ניתוק מהו?
אדם שמתנהג כמו מניאק ומנצח הוא אדם שיכול להשיג זאת רק אם יש מישהו מולו בזירה- כל זמן שאת בזירה הוא "מנצח".
צאי מהזירה.
אל תחששי שיטלפן, סתם תטפסי על הקירות במחשבות מטריפות דעת..
עצם זה שאת מעסיקה עצמך במחשבות שמא יתקשר , שמא ידבר, הרי זה בדיוק מה הוא רוצה- שתחשבי עליו כל הזמן ותהיי עסוקה במה הוא עושה, מה הוא חושב
חתכי וזהו.
אני יודע שקל לומר וקשה לעשות ואולי את לא בשלה לעשות זאת כרגע אבל תכניסי לך לראש שזה מה שאת צריכה לעשות.
כל פעם שתעלה המחשבה על מה הוא עושה - אמרי לעצמך " זה רק עניין של זמן, עכשיו אתה מטריד אותי אבל בעוד זמן קצר כבר לא תטריד אותי ותיעלם וזהו" ויקל עליך לעבור את גלישות הרצפה הללו לקרקעית מדכאת.
שליטה שלו תתרחש רק אם תתני לעצמך להית נשלטת, צאי מהמשחק שלו.
אל תיזמי מגע ואל תיעני למגע ואם את רוצה כל כך שמיכת האמיש- תכנני , סעי לארה"ב וקני חדשה... סך הכל חפץ. הזיכרון הוא בראש.
שולחן סלוני ענק? שאלי חברים אם ניתן לפרק אותו ופרקי אותו ואחסני אותו בבוידאם...
אל תתלבטי- החליטי.
פתרי כל בעייה קטנה וגדולה לפי הסדר. פתרי אחת ותעברי לשניה, לא תוכלי לפתור את כל הבעיות ביחד.
ובכלל למה לא תעשי לך כמה פגישות ייעוץ קצרות מועד עם איש מקצוע מבין עניין שיעזור לך?
אולי גם חברה טובה ידידת נפש שתוכלי לקטר בפניה?
זה עוזר.
לפרוק לפרוק לפרוק.
או שתבואי לכאן ואנחנו ננסה לעזור לך בכוחותינו המוגבלים.
פעם תביטי אחורה ותצחקי על עצמך כמה היית חלשה ונתונה להשפעות של "מניאק"...
כל פעם ש "דמותו" תצוף לפניך אמרי לה: " שלום לך , באת לעצבן אותי שוב? יפה. אז סיימי מהר בכדי שאמשיך בחיים שלי" תני לזה "לקרות" וזה עובר.
יש רגעם קשים אבל הכל עובר, הזמן מרפא הכל.
רק תרצי שיהיה מרפא והכל יסתדר. רק תרצי.
אדם שמתנהג כמו מניאק ומנצח הוא אדם שיכול להשיג זאת רק אם יש מישהו מולו בזירה- כל זמן שאת בזירה הוא "מנצח".
צאי מהזירה.
אל תחששי שיטלפן, סתם תטפסי על הקירות במחשבות מטריפות דעת..
עצם זה שאת מעסיקה עצמך במחשבות שמא יתקשר , שמא ידבר, הרי זה בדיוק מה הוא רוצה- שתחשבי עליו כל הזמן ותהיי עסוקה במה הוא עושה, מה הוא חושב
חתכי וזהו.
אני יודע שקל לומר וקשה לעשות ואולי את לא בשלה לעשות זאת כרגע אבל תכניסי לך לראש שזה מה שאת צריכה לעשות.
כל פעם שתעלה המחשבה על מה הוא עושה - אמרי לעצמך " זה רק עניין של זמן, עכשיו אתה מטריד אותי אבל בעוד זמן קצר כבר לא תטריד אותי ותיעלם וזהו" ויקל עליך לעבור את גלישות הרצפה הללו לקרקעית מדכאת.
שליטה שלו תתרחש רק אם תתני לעצמך להית נשלטת, צאי מהמשחק שלו.
אל תיזמי מגע ואל תיעני למגע ואם את רוצה כל כך שמיכת האמיש- תכנני , סעי לארה"ב וקני חדשה... סך הכל חפץ. הזיכרון הוא בראש.
שולחן סלוני ענק? שאלי חברים אם ניתן לפרק אותו ופרקי אותו ואחסני אותו בבוידאם...
אל תתלבטי- החליטי.
פתרי כל בעייה קטנה וגדולה לפי הסדר. פתרי אחת ותעברי לשניה, לא תוכלי לפתור את כל הבעיות ביחד.
ובכלל למה לא תעשי לך כמה פגישות ייעוץ קצרות מועד עם איש מקצוע מבין עניין שיעזור לך?
אולי גם חברה טובה ידידת נפש שתוכלי לקטר בפניה?
זה עוזר.
לפרוק לפרוק לפרוק.
או שתבואי לכאן ואנחנו ננסה לעזור לך בכוחותינו המוגבלים.
פעם תביטי אחורה ותצחקי על עצמך כמה היית חלשה ונתונה להשפעות של "מניאק"...
כל פעם ש "דמותו" תצוף לפניך אמרי לה: " שלום לך , באת לעצבן אותי שוב? יפה. אז סיימי מהר בכדי שאמשיך בחיים שלי" תני לזה "לקרות" וזה עובר.
יש רגעם קשים אבל הכל עובר, הזמן מרפא הכל.
רק תרצי שיהיה מרפא והכל יסתדר. רק תרצי.