סכסוך לאחר פרידה-מה עושים?

zammy

New member
ניתוק מהו?

אדם שמתנהג כמו מניאק ומנצח הוא אדם שיכול להשיג זאת רק אם יש מישהו מולו בזירה- כל זמן שאת בזירה הוא "מנצח".
צאי מהזירה.
אל תחששי שיטלפן, סתם תטפסי על הקירות במחשבות מטריפות דעת..
עצם זה שאת מעסיקה עצמך במחשבות שמא יתקשר , שמא ידבר, הרי זה בדיוק מה הוא רוצה- שתחשבי עליו כל הזמן ותהיי עסוקה במה הוא עושה, מה הוא חושב
חתכי וזהו.
אני יודע שקל לומר וקשה לעשות ואולי את לא בשלה לעשות זאת כרגע אבל תכניסי לך לראש שזה מה שאת צריכה לעשות.
כל פעם שתעלה המחשבה על מה הוא עושה - אמרי לעצמך " זה רק עניין של זמן, עכשיו אתה מטריד אותי אבל בעוד זמן קצר כבר לא תטריד אותי ותיעלם וזהו" ויקל עליך לעבור את גלישות הרצפה הללו לקרקעית מדכאת.
שליטה שלו תתרחש רק אם תתני לעצמך להית נשלטת, צאי מהמשחק שלו.

אל תיזמי מגע ואל תיעני למגע ואם את רוצה כל כך שמיכת האמיש- תכנני , סעי לארה"ב וקני חדשה... סך הכל חפץ. הזיכרון הוא בראש.
שולחן סלוני ענק? שאלי חברים אם ניתן לפרק אותו ופרקי אותו ואחסני אותו בבוידאם...
אל תתלבטי- החליטי.
פתרי כל בעייה קטנה וגדולה לפי הסדר. פתרי אחת ותעברי לשניה, לא תוכלי לפתור את כל הבעיות ביחד.

ובכלל למה לא תעשי לך כמה פגישות ייעוץ קצרות מועד עם איש מקצוע מבין עניין שיעזור לך?
אולי גם חברה טובה ידידת נפש שתוכלי לקטר בפניה?
זה עוזר.
לפרוק לפרוק לפרוק.
או שתבואי לכאן ואנחנו ננסה לעזור לך בכוחותינו המוגבלים.
פעם תביטי אחורה ותצחקי על עצמך כמה היית חלשה ונתונה להשפעות של "מניאק"...
כל פעם ש "דמותו" תצוף לפניך אמרי לה: " שלום לך , באת לעצבן אותי שוב? יפה. אז סיימי מהר בכדי שאמשיך בחיים שלי" תני לזה "לקרות" וזה עובר.
יש רגעם קשים אבל הכל עובר, הזמן מרפא הכל.
רק תרצי שיהיה מרפא והכל יסתדר. רק תרצי.

karlek

New member
ZAMMY מעריכה מאד מאוד את מה שכתבת לי כאן ואת מילותיך המנחמות

כרגע, חתכתי, אבל לא את הכל. כלומר, אתה יודע, אנפריינד בפייסבוק, ושמתי את ההודעות בוואטסאפ בארכיון כך שלא אצטרך לראות את פרצופו כל פעם שאני נכנסת לוואטסאפ.
אני חייבת לציין, אני לא אוהבת אותו. אין בי שום חרטה על הפרידה, אני לא מתחרטת ואני לא מפנטזת שאולי יום אחד עוד נהיה יחד. יותר מהכל אני רק רוצה להתקדם הלאה.
הפרידה הראתה לי בצורה הכי טוב ה מי הבן אדם ועד כמה שיחק דמות כל התקופה בה הייתי איתו. אני רוצה לשחרר מכל זה אבל לא מצליחה.
מה גם, שאני מבולבלת, כי יש מסביבי חברים שמאוד כועסים "בשמי", וטוענים כי אם זה היה קורה להם לא היו מוותרים ושכך, גם עליי לא לוותר. לקבל את רכושי חזרה ולהכריחו להגיע ולקחת את רכושו שלו. שמדובר כאן בחוסר צדק שהם לא היו מוכנים לקבל ושכך גם אני צריכה לא לקבל.
כנ"ל גם כאן, אנשים שפנו אליי בעקבות מה שפרסמתי לפרטי ואמרו לי לא לוותר והציעו עזרתם וכו'.
מצד שני, יש לי חברים טובים שאומרים לי "בשביל מה לך להיכנס לזה" ועל מה בדיוק לעשות אסקלציה כאן. פשוט שחררי מהכל ותעברי הלאה. שימי על השולחן מפה ותשתמשי בו ותוותרי בראש על השמיכה שלך שנמצאת אצלו ותעזבי את כל העסק הזה במנוחה.
אלה גם שני קולות שנמצאים בעת ובעונה אחת בראש שלי. ואני לא ממש יודעת מה לעשות איתם.
ולכן באתי להתייעץ כאן על מנת שאולי פורום זה יעזור לי להחליט. אני רוצה לסיים עם הסאגה הזו.
נ.ב. - השמיכה היא מתנה מאימי שנפטרה. נכון. זה רק רכוש, אבל זו גם מזכרת.... זה הורג אותי לדעת שזה נמצא אצלו, שהוא ישן על זה ומשתמש בזה. מבחינתי הוא מחלל את זכרה של אמא שלי בכך. עם כמה שזה נשמע דרמטי. אני רוצה את זה אצלי. שמור. ולא אצלו - שלא יודעת מה הוא עושה עם זה.

zammy

New member
אז אולי פשוט

תניחי לכל זה לזמן מה.
אם את מבולבלת כעת, חכי קצת. עם הזמן אולי תחליטי החלטות אחרות.
כשמבולבלים -לא מחליטים.
אין לך מה לעשות ואין לך מה לפנות לקיר אטום.
הרי כל פנייה או קשר איתו רק תגרום לך נזק.

karlek

New member
היי שוב

הבעיה היא שהבן אדם לא ישתנה.....או כך לפחות נראה לי. כפי שאתה רואה אני ממתינה ולא עושה שום דבר כמעט חודש.
את דבריו הוא לקח ממני (היה לו אצלי חצי בית, מה שהוא כרגע השאיר אצלי זה רק "זנבות" מה שנקרא. החזרתי לו כבר 2 ספטמבר.
עוד מעט כבר חודש עבר.
כמה זמן עוד להמתין עם זה?

zammy

New member
העבירי את כל הרכוש שלו אליו

מציע לך כך:
ארזי הכל בקרטונים, פרקי רהיטים לגורמים, בקשי מחברים שיעזרו לך.
דאגי שמישהו יביא את הכל אליו לדלת הדירה שלו רצוי בשעות הלילה המאוחרות או בוקר מוקדמות
ברגע בזה יתבצע- שלחי לו ווטסאפ, סמס, ואחר כך טלפני אליו ואמרי לו שהכל מונח ליד הדלת. אפילו שזה באמצע הלילה.
על כל הדברים שיונח ליד הדלת שימי פתק גדול : "שייך ל.... נא לא לגעת"
דאגי שהכל יצולם, חפצים, רהיטים , גם פעולת ההנחה ליד הדלת..
מה שנקרא ניקוי אורוות.
כל זאת אני מציע שתעשי בלי להודיע לו קודם ובלי לשאול אותו, רצוי כמובן לוודא שהוא בבית באותו לילה.
לגבי החפצים שלך- כמו שכתבתי מקודם, תהיי גדולה ותוותרי.

karlek

New member
חברים יקרים, עזרתם לי מאוד ורציתי להודות לכם מקרב לב על הכל!

בלי שום מכתב מעורך דין וללא כל דבר נוסף - הוא סימס לי לפתע שהוא מעוניין להגיע ולקחת את הדברים שלו, ועל הדרך גם השיב לי את הדברים שלי.
תם העניין, ללא עורכי דין וללא בתי משפט. זה היה ארוך ומייגע וחליתי מכל הסיפור בדלקת ריאות משך שבועיים.... אבל זה נגמר.
לכל מי שהגיב כאן ולכל מי שעזר ולכל מי שהיה לו אכפת...
תודה מקרב לב
שנה טובה ומתוקה לכם ושנדע רק זוגיות מאושרת וללא פרידות מצערות.

למעלה