סכמ"ש!!!

shirush3

New member
תראי

זה היה משעשע

העיקר שתסתדרי עד שהפרק של וואנס ישתחרר

כרגע ההתלבטות הגדולה שלי היא בין -
the host
city of fallen angles
lone wolf של ג'ודי פיקו
stay close/seconds away של הרלן קובן
the power of six
בעיקר פנטזיה
שאר הספרים מז'אנרים אחרים הם בעברית ואחרי יותר משנה שלא קראתי בעברית אני אצטרך הכנה נפשית לפני

סכמ"ש

שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה. לא זוכרת....

היום הכי טוב השבוע: אני מניחה שהיום. סתם כי עוד לא קרה כלום שיגרום לי לדמוע

היום הפחות טוב השבוע: יום ראשון סבא שלי מת. ביום חמישי חברה שלי חזרה לארץ. וכל השבוע כמעט כל דבר גרם לי או לכעוס או לבכות

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: בן גרם לבת הגדולה שלי להסמיק!! היא כולה בת 6 מה פתאום איזה בן כבר גורם לה להסמיק. ולא סתם להסמיק, הילדה הייתה עגבניה. הלכנו לשתות קפה וחלב בטארבאקס, בדרך היא ראתה ילד שהיא מכירה מבית הספר, בכיתה ב', פתאום הוא קרא לה בשם חיבה "קטנטונת" היא הסמיקה תוך שנייה. הלכנו להגיד שלום, והבת שלי התחבאה מאחורי, בקושי הצליחה להגיד שלום.

קניית השבוע: קורקינט ליומהלדת 4 של התינוקת שלי (איזה תינוקת, היא עוד יומיים בת 4)

תוכניות לשבוע הבא: כל מה שלא הספקתי השבוע

סדרה: האישה הטובה -

כמה אלישה מדהימה חזקה מאופקת וחלומית בעולם, למרות השיער המזעזע שלה
כמה ויל הוא הכי מושלם וחלומי. אני מתה על המתח בינהם, ומקווה שהוא ימשך לנצח בלי שהם יהיו ביחד. המבטים שהם מחליפים. ויל כלכך ההפך מהדמות הגברית המושלמת האהובה, מה שגורם לו להיות חלומי במיוחד
נכון קארי הוא חר#$%^ בריבוע. שנאתי אותו עוד בבנות גילמור, ועכשיו החיוך שמרוח לו על הפרצוף גורם לי לרצות לזרוק את החתולים על הטלווזיה שישרטו לו את העיניים מהמקום

ספר: עליסה דרך המראה, הגדולה מקריאה את המילים שהיא מכירה.

שיר: עדיין מקשיבה ל-BRAVE

תמונת השבוע:

משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? אאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

Macphista

New member
זה ישתפר...

באיזה עונה את?
גם אני בהתחלה אהבתי את וויל ושנאתי את קארי. היום אני שונאת את כל הגברים בחייה של אלישה.

ותזהרי! זריקת חתולים על הטלוויזיה היא אקט מסוכן ביותר! בעיקר עבורך...

עונה שנייה פרק 6

אני אוהבת את אלישה בכל ליבי. מהרגע הראשון אהבתי אותה ושנאתי את השיער שלה.
את מיסטר ביג אני אוהבת עוד מימיו כמיסטר ביג למרות שאני לא הבנתי מה הוא עושה עם קארי. אני מקווה מאוד מאוד שהוא יעזוב אותה עוד בעונה הנוכחית.
מקווה לא להתאכזב מ-ויל, ועוד יותר מקווה שהם לא יהיו ביחד. הנשיקה שלהם בעונה הראשונה שימחה אותי, ועוד יותר שמחתי שהמתח נשאר תלוי באוויר מרחף מעליהם.
שונאת את קארי!! שונאת את החיוך הזחוח המתנשא השאנן, והכאילו אדישות שיש לו על הפרצוף....

מה הקטע של קלינדה? היא לסבית, הבנתי את זה די מההתחלה, אבל הכאילו אדישות, העבר המיסתורי והשימוש בסקס, תמימות וטון שקט מעצבנים אותי, למרות שכלכך אהבתי שהיא הרסה את המכונית של בלייק.... חוץ מזה שאני מתה על השחקן אני עוד יותר מתה לגלות מה הסיפור שלו

זו הסדרה הראשונה שאני מדביקה בה את הפער ולא מחפשת ספויילרים

Macphista

New member
קלינדה נהדרת

ולומדים יותר על העבר שלה בהמשך.
אבל היא תמיד אדישה, מסתורית וסקסית. זה הקטע שלה.
אני זוכרת איזה ראיון שבעלה אמר שהוא אוהב שהיא חוזרת הביתה עם התלבושות של קלינדה...
אהמ...

יש לי יחס אמביוולנטי לאלישיה. אבל נדבר על זה כשתסיימי את העונות ששודרו כדי שלא אהרוס לך.

מסמש"צ

שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה. זה היה ביום חמישי (אתמול). היה לנו פרופסור מחליף והוא שאל מי לא אוהב מכוניות... אני הרמתי את היד רק שלקח לי זמן להבין שאני היחידה עם היד למעלה (מתוך 60+)...

היום הכי טוב השבוע: חמישי? היו שתי פעילויות של התוכנית שלי... בעיקרון, בתוכנית שלי יש 3 מסלולים שאפשר ללכת בהם בסופו של דבר תוכנות, עיצוב גראפי, ועריכת וודיאו... אז הייתה הרצאה לגבי התוכנות אתמול... אח"כ היה מפגש הכללי הראשון של מועצת התלמידים... היה ממתקים בתור כיבוד והיה משחק של jeopardy...
היום הפחות טוב השבוע: רביעי... גאד היום זה מתיש.... יש לי מעבדה אחת ו3 שיעורים...

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הכלב הזה כל הזמן נכנס לתוך האמבטיה

קניית השבוע: אין
תוכניות לשבוע הבא: יש בוחן ומלא שיעורים...

סדרה: AGT, האח הגדול האמריקאי, אקס פקטור האמריאי
סרט: נאדה
ספר: נאדה
שיר: Toxic- Britney Spears
תמונת השבוע: התמונה שהייתה צריכה להגיש לאחד השיעורים שלי... זה היה בנושא זכרון...
משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? שאין לי כח!

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Shiri from the block

Active member
סכמשששש שאלת השבוע: ספרו את הפדיחה האחרונה שהייתה לכם. או את הכי מצחיקה. לא זוכרת..
היום הכי טוב השבוע: כבר מתערבבים לי כל הימים בגלל סוכות ושבת בלאט.
היום הפחות טוב השבוע: לא יודעת
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: כרגיל לא זוכרת
קניית השבוע: הממ כלום נראה לי
תוכניות לשבוע הבא: עושה החלקה בשיעררר
סדרה: לויס וקלארק
ובאפי (עומדת לסיים את העונה הראשונה!)
סרט: יאא זכור לי שראיתי סרט כלשהו אבל לא זוכרת מה..
ספר:-
שיר: Work Bitch של המושלמת שלי בריטנייייייייייייייייייי
תמונת השבוע: סוכות בביתתתת
משהו שרציתם לספר אבל אין לו קטגוריה מתאימה / אתם רוצים להוסיף? סירטון משעשע של חתול והשיר של מיילי Wrecking Ball XDD
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151713373473876

מסכנצ'יק.....הוא לא נראה מרוצה

תקשיבי גברת, מה זה הקופי פייסט על "לא זוכרת"??

איז כיף לך החלקה!!! הימים הראשונים בעיקר של לפני החפיפה שהשיער פשוט מושלם!!
ותכתבי קצת על באפי באוף השבוע, נראה מה את חושבת בנתיים.

Shiri from the block

Active member
חחחחחחחחחחחחח עניתי על הסכמש כשמיהרתי לצאת אז לא היה לי זמן לחשוב על דברים XD
רציתי בעיקר לעלות את התמונה של הסוכה עם החתולה שלי צ'וצ'ו בפנים חחחחחחח

וסבבה! כשיהיה אוף שבועי אני אכתוב!

למעלה