סכמ"ש
שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה. לא זוכרת....
היום הכי טוב השבוע: אני מניחה שהיום. סתם כי עוד לא קרה כלום שיגרום לי לדמוע
היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון סבא שלי מת. ביום חמישי חברה שלי חזרה לארץ. וכל השבוע כמעט כל דבר גרם לי או לכעוס או לבכות
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בן גרם לבת הגדולה שלי להסמיק!! היא כולה בת 6 מה פתאום איזה בן כבר גורם לה להסמיק. ולא סתם להסמיק, הילדה הייתה עגבניה. הלכנו לשתות קפה וחלב בטארבאקס, בדרך היא ראתה ילד שהיא מכירה מבית הספר, בכיתה ב', פתאום הוא קרא לה בשם חיבה "קטנטונת" היא הסמיקה תוך שנייה. הלכנו להגיד שלום, והבת שלי התחבאה מאחורי, בקושי הצליחה להגיד שלום.
קניית השבוע: קורקינט ליומהלדת 4 של התינוקת שלי (איזה תינוקת, היא עוד יומיים בת 4)
תוכניות לשבוע הבא: כל מה שלא הספקתי השבוע
סדרה: האישה הטובה -
כמה אלישה מדהימה חזקה מאופקת וחלומית בעולם, למרות השיער המזעזע שלה
כמה ויל הוא הכי מושלם וחלומי. אני מתה על המתח בינהם, ומקווה שהוא ימשך לנצח בלי שהם יהיו ביחד. המבטים שהם מחליפים. ויל כלכך ההפך מהדמות הגברית המושלמת האהובה, מה שגורם לו להיות חלומי במיוחד
נכון קארי הוא חר#$%^ בריבוע. שנאתי אותו עוד בבנות גילמור, ועכשיו החיוך שמרוח לו על הפרצוף גורם לי לרצות לזרוק את החתולים על הטלווזיה שישרטו לו את העיניים מהמקום
ספר: עליסה דרך המראה, הגדולה מקריאה את המילים שהיא מכירה.
שיר: עדיין מקשיבה ל-BRAVE
תמונת השבוע:
משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? אאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה