סכסוכי חניה

behindthename

New member
סכסוכי חניה

לא בטוחה אם זה המקום, אבל אנסה.
לפני כמה חודשים עברתי דירה. חניתי במקום שלא מפריע לאף אחד במשך שבוע עד שבוקר אחד קיבלתי טלפון משוטר. כשהוא הגיע ביקשתי ממנו שיסביר לי מה לא בסדר בחניה ואיך האוטו הקטנטן שלי מפריע למישהו. הוא אמר שהוא לא מבין איך ובאמת אין עילה לקריאה. אחרי כמה דקות אותה אישה שהתלוננה התקשרה אלי (שזה כבר מוזר שהיא קיבלה את הטלפון שלי ממישהו, כנראה מהשוטר) הזזתי את האוטו למקום אחר וקיבלתי חריטות. הזזתי למקום אחד (שלוש במספר) וגם שם קיבלתי הטרדות (קיפולי מראות, הרמת מגבים, חריטות...) הזזתי למקום מספר 4 ושוב קיבלתי חריטות.
בכל מקום שחניתי בו והפריע לה, ברגע שהזזתי את האוטו צצו כל מיני חסימות לחניה.
אף אחד מהמקומות של המציא את הגלגל. כולם סבירים ללא הפרעה לאף אחד.
כבר נמאס לי מההטרדות האלה שמתבצעות על ידי אישה אחת (יודעת מי היא כי כל פעם החריטות באותו כתב ורק לה זה הפריע).
השאלה אם זו עילה להגשת תלונה במשטרה, אולי מכתב מעו"ד? צריך קודם להוכיח שזאת היא? (למרות שזאת היא בוודאות וגם השיחת טלפון מוקלטת)
מה עושים? כבר נגמרו לי החניות...ועוד יותר נמאס לי מהקפריזות של האישה הלא בריאה הזו.

Arana

Active member
מנהל
להגיש תלונה אפשר

השאלה היא האם פרט לחשד באישה יש עוד ראיות שקושרות אותה לנזק לרכב. מה היא בדיוק אמרה בשיחה? האם משהו שיכול להצביע על כך שאם הרכב ימשיך להפריע היא תזיק לו?
אם יש מצלמות אבטחה כלשהן (של חנויות או בתים פרטיים) שהיו מכוונות על הרכב בזמן גרימת הנזק וניתן לקבל את הצילומים מהבעלים - זו תהיה ההוכחה הטובה ביותר.
אבל מאחר שאת אומרת שמדובר כנראה באישה לא בריאה, אפשר לנסות קודם לדבר עם השוטר הקהילתי של השכונה (בתחנת המשטרה המקומית ייתנו לך את הטלפון שלו) ולראות אם הוא יכול לדבר איתה ולהזהיר אותה שתתרחק מהרכב שלך, אחרת תגישי עליה תלונה.

behindthename

New member
ממה שהבנתי

היא מקושרת לשוטר אזולאי של המושב וגם למזכירות המושב. חשבתי להגיש תלונה בתחנה האיזורית, לשם היד הארוכה שלה לא תגיע. מצד שני השוטר שהיה פה אמר שהאוטו לא מפריע אז אולי באמת זאת אפשרות טובה.
הקלטתי את השיחה אבל לא יודעת כמה איום היה בה. אבל אין לי ספק שזאת היא כי רק לה זה מפריע. אף אחד אחר לא חשב אפילו להגיד מילה כי פשוט לאף אחד זה לא מזיז...
תודה על התשובה:)

למעלה