימא אחת שאמרה לבת שלה - בת שנתיים!! שהיא יותר יפה מדמות מצויירת של דיסני. בחיים לא שמעתי דבר מגוחך יותר......
אני יכולה לכתוב עוד ועוד ועוד, אבל דיברתי על זה כלכך הרבה בשבועיים האחרונים, בעלי יחטוף חום אם הוא ישמע שנתתי עוד "הרצאה" בנושא

יש כל כך הרבה עונות של פאואר ריינג'רס, אנחנו אוהבים "רק" 4 עונות, כלומר לפחות 100 פרקים, שראיתי כבר כל כך הרבה.....
http://www.imdb.com/title/tt1121628/
http://www.imdb.com/title/tt1704503/?ref_=sr_2 - האהוב ביותר על הבנות שלי
http://www.imdb.com/title/tt0451469/ - המועדף עלי

כל אחד מבני המשפחה צריך לבחור לעצמו דמות, ולפעמים חייבים להשאר בדמות כל הארוחה. לא ממש משעמם פה. אני לא מסכימה להיות הרעה יותר, מתחיל להכאיב לי שדוקרים אותי עם חרבות (ורודות)

ולקינוח - עוגת יומהלדת סופר סמוריי פאואר ריינג'רס

LeAnnDylan

Well-known member
פאוור ריינג'רס

אני חושבת שעד איזה גיל 14 החלום שלי היה להיות פאוור ריינג'רית

זמנים קשים
עד שהתגייסתי הייתי עוקבת אחרי כל העונות של הסדרה.
עם כמה שהאפקטים היו עלובים, זו סדרת הילדים היחידה שלא נטשתי כשמלאו לי 10 שנים.

בהצלחה לאמא שלך בניתוח

מקווה שהכל יעבור בשלום

Shiri from the block

Active member
מאז שעשיתי לייק לקבוצה שלהם בפייסבוק השבוע אני כל הזמן רואה עידכונים וזה ממש מצחיק אותי

איזה נוסטלגיה חחחחחחח

Shiri from the block

Active member
נייס אהבתי את ההתחלה אבל אז עם האוטוטיון זה התחיל להישמע גרוע ולא אהבתי...

Shiri from the block

Active member
החלמה מהירה ורק טוב לאמא שלך
אוף החור השחור בחלל... זה עדיין מפחיד אותי

היה לי רק השבוע די הרבה סיוטים שקשורים לחלל, סוף העולם והתפוצצות כדור הארץ. תענוג

מייקלון

ב VH1 חורשים על הקליפ הזה! והכי מפתיע שהם תמיד שמים את הקליפ המלא משום מה, וזה קליפ מזה חופר :X
הכי טוב לשים את Remember the time בגירסא המלאה שלו

יאללה עונה

שאלת השבוע: איך אתם עם זמנים? מגיעים בזמן, מאחרים או בדיוק בשניה שהייתם צריכים? אני טוב מאוד... דווקא תמיד מקדימה ומחכה לאחרים...

היום הכי טוב השבוע: חמישי-שישי.. היה לי אורינטציה באונ' החדשה... היה ממש מגניב והכרתי מלא חבר'ה חדשים...

היום הפחות טוב השבוע: יום שלישי... ההורים שלי לא היו בבית וזה הרגיש מוזר...

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: טוב זה מצחיק\ קריפי כזה... ירדתי כזה מאוטובוס בדרך חזרה מאונ' הבייתה היום חצי ישנונה... ואיזשהו איש מבוגר כזה התחיל להסתכל עליי ואמר לי שאני יפה... אז כמו כל קנדית, אמרתי לו תודה... וחזרתי לענייני... ואז קלטתי שהוא עדיין מסתכל עליי והוא התחיל לדבר איתי... שאל אותי אם אני יודעת ספרדית אז אמרתי לו קצת (בספרדית).. אז הוא שאל אותי מאיפה אני אז אמרתי לו שלמדתי בבית ספר... אח"כ הוא כזה שאל אותי בספרדית אם אני רוצה להתחתן איתו
ואני כזה חזרתי לעינייני ואז עשיתי את עצמי בודקת את הלוח זמנים של אוטובוס וגיליתי שיש לי מספיק זמן בשביל ללכת לתחנה השניה של האוטובוס והלכתי לשם...

קניית השבוע: iClicker? זה שלט כזה לאונ' של שאלות אמריקאיות...
תוכניות לשבוע הבא: סמסטר חדש מתחיל

סדרה: מליסה וג'ואי, בייבי דדי, ימי חיינו, B&B, שקרניות, הוליווד גיים נייט, Twisted
סרט: אין
ספר: אין
שיר:hardest of hearts -florence and the machine https://www.youtube.com/watch?v=HkzORb7JolI
תמונת השבוע: חילקו לנו פנקייקים ושתיה באורינטציה היום

Macphista

New member
בקנדה מותר לדבר עם זרים?

יו גברת, מהר ללכת ללמוד קרב מגע או הגנה עצמית או וואטאבר. את מושכת טיפוסים מוזרים.
הייתי אומרת לך לסגל מבט קר, מתנשא ומנוכר ולהשתמש בו כל פעם שפונים אליך ברחוב (או בכלל כשפונים אליך אנשים נחותים
), אבל נראה שאת טיפוס נחמד, אז לפחות כדאי שתדעי להגן על עצמך כשהנחמדות הזו תכניס אותך לצרות.

מה זה iClicker? איך משתמשים בזה?

אוף, אוני'. רוצה להתחלף? אני אתחיל סמסטר עכשיו ואת תסיימי תואר שני?
אני ממש מוטרדת מסיום התואר...

אני ממש אוהבת את florence and the machine, זה היה גילוי עבורי רק בעקבות הסרט גטסבי הגדול ונראה שפספסתי את השיר הזה כי לא נפגשתי בו...

למעלה