סכמשון
ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם: הימים הראשונים של השבוע היו ממש עמוסים ומעייפים ומצאתי את עצמי באמצע השבוע נוהגת על כביש 6 די עייפה ופתאום קלטתי שהרכב מתחיל לרעוד וישר "התעוררתי" והבנתי שאני על 160 קמ"ש.
היום הכי טוב השבוע: רוב השבוע היה די נחמד. ביום שלישי נפרדתי מכולם בירושלים, קיבלו אותי בחזרה בבית בסדר. בערב גיליתי שסבתא שלי בגדה אינספור פעמים בסבא שלי וגם הוא אפילו יותר בה.
היום הפחות טוב השבוע: חמישי אחותי ואני הכנו עוגה ועוגיות והזמנו בני משפחה לסוכה שלנו וכולם ישבו לי על הוריד לגבי עבודה, והתואר שלי הוא מיותר, ודוד שלי אמר "נו, סיימת ללמוד? אז את מתחילה עכשיו הסבה מקצועית?" ודודה שלי שאלה אם כבר מצאתי משהו ב alljobs (פעם קודמת ששאלה אותי היה אתמול) ואם אני רוצה שהיא תאסוף לי פתקים כאלה של "דרוש עובד" ואז גם עוד קרובת משפחה קצת יותר רחוקה גם נכנסה לסיפור והחליטה שכולם לומדים היום יותר מדי ואם גם כשהיא הייתה בת 22 ההורים שלה היו מממנים לה לימודים הייתה עושה את זה אבל מה לעשות שיש אנשים שאין להם אינסוף משאבים והיא ישר התחילה לעבוד והדור שלנו דפוק ואני יותר מדי צינית ולהיות ציני זה מאוד שלילי ומשציני חושב שהוא טוב יותר מאנשים אחרים ובלה בלה בלה בלה ואז גם קראתי את זה-
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3612371,00.html
("אין הזדמנות שנייה. אין עתיד לדור הכושל הזה, הם בייבי־לוזרס")
ובקיצור, עוד אוריד את התארים שלי מקורות החיים ואלך לשטוף חדרי מדרגות.
אח"כ עוד נפגשתי עם חברים ובכיתי על ראיון עבודה שכנראה פישלתי בו שבוע שעבר במקום שיכול היה להיות מושלם עבורי ועבור נפנופו מול עיני המשפחה שלי.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: החתול שלי אחרי שנתנו לו ווליום. גם מאחורי זה עומד סיפור ארוך אבל כבר חפרתי כאן...
קניית השבוע: חזרתי מפקידור. פדיקור נחשב לקנייה?
תוכניות לשבוע הבא: יש מלא דברים באזור, יש לי כרטיסים ל-2 סרטים בפסטיבל הסרטים בחיפה, וכנסיית השכל מופיעים, ומרצדס בנד ודנה ברגר ומלא עניינים יש פה במהלך סוכות. מגניב.
סדרה: סיימתי את באפי, אני באבל.
תוהה אם להפסיק את האבל ולראות את העונה האחרונה של אנג'ל.
אני שוקלת להתחיל לראות הומלנד עם אמא שלי.
ספר: התחלתי את A storm of swords. לא יודעת למה ההתחלה לא באה לי טוב. אבל עכשיו אני בפרק הראשון של ג'יימי
וזה כבר נחמד יותר.
שיר: Stay של דייב גהאן, מוקדש לדמות האהובה עלי בבאפי שממש מזכיר לי את דייב גהאן. כאמור, אני באבל.
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_PvYn_Z-Y
תמונת השבוע:
משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף?
החתול שלי מפלצת.