סכמ"ש!!!

סכמ"ש!!!

שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה.
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:
משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף?

סוף שבוע טוב, חופש נעים, וחג שמח!

Macphista

New member
סכמשון

ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם: הימים הראשונים של השבוע היו ממש עמוסים ומעייפים ומצאתי את עצמי באמצע השבוע נוהגת על כביש 6 די עייפה ופתאום קלטתי שהרכב מתחיל לרעוד וישר "התעוררתי" והבנתי שאני על 160 קמ"ש.

היום הכי טוב השבוע: רוב השבוע היה די נחמד. ביום שלישי נפרדתי מכולם בירושלים, קיבלו אותי בחזרה בבית בסדר. בערב גיליתי שסבתא שלי בגדה אינספור פעמים בסבא שלי וגם הוא אפילו יותר בה.

היום הפחות טוב השבוע: חמישי אחותי ואני הכנו עוגה ועוגיות והזמנו בני משפחה לסוכה שלנו וכולם ישבו לי על הוריד לגבי עבודה, והתואר שלי הוא מיותר, ודוד שלי אמר "נו, סיימת ללמוד? אז את מתחילה עכשיו הסבה מקצועית?" ודודה שלי שאלה אם כבר מצאתי משהו ב alljobs (פעם קודמת ששאלה אותי היה אתמול) ואם אני רוצה שהיא תאסוף לי פתקים כאלה של "דרוש עובד" ואז גם עוד קרובת משפחה קצת יותר רחוקה גם נכנסה לסיפור והחליטה שכולם לומדים היום יותר מדי ואם גם כשהיא הייתה בת 22 ההורים שלה היו מממנים לה לימודים הייתה עושה את זה אבל מה לעשות שיש אנשים שאין להם אינסוף משאבים והיא ישר התחילה לעבוד והדור שלנו דפוק ואני יותר מדי צינית ולהיות ציני זה מאוד שלילי ומשציני חושב שהוא טוב יותר מאנשים אחרים ובלה בלה בלה בלה ואז גם קראתי את זה- http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3612371,00.html
("אין הזדמנות שנייה. אין עתיד לדור הכושל הזה, הם בייבי־לוזרס")
ובקיצור, עוד אוריד את התארים שלי מקורות החיים ואלך לשטוף חדרי מדרגות.
אח"כ עוד נפגשתי עם חברים ובכיתי על ראיון עבודה שכנראה פישלתי בו שבוע שעבר במקום שיכול היה להיות מושלם עבורי ועבור נפנופו מול עיני המשפחה שלי.

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: החתול שלי אחרי שנתנו לו ווליום. גם מאחורי זה עומד סיפור ארוך אבל כבר חפרתי כאן...

קניית השבוע: חזרתי מפקידור. פדיקור נחשב לקנייה?

תוכניות לשבוע הבא: יש מלא דברים באזור, יש לי כרטיסים ל-2 סרטים בפסטיבל הסרטים בחיפה, וכנסיית השכל מופיעים, ומרצדס בנד ודנה ברגר ומלא עניינים יש פה במהלך סוכות. מגניב.

סדרה: סיימתי את באפי, אני באבל.
תוהה אם להפסיק את האבל ולראות את העונה האחרונה של אנג'ל.
אני שוקלת להתחיל לראות הומלנד עם אמא שלי.

ספר: התחלתי את A storm of swords. לא יודעת למה ההתחלה לא באה לי טוב. אבל עכשיו אני בפרק הראשון של ג'יימי
וזה כבר נחמד יותר.

שיר: Stay של דייב גהאן, מוקדש לדמות האהובה עלי בבאפי שממש מזכיר לי את דייב גהאן. כאמור, אני באבל.
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_PvYn_Z-Y

תמונת השבוע:

החתול שלי מפלצת.

וואי כמה מידע

קודם כל, תפסיקי להקשיב לכל מי שלא מבין, אני מהצד השני של הסקאלה יכולה להגיד לך שפיספסתי כמה עבודות בגלל מחסור בלימודים ותואר, אז תפסיקי להיות כ"כ קשה עם עצמך, סיימת תואר לפני דקה וחצי בערך, והעבודה תגיע וגם הקידומים כי את שאפתנית ופרפקציוניסטית.
מההיכרות שלי איתך אני יכולה להגיד לך שלוקח כמה רגעים להבין אותך (אני זוכרת בימים הראשונים שחשבתי איזו פולניה מוזרה), ואני מרשה לעצמי להגיד את זה עכשיו כי כן נכנסת ללב, וצריך להכיר את הציניות והמוח החקרני הזה שלך.

סבא וסבתא שלך
הם יודעים אחד על השני? מה הם חושבים על זה?

ןאני מחכה כבר לקרוא את החפירה שלך על באפי!!!

Macphista

New member
אני לא פולניה!

למרות שאני מתנהגת יותר מדי כמו פולניה ייקית אין לי באמת גנים פולניים. יש הרבה דברים אחרים מעורבבים (קצת ייקי כמובן) אבל לא פולני.
ורשמית גם עדיין לא סיימתי את התואר. אני מחכה להערות על הטיוטה של התזה ובטח יהיו בקשות לתיקונים ורק אחרי שאתקן ואגיש רשמית אז אסיים רשמית.
וגם ניסיתי להסביר את זה אתמול למשפחה שלי ולהדגיש שאני עדיין מקבלת מלגה לכן אני לא מגה מובטלת ויש לי עדיין הכנסה אבל זה לא עניין אף אחד.

סבא שלי נפטר לפני שנים, סבתא שלי קצת קוקו עם דמנציה. אבל אני מניחה שהם ידעו. עושה רושם שהם לא היו יותר מדי דיסקרטיים.
ממש אפשר להספיד את האהבה. הזוג הזה שחי ביחד מעל 50 שנה... מסתבר שמערכת היחסים שלהם הייתה רקובה מהרגע הראשון...
האהבה מתה

כן גם אני ממתינה לכתוב על באפי (אייקון של פולניה...)

shirush3

New member
הייתי לפני כמה שנים בסרט בפסטיבל הסרטים

כיף שם
במיוחד כשיש אווירה שמתחיל הסתיו

יש דוכנים בצד אחד והופעות בצד שני ואני מקווה שיצא לי להגיע לשם השנה

בהצחלה עם מציאת עבודה
אל תתני לאנשים אחרים שיחפרו לך ויחליטו לך מה לעשות(הם סתם מלחיצים)
לפחות יש לך תואר וזה חתיכת פלוס
יש הרבה משרות שאם אין תואר אז אין סיכוי להתקבל

לימודים/קריירה זה דבר מתסכל

עוד לא ראיתי את העונה האחרונה של אנג'ל אם את רואה תגידי אם כדאי
ספייקי

Macphista

New member
אם/אחרי שאמצא עבודה שהולמת

את ההשכלה שלי אטיף לך על השכלה גבוהה.
כרגע אני יותר בגישה של- תארים מיותרים, שוק עבודה גרוע, שכר מעליב, תנאי פח...
אבל בגדול אני בעד השכלה.

shirush3

New member
אני גם בעד

בלי קשר לתארים להעשיר את הידע זה משהו שרק יכול לתרום.
מהבחינה של בניית קריירה, בארץ לפחות, זה מייאש ומסתכל

אני מקווה כבר להתחיל ללמוד שנה הבאה

עדושית

New member
כל כך מבינה אותך לגבי התארים ושוק העבודה

והמשפחה והלחץ וכל השיט הזה.. אני שם בעצמי עכשיו וזה פיסכוש אחד גדול

והיי אם את בחיפה ובא לך לפגוש אותנו מחר את מוזמנת

סיכום חצי חג

שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה.
קרו לי כ"כ הרבה פדיחות, פעם (בת 17 בערך) ירדתי במדרגות והיה שם בקצה בחור שהייתי דלוקה עליו, אז ירדתי במדרגות לאט ובפוזה של כוסית ואז נתפסו לי הנעליים זו בזו וסיימתי את הפוזה על הפרצוף בקצה המדרגות. (חוץ מהברכיים נגעה לי קשות הגאווה
)
היום הכי טוב השבוע:
יום שלישי, יום קורס של יום אחד היה כיף
היום הפחות טוב השבוע:
תודה לאל כל הימים היו סבבה, רק החום המעיק הזה, שיגמר כבר!!
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
הקטנה מצלמת אותי באייפון, אז אני מחייכת לתמונה, היא פונה עלי בשיא הרציניות ואומרת לי "אני מחפשת משהו קלאסי יותר"
היא בת 6, מאיפה היא מביאה את זה?
קניית השבוע:
בזכותכם - סבוקאלם (היה מבצע לקרם פנים וסבון פנים), וגם פילינג
של קליניק.
תוכניות לשבוע הבא:
עוד 4 ימי חופש יאייי וגם לנקות את האוטו.
סדרה:
באפי עונה 6 וגם......עב"נ - בזכות שידור בהוט של העונה הראשונה חזרתי לסדרה ושכחתי כמה היא מדהימה!! נכנסתי למרתון ואני כבר בעונה 2.
סרט:
לא
ספר:
לא
שיר:
גלגל"צ
תמונת השבוע:

shirush3

New member
הפאדיחות האלה קטנות עלי כבר

קרה לי בתיכון שהייתי עם נעליים גבוהות וירדנו במדרגות בסוף היום וגם התעופפתי ישר לסוף של המדרגות
גם בצבא החלקתי ב5 מדרגות האחרונות רק ששם היו מסודרים לי כל התיקים והטפסים שהייתי צריכה להוריד למטה וברגע שהחלקתי עם התעופפו באוויר

המצחיק שלך

וואייי עב"נ של העונות הראשונות

גם ביס יש בVOD עכשיו וחשבתי לראות שוב
יש פרקים בעונה 3 שלא נראה לי שאני מסוגלת לראות שוב

אני רואה את הסדרה בנקודת מבט כ"כ אחרת

בצפייה הראשונה לא סבלתי את אנדרו ואת אידי,
עכשיו בצפייה שנייה אני חושבת שאידי הורסת!! ואנדרו עדיין מעצבן אבל אני לא שונאת אותו.
אני בדיוק במוות של רקס
הוא היה ממש חמוד, ועכשיו נכנסים לתקופת ג'ורג' הדביל.
אני מגלה שאני בקושי זוכרת מה הלך שם, מה היה בעונה 3?

shirush3

New member
אידי

קולטים את הגאונות שלה בצפייה שניה

רקס
היה עצוב לי שהוא מת.

אני בכללי בקושי זוכרת מה היה בסדרה אבל בעונה 3 יש את הפרק של הירי בסופרמרקט ואת הפרק של הסופה (המחשבה עליו גורמת לי לרצות להתקפל לכדור... מה חשבתי שראיתי אותו בלילה לפני שהלכתי לישון?
)

נכון!! שכחתי מזה

שכחתי מהירי לגמרי, איזה פרק קשה זה.
והסופה עם קרלוס

רוצה לעשות צפייה משותפת?

Macphista

New member
המ, נורת אזהרה

אם יש לך רגישויות כלשהן תזהרי מהפילינג של קליניק. בגדול הייתי מנסה אותו פעם אחת, בוחנת את עור פני קרוב קרוב במשך שבועיים ורק אז אם אין תופעות מוזרות אז חוזרת להשתמש בזה בכיף. אבל אני מכירה יותר מדי בנות שמוצרי הטיפוח של קליניק עושים להם אדמומיות בפנים.

איזה כיף, באפי עונה 6. סקסי ספייקי. אני עדיין רואה סרטונים שלו ביוטיוב...

shirush3

New member
סכמ"ש

ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה. התעופפתי השבוע מהמדרגות בסוף של המטורנית ישר לכיוון הדלת
גם לפני כמה שבועות נפלתי על הדלת של המטורנית מבחוץ ואחרי זה שהדלת נפתחה ראיתי על הפרצוים של כולם שהם היו משועשעים

היום הכי טוב השבוע: הסופשבוע כי חופש וכיף גם אתמול חזרתי לעקבים ובנתיים הרגליים בסדר

היום הפחות טוב השבוע: בתחילת השבוע (עוד מיום כיפור) הייתי קצת חולה וזה היה מתיש

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: קטע מהעונה החדשה של ניו גירל
קניית השבוע: סטרפסילס וריבר
תוכניות לשבוע הבא: לשרוד. כל הסדרות חוזרות שבוע הבא ייאיייי
סדרה: ניו גירל חזר השבוע! שמידט
גם דקסטר
(רק עוד פרק אחד
)
סרט: אליסיום... סרט מגניב
ספר: ריקוד עם דרקונים עדיין
האמת שיש לי ערימה ענקית ואין לי מושג מאיזה ספר להתחיל
שיר: VH1
תמונת השבוע: לא נראה לי שצילמתי משהו השבוע

משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? השבוע בסניף מעלי הם נתקעו בלי טלרים כי העובדת בנק של ה40+ שנה בחופשת מחלה(
) כל סוכות והעובדת כ"א שהחזיקה להם את המקום הלכה ללדת והם נתקעו עם עובדת אחת מכ"א שעובדת חודשיים והצליחו להביא עוד אחת שגם עובדת חודשיים שתהיה איתה.
אחרי שעה שנפתח הסניף המנהלת שלו התקשרה למנהל שלי שיעלו אותי למעלה לעזור להם בקופות.
אז עליתי לשעה בהתחלה ואז בסביבות הצהרים קראו לי שוב וישבתי איתם עד עשרים לארבע והורדתי להם קצת לחץ.
בשורה התחתונה לחזור לעבוד עם לקוחות אחרי חצי שנה זה פשוט הזוי! שכחתי כבר כמה הם יכולים להיות מתישים ומוצצי אנרגיה (יכול להיות שזה קשור לעובדה שהייתי קצת חולה
)
למרות שמהצד השני זה היה שינוי מרענן והיה נחמד לחזור ולהתעסק עם העבודה בקופה.
הבנתי מהמנהל שלי שכנראה בונים עלי שאני אכנס שם לסניף
וגם עשו לי שיחה עם הנאמנת ציות של הסניף על נהלי עבודה בקופות, אבל עדיין שומדבר לא בטוח וזה מעצבן

גם את מהמתעופפות?

הרגת אותי

אני כ"כ שמחה לשמוע על העבודה, זה נראה בכיוון הנכון, מחזיקה לך אצבעות

השבוע ניסיתי להכין טבלה באקסל של הסדרות ותאריכי החזרה שלהם, כי עם התוספות של הסדרות החדשות הבנתי שהעונה יש לי 26 סדרות

(בטח חלקן יהפכו למרתון לקראת סוף העונה), בכל אופן לא הצלחתי להכין טבלה מסודרת, אבל זה גרם לי להתרגש שאוטוטו הן חוזרות.

shirush3

New member

יש לך 26 סדרות? אין לי מושג כמה יש לי

לא נראה לי שעברתי את ה20 או את ה10
*ספירה מהירה* בסביבות ה19
זה לא כולל את הסדרות החדשות שמתחילות וזה לא כולל את אלה שמתחילות בינואר

אני כבר רואה מה אני אראה כל שבוע ומה יצטבר ויהיה מיני מרתון בהמשך

Macphista

New member
ניו גירל חזר?

יו, צריך לראות.
וגם את הפרק של סליפי הולו- הסדרה החדשה.
אוף, כל שינויי המגורים ממש דופקים לי את הרגלי הצפייה.
לא ראיתי שום פרק בכלום מיום שני.

מה ברשימת ההמתנה מבחינת ספרים?

למעלה