חמוד, אני רואה שאתה קרוב להתמוטטות
עצבים ולקריסת מערכות נרחבת. הנה סקירה קצרה: הצגת טענת Kalam. רסקתי אותה. נסית לטעון שמדובר באכסיומה, והבהרת לכל ש_אינך_ מבין מהי אכסיומה. לימדתי אותך שאכסיומה _אינה_ אמת, אלא _סתם_ הנחת עבודה בסיסית במסגרת מודל מוצע, חשפתי שהמודל שלך מכיל אכסיומה אחת, "בורא ברא", וזה _כל_ המודל כולו, והדגמתי לך שאכסיומות אויקלידיאניות נדחו מפני אכסיומות רימניאניות, לדוגמא. ראינו לפני מספר ימים, ואף התנבאתי עוד קודם לכן שכך יקרה, וכך אכן קרה, שכאשר אתה מובס בויכוח, אתה נסוג ומחפש דרך אחרת, דרך של טענה כי חיי החרדים מוסריים יותר, וכי הפשיעה בקרב החלונים גבוהה יותר. גם כאן הוכית, שוק על ירך, עד חרמה. חשפתי בפניך את אפס קצהו של ארכיון הפשיעה החרדי המצמרר שלי (ראו בהמשך שם): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=17083782 גם הצבעת לפני כשבוע על אתר שטנה מופרע שהוקם במיוחד להשמיצני ואז הבנתי עד כמה אני גורם לכם נזק, ורחב לבי מששון וגיל. הפסקת וחזרת למשור הויכוח משנדמה היה לך כי מצאת עוד ארגומנט, אולם כעת משהובסת שוב, אתה חוזר ומצביע על האתר. עכשיו אתה מריע ו"חושף" את העובדה הידועה לכל שאני מחליף כנויים. שוב השלכת חכה, אולם העלת נעל ישנה. אני גאה בכל nickname שאני בוחר לעצמי בקפידה ובמחשבה עמוקה, אלא שמחמת פשעי האדמיניסטרטור רפה-השכל שלנו שעסוקו היחיד הוא חסימתי ומחיקת הודעותי, אני נאלץ להחליפם בתדירות לא קטנה, לצערי הרב. כתבתי לפורום זה במספר עצום של כנויים, לא מרצוני ומבחירתי החפשית, ואם יהיה צרך אשתמש בכל ספר הטלפונים של אזור הדרום כמקור לכנויים, יהא המחיר שיושת על שרתי "תפוז", אשר יהיה. הבן, I will stop at nothing וכן It's not over, until I say so וכמו כן I take no prisoners. דבר לא יכול לעצרני, וויכוח מסתיים _רק_ כאשר _אני_ מגיע למסקנה שהסתים, והאמינו לי, אני נכון להיות מובס פעם, בשביל החוויה, שכן מעולם לא הובסתי. במלא הצניעות. וכן, איני לוקח שבויים, מרגע מסוים. ואגב, איני קשור בשום צורה לחפש, או לדעת-אמת, ואיני משתמש בחמר שלהם. את הפרכותי אני כותב בעצמי. אחת דתכם - למדוד מלא קומתכם את קרשי הזירה המאובקים. אין דרך אחרת. אני חוזר ואומר לצאן הקדושים: כאשר אתם נתקלים בטענת קיום למשהו, שהיא לחלוטין indistinguishable מהזיה נוירופסיכואלקטרוכימית - דחו את טענת הקיום, ואל תעמידו עצמכם במצב המגוחך הזה (קראו עוד חמש הודעות במורד הפתיל): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=617&msgid=16381365 לא די ש"אלהיך" _מעולם_ _לא_ נראה לאיש, _לא_ נגלה לאיש, _לא_ פעל פעולה _מוכחת_, אין _שום_ מבחן שניתן לבצע או, למצער, להגותו ולו בחשיבה _תאורטית_, כדי לגלות האם הוא קים אם לאו (זה למען "בחירה חפשית", חה, חה, חה...), ומכל בחינה מעשית, ההבדל בין הקורה אותך עם "השגחה פרטית", לבין הקורה אותך בלא "השגחה פרטית" הוא indistinguishable, אלא אפילו _אינו_ נחוץ כ"יזם" להיווצרות היקום. הבט על עצמך ועל בני מינך העלובים: מה דרדר אתכם למצב כה ירוד בו החלטתם לבחור בחיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניכם, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניכם, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. מה גרם לכל זה?