סכמ"ש!!

LeAnnDylan

Well-known member
הגרסה של איידול לבני אנד דה ג'טס?

את מתכוונת לאמריקן איידול? לגרסה של היילי ריינהרט?
ואני די משוכנעת שראיתי את הפרק האחרון של שקרניות (אלא אם כן התחילה עכשיו עונה חדשה ולא סיפרו לי) אבל אני לא באמת זוכרת איך היא הסתיימה

כן, הגרסה שלה, השבוע נתקלתי בה לראשונה

כי אני לא צופה בתוכניות האלה, וממש אהבתי את הגרסה שלה.
ולגבי פל"ל, הפרק ששודר ביום שלישי האחרון, שהראו לנו אולי מי A,
אני לא רוצה לרשום במידה ולא ראית.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שממש שנאתי אותה בעונה שלה

הביצוע הזה שלה היה יחסית סביר אבל הקול שלה היה צורם מידי וממש לא נהניתי ממנה למרות שהיא הייתה חביבת הפורום בתפוז

ואיך אפשר לא לאהוב איידול?

בדיוק הורדתי את כל הפסקול של סמאש וראיתי שהיה שם ביצוע של ויאנה של בילי ג'ואל ואז נזכרתי שהיה באיידול ביצוע מעולה לזה שלמרות שבסמאש זה מופק ומעובד ואמור להישמע מושלם, דווקא הקסם הזה של הלייב שואו והדקה וחצי לשיר עושה את כל הקסם. כמובן שזה רק במידה ושרים את זה נכון

לגבי שקרניות, לא בטוחה מה שודר בשלישי האחרון כי יש לי YES בבית אבל הסתכלתי עכשיו בטורנט וראיתי שיש כבר עונה 4 ואני סיימתי רק את 3 אז אני מניחה שיש לי עכשיו איזה 12 פרקים להשלים

מאוד!!! אבל תיבת המסרים שלי #@#@%

מהצהריים אני מנסה ללחוץ על השב והוא לא נותן לי להשיב

אין לי ג'ימייל (אמממ מה זה?) יש לי מייל רגיל כזה

אני בהחלט הוסיף את השאלה בסכמ"ח!!!

עדושית

New member
זה המייל של גוגל

הוא סופר נוח וגם יש בו צ׳אט מה שיקל עלינו היות ושיטת המסרים לא נוחה בעליל

הבנתי משיר שאין לך פייס, תשקלי לפתוח חשבון בג׳ימייל?

Macphista

New member
גם אצלי, וגם ההתראות הפסיקו לעבוד אצלי

הטכנאים של תפוז יצטרכו לעבוד מחר שעות נוספות כדי לתקן את הסיפור...

Shiri from the block

Active member
חחחחחח הרגת אותי עם מזה ג'ימייל
מייל מאוד נוח ויעיל חח בכל מקרה מומלץ לפתוח שם חשבון לדעתי

Macphista

New member
תוהה אם אשקיע בתשובה ארוכה ומפורטת היא תמחק

שוב כמו בפעם האחרונה.

שאלת השבוע: איך אתם עם זמנים? מגיעים בזמן, מאחרים או בדיוק בשניה שהייתם צריכים?
אני כל כך שונאת להתעסק בזה. באמת, זה נושא שממש מטריד אותי. אני תמיד מנסה להגיע בדיוק בזמן. ותמיד מגיעה לפני הזמן. ותמיד מחכה ומחכה ומחכה לאחרים שלא רק שלא מגיעים בזמן, אלא גם מאחרים. ואז מחשבות קיומיות הרות גורל עולות בראשי- למה תמיד אני זו שמחכה, כמה זמן בחיים שלי ביליתי בלחכות, האם זה היעוד שלי בחיים- לחכות לאחרים? ועכשיו אני מבינה שיש לי קווי דמיון לקתלין סטארק. בעעע.

היום הכי טוב השבוע: חמישי. הגיעו הציונים האחרונים שלי. קיבלתי 98 בסמינריון האחרון לתואר ו- 96 בעוד איזה עבודה קטנה. הממוצע שלי בתואר השני לפני השקלול עם התזה עומד על 93.8 ואני די גאה בעצמי על זה. אם לא הייתי כותבת תזה הייתי יכולה כבר לסגור את התואר. מחשבה מרגשת, מטרידה ומפחידה בו זמנית.

היום הפחות טוב השבוע: חמישי. כל עניין סיום התואר... כמו שכתבתי... מרגש, מטריד ומפחיד. אני כבר ממש רואה את הסוף מבחינת התזה, ברמה של שבועות, ומתחילה לגשש על עבודה עתידית ו... כלום. הרעיון להיות מובטלת בחזרה בבית של ההורים שלי מטריד. כל ההטרדות האלה גם נודדות לי בראש בזמן שינה ויוצרות חלומות הזויים ומטרידים ברמות אחרות.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: ממממ

קניית השבוע: מממ

תוכניות לשבוע הבא:הרעיון הוא עד רביעי בבוקר לסיים ניתוח של 2 חלקים מאוד מרכזיים בתזה. ואז שבוע אחכ ישאר לי רק לכתוב את הממצאים שלהם. וזהו... לסיים טיוטה ראשונה מלאה... פחד!!! ויש לציין שהפחד משתק. יכלתי כבר לסיים את הניתוח השבוע אבל השקעתי ממש מעט בתזה השבוע. בעיקר בהיתי במסך במחשבה של "וואו, זהו, זה עומד להיגמר, אימל'ה. מה עכשיו?".
אה, ועוד סיום- שבוע הבא אסיים את בדיקות האלרגיות שלי ויגידו לי רשמית שאני לא אלרגית לכלום.

סדרה: באפי! זהו! התחלתי ממש להנות! ברגע שגיליתי את הספויילר המשמח ההוא החלטתי לגמוע את העונות עד שאגיע לשלב השמח. ואני ממש נהנת מהעונה השלישית! בשלב מסוים תהיתי למה אני כל כך נהנת, והאם זה עוד ניסיון שלי לא לעבוד על התזה ולמרוח את הזמן (זה כן...) ואז בדקתי קצת על העונה הזו וראיתי שחלק מהפרקים כתבה ג'יין אספנסון! ווהו! זהו! הגעתי לארץ המובטחת! אני כבר באמצע העונה השלישית ויש לי צורך עז לגמור את הסדרה הזו עד ה- 17 לספטמבר. אז, זה הזמן לשים גז.
חחח, ספייק מבקש מאמא של באפי מרשמלו ובוכה לה על דרוסילה... ספייק שולט!
וסוף סוף קורדילה תמצא לה מישהו ראוי! בשעה טובה!

סרט: מה זה?

ספר: אז סיימתי את השני של משחקי הכס ואני לא מרשה לעצמי להמשיך לשלישי כי זה יותר מדי גוזל זמן מהתזה. אז ברור שאם אין ספר שלישי אז יש סדרות טלוויזיה וספרים אחרים לבזבז עליהם את הזמן. התחלתי לקרוא את אליס בוונדרלנד, קראתי את שני הפרקים הראשונים וזה מעניין. היא ממש ילדה. וחושבת ומדברת בצורה ילדותית. מעניין אם יהיה לזה ביטוי בסדרה וונדרלנד.

שיר: אני עוד מגיבה לטווירקינג- ממש כמוהם https://www.youtube.com/watch?v=jZpId_zD05Q

תמונת השבוע: התחושה שלי... ממש כמו אליס... נסחפת בים של... ובכן, אצלי זה מחשבות ופחדים, אצל אליס זה דמעות.

Jimmy Kane

New member
וואו כל הכבוד

בהצלחה עם הסיום ואר

ואני רק סיימתי שנה ראשונה עם ממוצע סביר.. של 72..

Macphista

New member
מישהו פעם הסביר לי

שממוצע 70+ בשנה א' במקצועות הנדסה וכל הדומה זה לא רע בכלל.

למעלה