סכנה: קואוצ'ר בגרוש

גלעד63

New member
שוב אתה והפרובוקציות שלך?

Yin

New member
סבבה

אני בסדר גמור עם ההגדרות האלו (אני גם רו"ח). עדיין אני שואל אותך, יוסקאי, למה אתה רק פותח שירשורים שכאלו ולא משתתף בדיונים? עדי

יוסקאי

New member
שאלה טובה

מקווה שגם התשובה שלי תהיה טובה... בהתחלה אכן השתתפתי בדיונים,אבל מאד הופתעתי מהתגובות. נעשה עלי כזה עליהום,מאד תמוה בעיניי. אז החלטתי רק לשתף במידע,וכ"א יעשה איתו מה שהוא רוצה. מה שכן הפורום הזה לשמחתי לא משקף דעות של רבים מהמאמנים שחברים בלשכת המאמנים.

Yin

New member
אפשר דוגמא?

ל"לא משקף דעות של רבים מהמאמנים שחברים בלשכת המאמנים" אנני חבר בשום לשכה וזה לא נראה לי נושא נורא חשוב. מה שכן אני מכיר כמה וכמה מאמנים שכן חברים ודיעותיהם דומות מאוד לרוב הכותבים המובילים כאן (בשינויים האישיים המתבקשים). על איזו דעה מקצועית או תובנה עשו עליך עליהום? אתה יודע, יש שיתוף במידע ויש שיתוף במידע - נראה לי שיש מכנה משותף לכל פריטי המידע בהם שיתפת... חוצמיזה רובינו קוראים עיתונים כאלו ואחרים. השאלה היא" איך?" ולא" אם?". איך אתה יכול להשתתף? מה המינון של הודעות אינפורמטיביות פרובוקטיביות לעומת תובנות אימוניות שאתה יכול לתרום (וכנראה שיכול)? עדי

Yin

New member
הבנתי, שאלה ישירה מהווה עליהום.

רק מה, שאלתי על עצם הצבת ההודעה מבלי הערך המוסף שלך - עדיין לא נתת בשר לתקוף את את התובנות שלך.

Yin

New member
לטלינגיט - לדעתי אפשר לחסום

את המשתמש יוסקאי. הוא ממש טרול. הפורום יכול להכיל ולסבול גם משתמשים שכאלו רק שלא חייבים. כן חוק, לא חוק. על הכל אפשר לדון, פרובוקציות מקומן במקום אחר. עדי

tlingit

New member
../images/Emo32.gifבאמת אוף-טופיק - היבליש ../images/Emo4.gif

בלי קשר לכל הדיון, אני חייבת לומר שכל פעם שאני שומעת (ועכשיו גם רואה) את הביטוי "קואוצ'ר" וכמובן "קואוצ'רית" אני מתחלחלת
מין מילה עברית שמנסה למען הרושם להתחפש לאנגלית או ההיפך מרוב נסיון להיראות קול בסופו של דבר יוצא שהיא לא כאן ולא שם אני ממש מקווה שהמילה לא תשתרש במחוזותינו
כי לטעמי האישי מאד היא פשוט מאירה לא רק את המשתמש בה באור רע
אלא גם אותנו ואת המקצוע שלנו בכלל... ו-
על ה"רגע של עברית", אבל הייתי חייבת מה רע במאמן / מאמנת

למעלה